Sizce hangi belliği almalıyım ?

Şehir içi kullanıcam kullanışlı birşey lazım.

Prosev-B375-5-Disli-Bellik_20848_1.jpg

07016c7349469a4d6acfff1bdffcab5dm.jpg

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Prosev-B375-5-Disli-Bellik_20848.html

http://www.motoplus.com.tr/urun/9993130100003/MP-MOTOR-BELLIK-EURO-DINAMIK-3-LU

ben üst resimdekini kullanıyorum ve çok memnunum. sert bir plastik olması dahada güzel bence. aynı ürünün 4riders markası bendeki. Birebir aynı ürün aslında bir bakın hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz ( 1. resim için diyorum )

ben üst resimdekini kullanıyorum ve çok memnunum. sert bir plastik olması dahada güzel bence. aynı ürünün 4riders markası bendeki. Birebir aynı ürün aslında bir bakın hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz ( 1. resim için diyorum )

cevap için teşekkürler. Peki sadece yandan bağlamalı değil mi omuz askısı vs yok? günlük kullanıcam rahat ve pratik olması lazım askılı istemiyorum. rica etsem giyip özel den resim atabilir misiniz müsait oldugunuz bir zaman da çok makbule geçer

cevap için teşekkürler. Peki sadece yandan bağlamalı değil mi omuz askısı vs yok? günlük kullanıcam rahat ve pratik olması lazım askılı istemiyorum. rica etsem giyip özel den resim atabilir misiniz müsait oldugunuz bir zaman da çok makbule geçer

Yok aynı resimdeki gibi sadece yandan bağlamalı. Montun içindeki koruma var zaten birde bunu beline takınca aslında sırt bölgeni omuriliğe kadar tamamen korumuş oluyorsun aslında. Hemde yandan bağlandığı için böbrekleri koruyor rüzgardan :)

sadece soğuktan korunmak için alacaksan armode nin ar-2 modeli var, hem ucuz hem de rahat. ben onu kullanıyorum.

Ben alpinestar bionic air aldım daha kargoya verilmedi ama sizce şehir içi uygun olurmu? yoksa böyle küçük birşey mi almalıyım.

alpinestars-bionic-air-4.jpg

bunun sehir ici disi yok, en dogru olani yapmissin markete giderken bile giymen lazim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar