- Konu Yazar
Günlük hayatta şehir içi kullanılır mı? rahatsızlık verir mi ?
Bende var aynısı kullanışlı ve rahat tabi günlük ayakkabı botlar gibi değil hani![]()
Merhaba 1 haftadır şehiriçi işe git gel kullanıyorum ve gerçekten çok rahat kullanışlı parasının hakkını veriyor diyebilirim. Sadece ilk 2 gün alışma sürecinden dolayı vites attırmak güçleşiyo sonrası ise gayet başarılı. Tavsiye ederim şu soğuk havalarda ise gayet sıcak tutuyo ancak yazın azda olsa terletebilir.
İçindeki astar spor ayakkabı astari gibi isterseniz çıkarırsınız ama ince bi astar, ben botu çıkarırken bazen katlanıyor içinde çıkıyor, rahatlık ve koruma olarka on numara, 399 lirayken almıştım şuan 449 lira olmuş. Pahalı mı? Bence şu haliyle pahalı fiyatı 350 yada 400 olmalı taş çatlasın.
Bu arada bu bot kışlık değil fena su alıyor bilginize. Ama terletme yapmıyor, hava aşırı sıcak olmadıkça.
Mecbur Günlük rahat bir şekilde kullanabileceğim kasmıcak estra konfora dayalı bir bot daha almak zorunda kalıcam
Günlük için aşağıdaki botu kullanıyorum. 30dk yağmurda da su geçirmedi.
http://www.motomaxonlineshop.com/forma-urban-touch-hi-dry-su-gecirmez-motosikletci-ayakkabisi-pmu1756