FORMA ARROW SX RACING BOT

Günlük hayatta şehir içi kullanılır mı? rahatsızlık verir mi ?
Forma-ARROW-SX-magnesium-slider.jpg

http://www.motomaxonlineshop.com/forma-arrow-sx-racing-bot-pmu3291" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bende var aynısı kullanışlı ve rahat tabi günlük ayakkabı botlar gibi değil hani:)

Merhaba 1 haftadır şehiriçi işe git gel kullanıyorum ve gerçekten çok rahat kullanışlı parasının hakkını veriyor diyebilirim. Sadece ilk 2 gün alışma sürecinden dolayı vites attırmak güçleşiyo sonrası ise gayet başarılı. Tavsiye ederim şu soğuk havalarda ise gayet sıcak tutuyo ancak yazın azda olsa terletebilir.

Aynısından var bende de, daha alalı 1 hafta olduğundan pek sağlıklı yorum yapamam, ilk izlenimlerim olumlu yönde ama..

Bende var aynısı kullanışlı ve rahat tabi günlük ayakkabı botlar gibi değil hani:)

içindeki astar çıkıyor mu acaba söylerseniz çok yardımcı olursunuz

ANA_SAYFA.jpg

Merhaba 1 haftadır şehiriçi işe git gel kullanıyorum ve gerçekten çok rahat kullanışlı parasının hakkını veriyor diyebilirim. Sadece ilk 2 gün alışma sürecinden dolayı vites attırmak güçleşiyo sonrası ise gayet başarılı. Tavsiye ederim şu soğuk havalarda ise gayet sıcak tutuyo ancak yazın azda olsa terletebilir.

iş yerinde ayakkabıyı değiştirmiyorsunuz değil mi

Ben değiştiriyorum iş yerine gelince, normal ayakkabı giymek zorundayım. İçindeki astar sabit çıkmıyor gibi ama zamanla çıkabilir gibide duruyo.

ayakkabı değiştirmeden gezemessiniz ama yürüyüşte felan sıkıntı yapmıyor rahat esneyince dahada rahatlıyor bende yeni aldım

İçindeki astar spor ayakkabı astari gibi isterseniz çıkarırsınız ama ince bi astar, ben botu çıkarırken bazen katlanıyor içinde çıkıyor, rahatlık ve koruma olarka on numara, 399 lirayken almıştım şuan 449 lira olmuş. Pahalı mı? Bence şu haliyle pahalı fiyatı 350 yada 400 olmalı taş çatlasın.

Bu arada bu bot kışlık değil fena su alıyor bilginize. Ama terletme yapmıyor, hava aşırı sıcak olmadıkça.

İçindeki astar spor ayakkabı astari gibi isterseniz çıkarırsınız ama ince bi astar, ben botu çıkarırken bazen katlanıyor içinde çıkıyor, rahatlık ve koruma olarka on numara, 399 lirayken almıştım şuan 449 lira olmuş. Pahalı mı? Bence şu haliyle pahalı fiyatı 350 yada 400 olmalı taş çatlasın.

Bu arada bu bot kışlık değil fena su alıyor bilginize. Ama terletme yapmıyor, hava aşırı sıcak olmadıkça.

yağmur da su alır yani

Çok fazla yağmurda su alabilir bence fiyat performans olarak en iyi cizmelerden önceliğin yağmurda kullanmaksa ona göre bot seçimi yapmalısınız sonuçta racing kullanımı için bu ürün.Ben 450tl'ye almıştım şuan motomax'ta indirimle daha uyguna geliyor

Son düzenleme:
bi de mirage modeli var, su geçirmiyor sanırım.
o da motomaxta %30 indirim ile 385 TL gibi bi fiyata geliyor.
onu alıp kullanan var mı acaba?

merhabalar daha önceden sadece yazlık motosiklet ayakkabısı kullanan biri olarak ilk defa uzun bot forma arrow sx racing modelini yeni aldım .Şu an sürdüğüm motosiklet R25 de 2 gündür işe gitgel kullanıyorum . 2 gündür motor sürmek işkence oldu vites geçişlerinde çok zorlanıyorum arada çekiyorum vites yükseltemiyorum . Umarım zamanla esneme vs düzelir yoksa sürüş kalitesini bozduğu ve sürmekten zevk alamadıgım için kullanamıcam.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende mirage modeli var. Bu botlar kışta,yağmurda,sokakta gündelik olarak kullanılabilecek ürünler değil.Piste gireceğiniz zaman veya bahar yaz aylarında fazla gezme tozma yapmadan kullanılır.

Mecbur Günlük rahat bir şekilde kullanabileceğim kasmıcak estra konfora dayalı bir bot daha almak zorunda kalıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mecbur Günlük rahat bir şekilde kullanabileceğim kasmıcak estra konfora dayalı bir bot daha almak zorunda kalıcam

tcx goretex yarım bot aldım bu sebeplerden dolayı,içinede ortopedik taban koydum.İnan spor ayakkabımdan rahat oldu,tüm yaz kullandım.Tavsiye ederim.Ancak uzun bota göre kaval kemiğin açıkta kalmakta.

Cevabın için teşekkür ederim dostum.vites pedalı hissiyatında ve vites geçirmede bu kadar zorlanabileceğimi tahmin edebilseydim kesinlikle almazdım.dediğin modele ve emsallerine bakıcam sağol.

ne alalım biz o zaman yaa
günlük kullanım için
Şuan bende korumalı uzun cizme var ama eskidi değiştiricem

Son düzenleme:
Günlük için aşağıdaki botu kullanıyorum. 30dk yağmurda da su geçirmedi.

http://www.motomaxonlineshop.com/forma-urban-touch-hi-dry-su-gecirmez-motosikletci-ayakkabisi-pmu1756

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar