Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Turan Peker

honda türkiye hakkında

Arkadaşlar son günlerde tarfikte çanta sıkıntısı yaşanıyor. Benin motorumda orjinal honda 3 lü çanta seti var ve bu şekilde aldım sonradan taktırmadım 23/05/2016 tarihinde hondaya mail yazdım bu çantaların uygunluk belgesi varmıdır ...vs diye 2 gün geçti SONUÇ:tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
  2. Ahmet Turan Peker

ertuğrul gazi ziyaret

Aslında daha önce düşündüğüm ama bir türlü nasip olmayan bu sürüşü bu hafta yaptım en güzeli kazasız belasız geri dönmek tabiiki. Söğüt sonrası için plan yapmadım.Orda karar veririm dedim ve bozöyükte son kararı aldım,rotayı iznik e çevirdim. Bilecik-bursa yenişehir arasındaki yolu herkese...
  3. Ahmet Turan Peker

Yalova Çifte Şelaleler Gezi Fotoğrafları

gerçi kamp yapamadık ama gezmiş olduk
  4. Ahmet Turan Peker

teröre lanet sürüşü

https://www.facebook.com/events/1004246832981764/ katılmak isteyenlere duyurulur
  5. Ahmet Turan Peker

Garmin Virb Elite (GPS) Aksiyon Kamerası--(yardım ve görüş)

http://www.garminturkiye.com/Urun~virb-elite-gps_286.html arkadaşlar habu nun ses kaydı ..vs nasıldır kullanan varmı.(gopro demeyin onu biliyorum bunu uygun fiyata buldum birazcık ) teşekkürler
  6. Ahmet Turan Peker

fazlaysa değerlendir

Arkadaşlar motor almak dert ama donanım ve aksesuar ayrı dert.Parası olan için zaten sıkıntı yok.Ama ucu ucuna denkleştirenler için büyük sıkıntı.Madem burda birlik var aynı çatı altındayız acaba şu yapılabilirmi(yada değişik fikirler) Herkes kullanmadığı işe yarar şeyleri ayda yada haftatda...
  7. Ahmet Turan Peker

vstrom yada 650f benzeri takaslı xmax 250 2014

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-xmax-250-246408195/detay/ numaram TELEFON 535 616 65 58
  8. Ahmet Turan Peker

trarfik sigortası eylem zamanı

Arkadaşlar sigorta konusunda epey başlık açıldı sadece şikayetler için Bence M.T yöneticileri önderlik yaparda istanbul geneli motorcuları toplayıp (şöyle 1000-2000 motor falan)e-5 te yada tem de eylem yapılırsa sesimiz duyulabilir Sadece bu işi yapacak bir LİDERE ihtiyaç var başlangıç olabilir
  9. Ahmet Turan Peker

xmax 250 orjinal ön cam

tur camı alıp orjinalini satmak isteyenler varmı
  10. Ahmet Turan Peker

28 MM GİDON YÜKSELTME APARATI

ALİ EXSPRESTEN ALDIM. BANA 22 MM LAZIM YANLIŞ GELDİ İSTEYENE GELİŞ FİYATINA VEREBİLİRİM 17 DOLAR (51 TL FALAN
  11. Ahmet Turan Peker

2016 temmuz,ağustos karadeniz turu

2016 temmuz yada ağustos aylarında istanbul>>karadeniz gezisi yapmayı düşünüyorum(nasipse).kamp usulu gezeceğim.hesapsız kitapsız nerde akşam orda sabah olacak izmit karasudan başlayıp hopa (belki batum)sonrası keyfe keder.Adıyaman urfa olabilir.tek olursam mutlaka Sivas olacaktır içkiyi...
  12. Ahmet Turan Peker

x max 250 2014 model

20000 km de servis bakımlı çanta+çanta demiri+turcam+çakmaklık takılı fiyat sonnnnn 11500 yılbaşına kadar geçerlidir telefon : 05356166558
  13. Ahmet Turan Peker

tranvay yolunda ceza

arkadaşlar sirkeci tranvay yoluna motorsiklet le girince cezada peşinden geliyor herkesi uyaralım. Demekki neymiş kurallara uyacaksın yada ...
  14. Ahmet Turan Peker

nc 750 x dct 2015

2015 nc 750 x
  15. Ahmet Turan Peker

xmax 250 2014

2014 model servis bakımlı sorunsuz 18000 de uzun yol kilometresi aksesuarlı (satıldı) 01.20.2016
  16. Ahmet Turan Peker

HONDA NC 750 X DCT

MERHABA ARKADAŞLAR nc 750 x dct motorumu bugün aldım.boludan istanbula getirdim daha önce okuduklarımın pek çoğu doğru,yakıt 3 lt/100 km ortalama sürat 90 km rodaj ne kadar olması lazım motoru aldığım bayi (bolu ç... motor)bakkal dükkanı gibiydi dikkat etmem gerekenleri bildiren olursa...

Yeni mesajlar