fazlaysa değerlendir

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Arkadaşlar motor almak dert ama donanım ve aksesuar ayrı dert.Parası olan için zaten sıkıntı yok.Ama ucu ucuna denkleştirenler için büyük sıkıntı.Madem burda birlik var aynı çatı altındayız acaba şu yapılabilirmi(yada değişik fikirler)

Herkes kullanmadığı işe yarar şeyleri ayda yada haftatda 1 toplanıp takas yada satış yada ihtiyacı olana verebilir

Bunun için etkinlik düzenlenebilir (sadece değişik motor görmek için bile katılım olacaktır

Bu nasıl olabilir derseniz o fikir de buradan çıkabilir bence

Zaten olursa yerli üretim ucuz aksesuar satanlar mutlaka ticaret için destek olacaktır mesela....

çok söze gerek yok gerisi sizde :)

Ucretsiz sahiplendirmek isteyenler konu açıp kura çekerek yada siteden ihtiyaci oldugunu dusundugu kişiye ulaşarak bunu yapıyor zaten. Satış yapanlar da ikinci el kısmına koyuyor ürünleri

Birde şöyle birşey var.. şuanki fiyatı 400€ olan deri ceketim var.. bunu 500 liradan satışa koydum sanırsam 1 senedir satışta ne arayan var ne soran.. 0 ürün almayı seviyoruz.. bu ceketi bağışlayamam baya para çünkü.. ee satılmıyor da.. duvarda asılı garibim..

DKN

Birde şöyle birşey var.. şuanki fiyatı 400€ olan deri ceketim var.. bunu 500 liradan satışa koydum sanırsam 1 senedir satışta ne arayan var ne soran.. 0 ürün almayı seviyoruz.. bu ceketi bağışlayamam baya para çünkü.. ee satılmıyor da.. duvarda asılı garibim..

o yüzden dainese deri montu gibi para edecek şeyler almak lazım. enduro montu falan mı almıştın ?

Ürünle ilgili detay bilgi yada link verirsen ben degerlendirebilirim. Mont ve pantalonum yok hala. Arkadaşın fikri ucundan bize yarasın ☺

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Ucretsiz sahiplendirmek isteyenler konu açıp kura çekerek yada siteden ihtiyaci oldugunu dusundugu kişiye ulaşarak bunu yapıyor zaten. Satış yapanlar da ikinci el kısmına koyuyor ürünleri

yunus kardeş ikinci eli kimse görmeden almaz ki mesela ben disk kilidi aldım (feyzioğlundan)hiç kullanmadım sayılır(2 gün)boşta duruyor.mesela sen ali expresi boşalttın( :))nerdeyse vardır kullanmayacağın yada az kullanılan bir şeyler...yani aklıma geldi yazdım öylesine çokta önemli değil ilgilenen olursa herkes faydalanabilir

@redlion999 mont bilgileri nerededir?

yunus kardeş ikinci eli kimse görmeden almaz ki mesela ben disk kilidi aldım (feyzioğlundan)hiç kullanmadım sayılır(2 gün)boşta duruyor.mesela sen ali expresi boşalttın( :))nerdeyse vardır kullanmayacağın yada az kullanılan bir şeyler...yani aklıma geldi yazdım öylesine çokta önemli değil ilgilenen olursa herkes faydalanabilir

Wollah bana hepsi lazımdır :D
Önceki motorlardan kalma 1 pantlon 1 ceket 2 kask 2 eldiven 1 yagmurluk 1 dizlik 1 uzun 1 kısa bot 1 boyun koruma birkaç motosiklet bağı (şuan aklıma gelenler bunlar) hibe ettim ben arkadaşlara siteden olsun yaşadığım bolgeden olsun..

Dediğim gibi yapmak isteyen yapiyor zaten. Ama iyi girişim.
El tebriiik

marka ve model?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901

tam olarak senin gibi benzeri sorunları çözmek için yapılacak şey değilmi

Pazartesi günü motoru aldım şuan korumalarım yok ay başını bekliyorum 175tl kask buldum onu alicam 58tl eldiven var bide sepet almam lazım eğer varsa kullanmadığınız burdayım :) ve staj maaşınile motor aldım 350tl ile azmimi siz düşünün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar