Arama sonuçlarınız

1. Z

yamaha r3

yanlış anlamada nerde vermiş ben göremedim
  2. Z

yamaha r3

sebebi ne
  3. Z

yamaha r3

evet farkettim motor baştan aşağı illegal zaten ama plaka konusu düzeltilebilir diye biliyorum
  4. Z

yamaha r3

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-extrali-qs-rosso-lastik-r3-akrapovic-egzoz-uzatilmisgaranti-1237338663/detay budur 1745166709 evet de işte gene bir fikir sahibi olmak istiyorum
  5. Z

yamaha r3

buraya sarı site linki atsam sorun oluyormu sitede
  6. Z

yamaha r3

a2 ehliyetim var ve bu alcağım r3 olursa yada r25 farketmiyor 2 3 yıl en az kullanıcam ve yeni motor alıcağım zamanda satmayı düşünmüyorum
  7. Z

yamaha r3

ya elimde olsun yeter takmak istediğimde egzoza ekstra para vermek istemiyorum yani benim şuan kafaya taktığım tek şey bu motorun yürüyeninde yorgunluk varmıdır
  8. Z

yamaha r3

305k şuan fiyatı ama ikinci el zaten vergi vs sıkıntı değilde fiyatı çok cazip geldi ve baya dolu benim gözümde bende değmez dedim içimden ama baya cazip etti çünkü o doluluktaki bir r25 350 340 civarlarında oluyor sıfırından pahalı oluyor tabi km bundan düşük orası doğru
  9. Z

yamaha r3

17K km Quickshifter,lisanlı egzoz ve daha bir sürü artılı r3 alınırmı sizce
  10. Z

Aprillia rs 457

195 görüyor 206 gören bile var gps verisi yok diye biliyorum ama gps de de tahmini motorda 206 gören gps de 195 görmüştür 1743373857 birde 47hp bir motor 180 çok az yani en yakın rakibi hız olarak kawasaki ninja 500 o bile 200 görüyor ve 2 sin de de sınırlandırma var ninja 500 ün 6.vitesi yok...
  11. Z

Aprillia rs 457

frenler problem değil ama motorun sola çekmesi ilk defa duydum okadar araştırmama rağmen öyle birşey görmemiştim bir soru daha sormak istiyorum şuan da bu motor tr halinde sınırlandırılmış bu motorun limitörü kaldırdığımızda saf hp ve gücüne ulaşıyor 50 beygir 51 beygir civarlarına denk...
  12. Z

Aprillia rs 457

yani yedek parça konusu problem diyorsun peki ozaman motorun giden aksamında veya elektronik aksamında bir problem çıkarmı 2 3 yıl içerisinde
  13. Z

Aprillia rs 457

evet de her ihtimale karşı sağlama almak lazım hiç gelmeyebilirden kastın nedir
  14. Z

Aprillia rs 457

rs 457 almayı düşünüyorum ve yaşadığım şehirde yetkili satıcı ve servisi yok sizce motor beni üzermi 2 3 yıl kullanmayı ve satmamayı planlıyorum 2 3 yıl sonra kullanmam ama gene garajımda yada evimin önünde durur yani anlicanız bakımlar hariç motor bana herhangi bir problem çıkarırmı ayrıca...

Yeni mesajlar