Arama sonuçlarınız

1. Z

450 sr

bende çok iyi değilim ama genede o risk göze alınmaz bence
  2. Z

450 sr

teşekkürler ama değilim bartında yaşıyorum ama o hava alınma muhabbetini alıcağım yerde söyledi ve daha önce ordan rs200 aldığımda bir yerinde çatlak çıkmıştı adamlar kendisi yaptırtmıştı hiç uğraştırmadılar beni yani güvendiğim bir yer ve özellikle bu konuda korktuğum şey ben genellikle viraj...
  3. Z

450 sr

anladım teşekkürler
  4. Z

450 sr

evet bu videoyu görmüştüm birşey daha aklıma takıldı peki bu yağ soğutucusu iptal oluyormu diyelimki iptal oluyor iptal etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız
  5. Z

450 sr

pardon ozaman abilerim kardeşlerim. şimdi cevabın ne bu konu hakkında
  6. Z

450 sr

hayır sadece ekleri koymadım evet bu benim hatam ama anlaşılabilir sanmıştım hemen laf atmana yada satacak yer aramana gerek yok sen anlamışssın işte demekki okadarda bozuk bir cümle değil
  7. Z

450 sr

450nk ların patlamıyor ama ne fark var aralarında ozaman
  8. Z

450 sr

450SR 450NK YAĞ SOĞUTUCUSU TAKILIRMI
  9. Z

Bajaj RS 200 benzin istasyonu önerisi

shellden alıyorum gayet güzel
  10. Z

Michelin pilot lastikler çok kayıyor?

2025 den yazıyorum şuan lastiklerim taş çatlasın 2 aylık beni virajda düşürdü ve her viraja yattığımda sınırları zorldığımda lastik hep atıyor bu lastikleri yüzüne virajda patladım dicem o ki bu lastikler bence virajla ilgisi olmayan lastikleri göbekden dönerken bile kayıyor
  11. Z

yamaha r3

tamamdır ben bukduklarımı sana atacağım 1745526952 hiç sorma 21 yaşındayım ama motor sevilmezmi yaw
  12. Z

yamaha r3

kaça satmayı planlıyorsun
  13. Z

yamaha r3

reis bir elin nesi var iki elin sesi var eyvallah yardım için konu burda kalıcak zaten illa cevap veren olur
  14. Z

yamaha r3

aslında motorumu satıyorum 150k ya ve üstüne para koyucam yani ekipmanlarım vs var
  15. Z

yamaha r3

hmm sıfır motor alma yolu gözüküyor bize yavaş yavaş çünkü ben bartında yaşıyorum ve ankarada tanıdığım bir exper yok yani güvenebilceğim kimse yok şuan
  16. Z

yamaha r3

r25 linkinemi diyorsun yoksa r3 olanamı
  17. Z

yamaha r3

evet sitedeki çoğu kişi bendende büyüktür ama o uslüb bilgi öğrenmek istemeye kimse kullanılmaz 1745169505
  18. Z

yamaha r3

açtığım konudamı anlamadım 1745169381 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-dusuk-km-temiz-acil-satilik-r25-1241469143/detay bu baya temiz gibi fiyatıda güzel
  19. Z

yamaha r3

işte beklediğim açıklama buydu teşekkürler reis bir link daha atıcam sana bakma şansın varmıdır acaba 1745168662 evet onu bende farkettim bir araba yandan geçerkenmi çarptı yada duvaramı çarptı yanını belli değil yani koruma takozu varkenmi yaptı kazayı yoksa yokkenmi belli değil doğru diyorsun
  20. Z

yamaha r3

farkettiysen bilgi almaya çalışıyorum ve benim görmediğim bir yeri görmüşsün bende okumak için nerde yazdığını sordum ve verdiğin cevaba bak

Yeni mesajlar