450 sr

Sen muhtemelen 450nk'daki yağ soğutucusunu, 450sr'a takabilir miyiz diye sormak istedin ama Türkçe cümle kurmayı daha öğrenemediğin için seni anlayamadık.
hayır sadece ekleri koymadım evet bu benim hatam ama anlaşılabilir sanmıştım hemen laf atmana yada satacak yer aramana gerek yok sen anlamışssın işte demekki okadarda bozuk bir cümle değil

Eğer parçalar aynı ise olabilir ama şöyle bir video buldum. Videoda konuşan kişi Oktay usta

evet bu videoyu görmüştüm birşey daha aklıma takıldı peki bu yağ soğutucusu iptal oluyormu diyelimki iptal oluyor iptal etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız

evet bu videoyu görmüştüm birşey daha aklıma takıldı peki bu yağ soğutucusu iptal oluyormu diyelimki iptal oluyor iptal etsek ne gibi sorunlarla karşılaşırız
CF lerde ki yağ soğutucusunu bilmiyorum ama benim Oktay dan anladığım bu motorlarda yağ pompası yok galiba bunun yerine bu yağ soğutucusu dedikleri parçayı pompa olarak kullanıyorlar diye düşünüyorum.

Bilenler aydınlatır...

anladım teşekkürler
Arabalarda ki takılabiliyor veya bazı değişimlerle yağ su karışımını kısıtlayıp patlama oranını en aza düşürebiliyorsun. Oktay motorun dediği doğru alırken bayinin kalitesi , güvenirliği ve müşteri memnuniyeti çok önemli havasının alınması vs. gerekiyor. Manisa'ya yakınsan yardımcı olabilirim.

Arabalarda ki takılabiliyor veya bazı değişimlerle yağ su karışımını kısıtlayıp patlama oranını en aza düşürebiliyorsun. Oktay motorun dediği doğru alırken bayinin kalitesi , güvenirliği ve müşteri memnuniyeti çok önemli havasının alınması vs. gerekiyor. Manisa'ya yakınsan yardımcı olabilirim.
teşekkürler ama değilim bartında yaşıyorum ama o hava alınma muhabbetini alıcağım yerde söyledi ve daha önce ordan rs200 aldığımda bir yerinde çatlak çıkmıştı adamlar kendisi yaptırtmıştı hiç uğraştırmadılar beni yani güvendiğim bir yer ve özellikle bu konuda korktuğum şey ben genellikle viraj yapmayı çok seven biriyim teker vs yamasını bilmem ama viraj almasını seven biriyim diyelimki virajda patladı böyle saçma sapan bir fabrika hatası yada üretim hatası yüzüne sakat yada kaza yapıp masraf çıkarmak istemem

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
teşekkürler ama değilim bartında yaşıyorum ama o hava alınma muhabbetini alıcağım yerde söyledi ve daha önce ordan rs200 aldığımda bir yerinde çatlak çıkmıştı adamlar kendisi yaptırtmıştı hiç uğraştırmadılar beni yani güvendiğim bir yer ve özellikle bu konuda korktuğum şey ben genellikle viraj yapmayı çok seven biriyim teker vs yamasını bilmem ama viraj almasını seven biriyim diyelimki virajda patladı böyle saçma sapan bir fabrika hatası yada üretim hatası yüzüne sakat yada kaza yapıp masraf çıkarmak istemem
Virajda patlamak olarak düşünme. Düşük cc spor motor alan gençlerin çoğu zaten acemilik ve eğitimsizlikten virajları çok performanslı alamıyor. Çoğunun olayı düzde basmak. Haliyle redline, sürekli tapagaz yardırmak motorun ömründen yiyor.

Motosikleti
Ns200 15"
CF lerde ki yağ soğutucusunu bilmiyorum ama benim Oktay dan anladığım bu motorlarda yağ pompası yok galiba bunun yerine bu yağ soğutucusu dedikleri parçayı pompa olarak kullanıyorlar diye düşünüyorum.

Bilenler aydınlatır...
Yağ pompası olmayan motor olamaz, yağ pompası ile yağ soğutucusu çok ayrı kavramlar. Eski motosikletlerde kimi yağ soğutucuları metal tipli filtrelerin çevresinde su kanalı olur ve böyle soğurdu. Yeni motosikletlerde ise arabalarda bulunan gibi oluyor veya yağ için ayrı bir radyatör oluyor, en sağlıklısı bana kalırsa radyatör olanlardır yağa su karışma oranı hiç yoktur. Araba gibi olanlarda ise içindeki o-ring aşınır veya içinden patlar ve yağa su karıştırır.

Videodaki gibi yağ pompası orayı patlatması neredeyse imkansız, işin aslı yağ soğutucusunu üreten firma dandik üretmiş patlıyor denmiyor.

Fabrikada radyatörünün havası alınmayan motosiklette kusura bakmayın alınmaz.

Virajda patlamak olarak düşünme. Düşük cc spor motor alan gençlerin çoğu zaten acemilik ve eğitimsizlikten virajları çok performanslı alamıyor. Çoğunun olayı düzde basmak. Haliyle redline, sürekli tapagaz yardırmak motorun ömründen yiyor.
bende çok iyi değilim ama genede o risk göze alınmaz bence

Komple başka bir yağ soğutucusu taksak oluyor mu bütçem düşük mecbur bu motoru düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar