Arama sonuçlarınız

1. REASON

Eğitim veren tanıdığınız varmı. Avrupa yakasında

Cumartesi veya pazar ehliyet sınavım var kursun dün ve cuma günü dersleri var. Dün dönüşleri yapamadım. Kendi motoruyla öğretici tanıyan varsa bana ulaşabilirme 100 TL filan 1-2 saatlik ehliyete almama yeten bide 1/2 tüyo öğretse uygun olur. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04...
  2. REASON

Yarın eğtim cumartesi sınav var.

Yarın eğtim varmış vitesli motoru hiç sürmedim ama herşeyi biliyorum vites değiştirme vs. Ama hiç sürmedim yarın eğtimde zorlanırmıyım?
  3. REASON

Ailem kendi paramla bile motor almama izin vermiyor.

Yaşım 18 ehliyete yeni yazıldım ama ailem hala istemiyor. 70-80 bin lik arabalardan bahsediyolar ama motora taktım kafayı nasıl ikna edebilirim bunları 3 yıldır ehliyetimi bekliyodum motor kullanmak için ama onların davranışları beni soğtuyor her konuyu açtığımda canınamı susadın ölmekmi...
  4. REASON

Ehliyet hakkında diploma sorunu.

1998 doğumluyum ben 8.sınıfı bitirince, eğtim 4+4+4 12 yıl oldu ve bana diploma vermediler. Şuan lise sona geçtim ve ehliyete yazıldım benden diploma istediler ama benim diplomam yok ne yapmam lazım. 1998 li arkadaşlar ne yaptılar? Diploma şartmı?
  5. REASON

Şehir içinde 150 cc üstüne çıkmaya gerek varmı ?

Okula gidecem her gün 6/7 km. Sadece yazları uzun yola çıkıcam. limit 6 civarı bir yanım diyor pulsar veya gt250comet al . istediğini basarsın uzun yolda rahat olur diye ama benzinden korkuyorum. bir yandanda drift,vulture,bajaj discovery, tvs al diyor benzin yönünden kafan rahat olur ama uzun...
  6. REASON

Ehliyet için işe girdim ama

3 hafta çalışıcam pazartesi başliyicam 10 eylüle kadar yazılmam gerekiyor ama yazıldıktan sonra ders filan oluyor onlara gidemicem sıkıntı olurmu? Bide pazar günü açıkmıdır yazılabilirmiyim.Bide ne kadar fiyata tamam diyeyim? 600 den fazla vermeyi düşünmüyorum uyguna nerde bulabilirim...
  7. REASON

Çok Kararsızım. Pulsar,Cbr 125,Duke 125,Gt 250 r

Sadece motora ayıracak bütçem 8-9 bin civarı ekipmanı ayrı alıcam. Hyo istiyorum ama temizini bulabilirmiyim diye korkuyorum.Pulsarda sorun çıkarır diye istemiyorum. Cbr alcağıma pulsar alayım diyorum. Duke ise aralarında en cazibi ama 2.elde 2011 model bulabiliyorum 8 bin civarına. Hangisini...
  8. REASON

Honda GS1 e Ehliyete Yazıldığımız Zaman Gidebilirmiyiz.

Gelcek aya ehliyete yazılıcam ehliyeti almadan gs1 e katılabilirmiyim ?
  9. REASON

Şuan Pulsara Bu fiyatta Alternatif Var mı?

Bu fiyat aralığında (+2000 -2000) Pulsara rakip olabilecek 200 veya 250 cc japon varmı. çıkarıcaklarmı? Yoksa pulsar çok satıcak yakında heryerde pulsar göreceğiz.Yani pulsardan başka alternatif olmayacak.
  10. REASON

Oğluna bunu yapmayı kimler ister ?

Çocuğum olsaydı anında :D https://www.facebook.com/LesPlusGrosseChuteDeMoto/videos/694688323993144/?permPage=1
  11. REASON

Mondial Drift mi Mondial 180 z one mı ?

Başlangıç için alıcam yani motoru öğrenmek için şehir içi kullanırım iyicene öğrendimi ufak çaplı şehirler arası geziler yaparım. 1 yıl sonra 250 cc ss ye geçicem . Sizce öğrenme aşamasında hangisi daha iyi olur .performans/fiyat açısındanda hangisi daha önde . Bide drift le bunun arasında fazla...
  12. REASON

Başlangıç İçin R25 mi Yoksa Mondial Drift mi ?

Temmuz ayında ehliyet alıcam. Eğtimede gidecem. . Bi diyorum drift al eğtime gitme motoru iyicene öğren sonra geçersin r25 e . Bi yanımda diyor r25 al eğtime git bişey olmaz diye. Ama r25 beni korkutuyor. Sizce hangisini yapmalıyım.
  13. REASON

Scooter Önerisi İlk.

Ehliyeti 2-3 aya alıcam . Scooter arıyorum. 0 almak istiyorum limitim 3000 tl . Mondial ve Kanuni nin scoterleri o fiyatlarda bende bunlardan birini almak istiyorum. Modial olarak aklımda 150 mash ve 150 argent var. Kanunide ise rony s 150 ve cs 125 var . Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz...
  14. REASON

Ehliyet İçin Yardım.

Arkadaşlar 98 temmuz doğumluyum ehliyeti bu yazmı alıcam yoksa 2015 in yazındamı . Kafamı haftalardır bu soru kurcalıyor . Lütfen beni aydınlatın.
  15. REASON

Merhaba

Merhabalar benim adım yusuf , formu uzun bir süredir takip ediyorum. Seneye bu günlerde ehliyetimi alıcam . Hedefim kendime TVS Apache alıp Akdeniz turu yapmak .

Yeni mesajlar