Arama sonuçlarınız

1. J

Kuralkan'a karşı hakkımı nasıl aramalıyım?

2014 kanuni fox. Birçok defa egzoz civatasını kırdı. Bir defa egzozu servis tarafından değiştirildi. Bugün ise egzoz civatasını kırdıktan 5 dakika sonra EGZOZ İKİYE AYRILDI. Bu çok mu normal yoksa ben mi abartıyorum? Garantisi devam etmekte. Bıktım artık bu egzozdan. Bu konudaki yasal haklarım...
  2. J

MT Yardımlaşma Platformu

Elimizde kullanmadığımız, hediye etmek istediğimiz her türlü şeyi bu başlık altında paylaşabiliriz. İhtiyaç sahipleri arkadaşlar da durumunu bildirirse, diğer yardımsever arkadaşlardan bu sayfada yararlanmış olabilecektir. Yardımlaşmak güzeldir; hem mutlu eder, hem de belki de ekipman...
  3. J

1. Viteste en çok hangi hıza çıkabiliyorsunuz?

Motosiklet cc belirterek yazabilirseniz daha faydalı olur.Başlıyorum :) 100 cc. max 20 km
  4. J

A.C arayanlara tavsiyeler ve Sony az1 mini action cam(Artıları, eksileri)

Aksiyon kamerası arıyorsun ve kararsız mısın? Şu an bir araştırma içindesin ve kendini bu başlık altında mı buldun? Öncelikle kafanı rahatlatır mı bilmem ama şunu bilmelisin ki ''O kadar da araştırmaya, kafa yormaya değmez.''.Sana şimdi birkaç önemli bilgi verip ardından kendi kameramı tanıtıp...
  5. J

Bu akşam FSM'de atlattigim kaza

Merhaba arkadaşlar.Kameram o sırada kayıtta değildi maalesef ama herkesin dikkat etmesini istediğim, bu akşam 19:20de basima geen talihsiz olaydan bahsetmek istiyorum. Koprulerimizin girişinde ve çıkışında ızgaralar var biliyorsunuz.Hatta geçen haftalardaki maratonda birinin ayağı içeriye...
  6. J

İstanbul'daki arkadaşlar nereleri gezer-gezmeli rehberi

Gidecek yer arayan arkadaşlar için bir rehber oluşturabiliriz umarım.Başlıyorum. RİVA Tercih ettiğimiz rota: Görebileceğiniz yerler: Öncelikle yol olarak eğlenceli bir güzergah.Beykoz boyu sahil, daha ilerisinde de orman yolu içinde oldukça dönemeçli fakat temiz bir asfalt ile devam...
  7. J

Motosiklete uygun ölçüde lastik bulamıyorum, yardım ediniz...

80 100 14 ölçüdeki lastiğimi yenisi ile değiştireceğim fakat uygun lastik maalesef bulamadım.Marka model vs tarzında da önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler
  8. J

HGS geçişlerim düşmüyor.

Merhabalar.Geçen sene hgs'm olmadan geçiş yapmıştım ve 1 hafta içinde hgs'mi çıkarttım, köprü ücretim oradan tahsil edildi.Ondan sonra en az 15-20 kere paralı yollar ve köprü geçişleri yaptım.Fakat ne ihlal, ne bakiyede hareketlilik var.Hgs etiketim ruhsatımda durur, göstermeden geçerim her...
  9. J

Sürekli gevşeyen vida hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Egzostum birkaç defa motor kısmından kendini aralamıştı.Egzosttaki ilginç seslerden dolayı da garanti tarafından değiştirildi.Yine egzost kısmındaki motora bağlanan vidalarda problem oluştu.Sıksam da bir gün arayla yine gevşeyip havayı ordan veriyor.Usta o bölge ile saatlerce uğraşmıştı güya.Ne...
  10. J

Yağ neden eksilir?

Kanuni cub motor, 4100 km'de.Yağ değişimleri gerekli km'lerde yapıldı. Geçenlerde yağ, çizginin altında olduğunu farkedip 750-800 ml kadar yeni yağ ile değiştirdim.Şuan park halindeki motor yere 5 cm kadar alana yayılmış yağ bıraktığını gordum.Son 1500 km kadardır da motorun alt kısımlarında yağ...
  11. J

Cub motor sahipleri, Lastik işini nasıl hallediyorsunuz?

Yok mudur irc'ye alternatif lastik kullanan yada irc hakkında tecrübelerini paylaşabilecek? Ölçülerden dolayı biraz kısıtlanıyoruz gibi sanırım.
  12. J

Trafik sigortasını ucuza yapmak isteyenler bakabilir

Ivır zıvır birçok firmayla gorustum sigortam. net vs de buna dahil.Geçen sene 0 motora 200 liraya anadolu sigortadan yaptırdım. Bu demek değil ki en ucuzu o.Birçok firmayı sistemlerinde taratan aracı firmalar bazı firmalar ile çalışmıyor. İşte bu bazı firmalar bize cüzi miktarlarda sigorta...
  13. J

Cub Motorlar İle Fren Yapmak

Frenleme yaptığımda genelde motor kendini savuruyor.Özellikle ön frende kaymayı toparlamakta zorlanıyorum.Lastiklerim fabrika çıkışı.Nedeni bu mudur, bu motorlar böyle midir, başka bir frenleme tekniği mi uygulamak lazım yoksa?
  14. J

100cc ile UZUUUUUN yol !

Kanuni cup sahibiyim.135 km'lik okul-aile arasında 4-5 kez gittim, problem yaşamadım. Şimdi yolu biraz daha uzatmak istiyorum.RİCA EDİYORUM; destekleyici olalım, problemci değil. Toplamda 1000 km civarı bir yol planım var.İstanbul çıkışlı Marmara denizi çevresi gibi bir rota. Aklınıza gelen her...
  15. J

Hakkınızı mutlaka arayın!

Kanuni motosiklet aldım 8 ay öncesinde sıfır.Egzost problemliydi, ses yapıyordu ve birkaç kez motor girisinden ayrıldı.Neyse tuttum servis yolunu, 35 km uzağımda. Gitigimde adama problemimi anlattım.Kendince çözüm üretmeye çalıştı(Haklı olarak).Kısacası zorla adama problem olduğunu...
  16. J

2000 km'ye gelmiş motor için

Sadece iki kere yağ değişimi yapıldı.Yeterli birşey mi bu yoksa bilmediğim başka bakimlarin da yapılması gerekiyor mu?
  17. J

Gitar ile motora binmek

Birkaç saat sonra ilk kez deneyecegim cup motorum var sizce nasıl en uygun şekilde gotutebilirim? Mesafe 4 km kadar.
  18. J

Km sayacı camı(polislik olacağız nerdeyse...)

Kanuni fox motorumun aynı is yerinde calistigim kisi tarafindan bazi parcalari istemeden kirildi.Km sacinin plastik caminda catlaklar var, ufak ufak da kirilmalar.Adam km sayacini tamir ederim yenisini almam diyor.motor da 5 aylik ciziksizdi.Silikon olayina girmek istemiyorum.Ekran cercevesi...
  19. J

Aynı ölçüde lastik yoksa?

Ön Lastik: 2,50-17 Arka Lastik: 80/100-14 Ebatlarında lastiklerim var.Yeni almak istiyorum ama bu ölçülerde bulamadım.Sizce nelere bakabilirim bu durumda?
  20. J

PCX Polis Motoru oldu

Daha önceden hiç otomatik vites yada ufak boyutlarda polis motosikleti görmemiştim ta ki bugün polis plakalı ve hafif ona gore dizaynlı, üstünde tek başına bir polis memurunu görene kadar... İlginç kaçmış.Var mı piyasada böyle çok ?

Yeni mesajlar