Arama sonuçlarınız

1. E

Motosiklet hususiden ticariye nasıl çevirilir?

Merhaba, Yemeksepeti'ne yeni başladım. Bugün bir çekicide birçok kuryenin motorunu bağladıklarını gördüm. Sanırım motoru ticari yapmak ve çanta için proje çizdirip ruhsata işletmek gerekiyormuş. Bu işlemler nasıl gerçekleşiyor ve ne kadar maliyeti var? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  2. E

Mondial Fury 110i alınır mı?

Mondial Fury 110i alınır mı?
  3. E

Mondial Fury 110İ vs Kuba Pesaro 125 X

Sıfır başlangıç için scooter olarak hangisini önerirsiniz? Mondial Fury 110i mi Kuba Pesaro 125 X mi? Kullanan var mı?
  4. E

25 bin liraya scooter önerisi

İlk motorum olacak; biraz motoru öğrenmek ve birkaç ay kuryelik yapmayı düşünüyorum. Bayilerde Honda yok olsa belki borçla alabilirdim. 25 bin liraya ikinci el scooter önerir misiniz? Hero ve SYM markalarını düşünüyorum. Nasıl alınır? Bu fiyat aralığında ne alınabilir ve hangi markayı...
  5. E

LS2 vs Scorpion

5.000 liraya kask almayı düşünüyorum. Bu 2 markayı gördüm, nasıldır hangisi daha iyidir? Ya da farklı bir marka model öneriniz varsa önerebilirsiniz.
  6. E

İkinci El Motosiklet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İkinci el motosiklet alırken nelere dikkat etmeliyim? Yaklaşık 40 bin lira bütçeyle ikinci el bir Honda scooter almayı düşünüyorum. En fazla kaç kilometrede bir motosiklet tercih etmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. E

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

İkinci el Japon (Honda, Yamaha gibi) markaların motosikleti mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Arora, Mondial vb.) mi? 40 bin TL civarında scooter almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar