Arama sonuçlarınız

1. emirs

toplam 1000 liralık kask mont eldiven tavsiyesi

merhabalar. motorumu alıyorum. 1000 lira anca ayirabildim ekipmana. kask mont eldiven için tavsiyeleriniz var mı?
  2. emirs

motosiklette illa düşülecek diye bir kural var mı

merhaba. ilk motorum olarak honda cbr 250 da karar kıldım bir kaç güne de elimde olacak. motosiklet kullanıcıları genel olarak bir kaza, düşme, kalkma, yatma, devrilme gibi olaylar yaşıyor. bu benim de %100 yaşayacağım anlamına mı geliyor. içinizden "len bu acemi kesin varya düşer, kaza...
  3. emirs

motosiklet kullanırken televizyon izlemek

merhabalar. uzun yolda motosikletteki telefon tutacağına telefonu yaslayıp, bluetooth kulaklıkla televizyon izlenebilir mi? bir endurocu abimiz çokça kez yapmış, akşam haberlerini falan izlemiş. kafa sabit telefonda değil tabi. arada göz gitmek kaydı ile.
  4. emirs

sobalı evde büyümek

o günleri çok özlüyorum desem azdır. akşam okuldan gelinirdi, anne sobayı yakardı baba çekyatta sobanın yakın tarafına oturur, biz çocuklar minderle sobanın önüne dizilirdi. yere sofra serilir yemek yerde yenir, anne toplar babaya çay getirir çocuklar mandalina yer kabuklari sobanın üzerine...
  5. emirs

karenajı degişmiş motosiklet alınır mı

merhabalar. yan yatmalar sonrası iki karenajı degişmiş, şasede oynama yok, yürüyeni güzel motosiklet uygun fiyata alınanilir mi? bu bahsettiğim motor honda cbr 250r 2015 model 18 bin kmde renk kırmızı. fiyat ise 13900.
  6. emirs

motosiklet alırken km üst sınırı kaç olmalı

merhaba. bilindiği gibi 2 aydır motosiklet arıyor araştırıyorum. arada siz usta yazarlara sorular soruyorum ki çakallara çarpılmayım. bu soruyu sormamdaki neden de şu. arkadaşımda 2015 model yamaha yzf r25 var ve 51000 km de. ama kaza bela hasar kayıt yok. motosiklete pazarlıksız 16 bin tl...
  7. emirs

motisiklet dünyanın en güvenli ulaşım araçlarından birisidir

türkiye motosiklet federasyonu başkanı bekir yunus uçar beyanı. ben buna inanmıyorum nedense. reklam gibi. iki tekerli her yönü açık bir aracı bu kadar güvenli gibi tanıtmak samimiyetsiz değil mi sizce?
  8. emirs

rize de motosiklet hırsızları yakalandı

rize de akaryatır ve motisiklet çalan çete cökertilmiş. yakalanan motosikletlerden bazıları bunlar. sahipleri emniyetten teslim alabilir. http://m.rizevizyon.com/rize-haberleri/rizede-akaryakit-ve-motosiklet-hirsizlari-yakalandi/11770
  9. emirs

başlarım böyle hayata diyip cg almak

en sonunda bunu yaptıracaklar abi. 2 aydır 250 cc honda veya yzf 25 motosiklet arıyorum ilk motosikletim olacak. ama piyasa sahtekar dolmuş. daha önce çok defa araba alıp sattim şu 2 aydır motosiklet camiasından çektiğimi 10 senelik araba maceramda çekmedim. şeytan diyor al bir cg yanlaya...
  10. emirs

motosiklette rölanti olayı

iyi geceler. motosiklet konusunda yeniyim ve bir sorum olacak. yeni yeni motosiklet sürüyorum, arkadaşın 125 lik mondial drifti var onunla pratik yapıyorum. arabalarda 1. viteste rolantide giderken ayağı debriyaj dan ve gazdan çekince araç yine 1. vitesin rolantisinde gitmeye devam ediyor...
  11. emirs

3b baskı motosiklet

Almanya merkezli uluslararası şirket*BigRep, hem 3B baskı teknolojisiyle kendisi ürün geliştiriyor hem de 3B baskı ürün geliştirmek isteyen şirketlere bu teknolojiyi sunuyor. Şirket; makine mühendisleri, yazılım geliştiriciler, endüstriyel tasarımcılar, elektronik mühendisleri, kimyacılar ve iş...
  12. emirs

galericiden motosiklet almak

araba alırken daima galericiden uzak durun demişlerdir. km düşürme, hasar kayıtsız tamir bakım, ince boya, vb sahtekarlıklara başvuruyorlar dediler. bende dün bu ilanı gördüm. 14.500 r25 satıyorlar. sizce galeriden böyle uygun fiyata motosikletler alınır mı...
  13. emirs

neden motosiklet üretmiyoruz?

merak ettiğim ve merak ettikçe ülkemizin şu haline üzüldüğüm durum. ismi türkçe olan bütün motor markaları çin malı falanmış meğersem. çok mu zor bir çatı tasarımı yapıp üzerine 25 30 beygirlik bir motor bildirmek abi. enduro, naked tarzını geçtim, cg bile üretemiyoruz.
  14. emirs

kawasaki ninja 250sl boy sorunu

merhabalar. 13.250 tl ye 2015 model 7 binde kawasaki ninja 250 sl buldum. yalnız boyum 1.84 ve 88 kiloyum. bu motor sırıtır mı bende? cbr 250 mi bakayım sizce...
  15. emirs

selamün aleyküm.

herhese hayırlı forumlar. 30 yaşındayım ismim emir. bekarım. 1.84 boy, 90 kiloyum. adana'da büyükşehir belediyesi personeliyim. ehliyet almak üzere kursa kayıt oldum. bir yandan motorsiklet bakıyorum. bir aksilik olmaz ise honda cbr 250 ye karar kıldım. ilk motorum olacak. allah kimseye kaza...
  16. emirs

14000 tl ye tofaş mı motor mu

merhaba herkese iyi forumlar. 14000 tl bütçem var, çevremde 14000 tl motora mı vereceksin manyak mısın? diyen vatandaşlar da var. honda 250 cbr veya bajaj rs 200 hayalim var. adana'da yaşıyorum. topu topu 3 ay kış var kar kıyamet yok 9 ay ise havalar güzel. motor düşünüyorum. biliyorum...