selamün aleyküm.

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
herhese hayırlı forumlar.
30 yaşındayım ismim emir. bekarım. 1.84 boy, 90 kiloyum.
adana'da büyükşehir belediyesi personeliyim.
ehliyet almak üzere kursa kayıt oldum. bir yandan motorsiklet bakıyorum.
bir aksilik olmaz ise honda cbr 250 ye karar kıldım. ilk motorum olacak.
allah kimseye kaza bela vermesin. hepinizi iyi günler arkadaşlar.

Motosikleti
scooter sürdüm 1 sene kadar ehliyetsiz (çok ceza yedim kimseye tavsiye etmiyorum). ilk defa vitesli alacağım.
iş yerinde vitesli motorsikleti olan arkadaşların araçlarıyla boş vakitlerde tur atıyorum.
ekipmanım yok.

Emice Senin Evlenme Vaktin Gelmis Sana Bi Maxiscotter Yaziyorum Gunde 2 Öğün Yalniz Gezmicek Sekilde(Sevgilin Gezmek Şartıyla) Sana En Buyuk Recete

Motosikleti
😀😀 teşekkür ederim eyvallah.

scooter sürdüm 1 sene kadar ehliyetsiz (çok ceza yedim kimseye tavsiye etmiyorum). ilk defa vitesli alacağım.
iş yerinde vitesli motorsikleti olan arkadaşların araçlarıyla boş vakitlerde tur atıyorum.
ekipmanım yok.

Ekipman olarak ne düşünüyorsunuz? Belki başka arkadaşlara yardımcı olur fikirleriniz.

hoş geldiniz.yazınızı okuyan bir genç kardeşimiz ehliyetsiz motosiklet sürmenin tek zararının ceza yemek olduğunu düşünebilir.açıkça kullanmaya yetinizin olmadığı bir ulaşım aracını trafikte kullanarak hem kendinizin hem de başkaların hayatlarını tehlikeye atmışsınız.

Ve aleykum selam. Kardeşim Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin ancak en azından kask, mont, eldiven ve dizliksiz binmeyi kesinlikle düşünme. Motosikletin üzerindeyken devrilse ve yere düşsen yaralanmadık yerin kalmaz.

Ben dediğim şekilde bir kez düştüm ve iyileşmesi bir ayı buldu. Sağlığın her şeyden kıymetli.

Motosikleti
Ve aleykum selam. Kardeşim Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin ancak en azından kask, mont, eldiven ve dizliksiz binmeyi kesinlikle düşünme. Motosikletin üzerindeyken devrilse ve yere düşsen yaralanmadık yerin kalmaz.

Ben dediğim şekilde bir kez düştüm ve iyileşmesi bir ayı buldu. Sağlığın her şeyden kıymetli.

eyvallah dostum. geçmiş olsun. allah kaza bela vermesin hiç birinize inşallah.

Bende böyle başladım... Ben olsam direk 650 lik alırdım. Şimdi bunu satıp 650 lik almak için bir sürü iş olacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar