Arama sonuçlarınız

1. emirs

kaskın rüzgar alması

LS2 kaskım var 50 60 km hızlarda bile içine püfür püfür yel alıyor. kontrol ediyorum vizör tam kapalı sıkıntı yok ama yine de yayla gibi yellendiriyor. yellendiği yetmiyor ıslıkta yapıyor. kask mı dandik herkeste mi oluyor anlamadım. kaskın değeri 400 tl.
  2. emirs

alarmlı disk kilitleri güvenli midir?

dün akşam arkadaşım yemeğe davet etti evlerine gittim apartmanda oturuyorlar ve gidince farkettim ki motosiklet aşağıda ben 7. katta olacağım. direksiyonu kitledim çıktım 10 dakikaya bir aşağı baktım. rahat edemedim. sorum şu ki, alarmlı disk kilidi alsam işimi görür mü? motosiklet racing olduğu...
  3. emirs

endonezya'da tsunami felaketi

yine endonezya yine tsunami. insan üzülüyor oradaki insanlara şimdiden açıklanan rakamlar yüz küsür ölü yüzlerce yaralı. allah oradaki insanlara sabır versin. https://twitter.com/haroonawan777/status/1076764022375100416
  4. emirs

düşük devirde titreme sorunu

honda cbr 250 motorum var özellikle 2 ve 3. viteste düşük devirde gidince zırıltı oluyor. takır tukur takır tukur, lak lak lak ediyor. sanki amatisöre vuruyor. gaz verip deviri yükseltince kesiliyor. iki kişi binince daha çok belli ediyor kendisini. orta devirlerde sıkıntı yok güzel gidiyor...
  5. emirs

kask camının buğulanması

günaydın. belki görmüşsünüzdür siyah vizörlü mat LS2 kaskım var. bu kask nefesimden dolayı buğulanıyor. zaten siyah vizör kısıtlı görüş sağlıyor bir de üzerine buğu eklenince hiç göremiyorum. kış günü vizörü kaldırıp geziyorum burnum taş kesiliyor. kask mı dandik yoksa sorun bende mi?
  6. emirs

LS2 paketçi kaskı mı?

bugün bir bayan arkadaş mat siyah, siyah vizörlü kaskımı "ıyyy ls2 mi o paketçi kaskı bu ölürsün" diyerek aşağılamaya kalktı. birazdan sticker ile LS2 yazısını kapatacağım. kaska hiç iyi diyen yok, bu kaskın bu kadar kötü olduğunu bilsem 350 lira vermezdim.
  7. emirs

virajlarda diz değdirmek

bu aralar heves ettiğim olay. bugün iki defa denedim tam olmadı ama o kıçın yarısını dışarı verip başı viraja doğru çevirip hafif gaz açarak yatmaya çalışmak müthiş zevkliydi. bu işin tam olarak püf noktası nedir eğitim almak gerekiyor sanırım.
  8. emirs

servis mi yoksa tanıdık tamirci mi?

merhabalar. motorumun eksik olan ve bakıma ihtiyacı olan (zincir dişli yağ, yağ filtresi) parçalarını uyguna tedarik ettim. bunları arkadaşım olan tamirci ye mi yaptırayım servise mi? servis benim aldığım parçaları takar mı? arkadaşımın işçiliği güzel ona mı taktırayım? kafamda deli sorular...
  9. emirs

iphone um için yaptığım cbr 250 kılıfı

merhabalar. bugün motosikletime şerit çekerken biraz sticker arttı bende kılıfıma uyguladım. sticker uygularken aklınızda bulunsun güzel bir şeyler çıkıyor ortaya.
  10. emirs

grenaj sorunu

merhaba. bilidiği gibi cbr 250 motorum var. motorumun karenajları zamanında değişmiş yani benden önceki sahibi kaza sonrasında değiştirmiş. ama takan bayi tam oturtamamış yer yer birleşme yerlerinde boşluklar var. orjinali gibi ok gibi durmuyor. bunun için ne yapmalıyım? kaportacılık mı servise...
  11. emirs

vites değiştirdikten sonra gelen küt sesi

özellikle 1 den 2 ye geçtikten sonra debriyajı bırakınca kalkarken küt ediyor. defransiyelli araç kullananlar bilir o sesi. şaftta boşluk varsa küt eder.
  12. emirs

Sürekli kendi motosikletini öven arkadaş

Bu benim arkadaşımdır. Kendisinde r25 var akşama kadar övüyor benim cbr 250 yi eleştiriyor. Bunu belki kasıtlı yapmıyor ya da farkında değil ama ayar oluyorum ağalar. Param cbr 250 ye yetti. Çokta güzel motosiklet memnunum. Ama adam moral bozuyor.
  13. emirs

50 tl ye satılan eldiven

Millet öve öve bitirmiş 250 tl ye eldiven aldım bunu görünce keriz gibi hissettim kendimi.
  14. emirs

Bir zamanlar çukurova

Müthiş bir dizi. İzlettiriyor namıssız. Televizyon izlemeyen ben bile ağzı açık izliyorum. Değişik bir konu işleyişi var ve yaşanmış.
  15. emirs

Ailenizin motosiklete bakış açısı

Kimse karşı değil ama peder bey biraz korkuyor. Bugün yemek masasında “o motoru alman hiç içime sinmedi. hastaneden falan ararlar oğlun böyle böyle derlerse kalbim kaldırmaz” dedi. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Alt tarafı 250 cc motor. Peder motoru heybetli görünce 1000 ilk sandı sanırım...
  16. emirs

Lastiklerimin durumu nedir

Günaydın. Motorumun üzerinde Pirelli Rosso ll lastikler var. Sizce 1 sene kadar kullanıldı. ömrü nedir. Arka Ön
  17. emirs

Motosikletle yatıp motosikletle kalkmak

Motosikletle kafayı kırdım iyice. İki aydır araştırmalarım sonucu Honda 250 cbr aldım ve araştırmalar bitmiyor ağalar. Şimdi de kasktı monttu ehliyetti eldivendi derken gece gündüz aliexpress n11 tavaf ediyorum. Sürekli buradaki yazılanları okuyorum. İyice sıyırdık kafayı. İlk olduğu için iyi...
  18. emirs

Honda cbr 250 Vites göstergesi

Merhaba. Motorumu aldım. 2013 model cbr 250. Dikkatimi çekti vites göstergesi yok. AliExpress şöyle bir şey var http://s.click.aliexpress.com/e/xBDLQrQ Uygun olur mu ve ya tavsiyeniz var mı?
  19. emirs

Ne olacak bu Fener’in hali

Ciddi ciddi bir galayasaray taraftarı olarak ezeli rakibimizin bu hallerine üzülüyorum. Başakşehir diye bir hükümet takımı çıktı piyasaya mertlik bozuldu. Tüpçü birilerinin ağzına bakıyor. Maalesef futbola siyaset karıştı.
  20. emirs

Muayene geçmişi nasıl sorgulanır

Merhaba. 2012 model Honda cbr 250 var. 2012 model 30 bin km de. Fiyata 11 bin demiş. Kaza bela yok. Ben işkillendim bu km den. Bunun muayene geçmişini nasıl sorgularım? Km oynanmış mı nasıl anlarım.