emirs Katılım 9 Kas 2018 Mesajlar 279 Motosikleti Yamaha x-max 250 ABS (2025) 13 Ara 2018 Konu Yazar #1 Müthiş bir dizi. İzlettiriyor namıssız. Televizyon izlemeyen ben bile ağzı açık izliyorum. Değişik bir konu işleyişi var ve yaşanmış.
Müthiş bir dizi. İzlettiriyor namıssız. Televizyon izlemeyen ben bile ağzı açık izliyorum. Değişik bir konu işleyişi var ve yaşanmış.
hokahey Katılım 3 Kas 2016 Mesajlar 5,548 13 Ara 2018 #3 hachiko' Alıntı: yaklaşık 4 senedir düzgün tv izlemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... izlenecek bir şey yok ki!
hachiko' Alıntı: yaklaşık 4 senedir düzgün tv izlemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... izlenecek bir şey yok ki!
PAPAZ_39 Katılım 19 Kas 2018 Mesajlar 536 13 Ara 2018 #4 emirs' Alıntı: Müthiş bir dizi. İzlettiriyor namıssız. Televizyon izlemeyen ben bile ağzı açık izliyorum. Değişik bir konu işleyişi var ve yaşanmış. Genişletmek için tıkla ... Güzel bir dizi bende izliyorum , fakat hikayeyi kurgu olarak biliyorum yaşanmış bir konu olduğunu senden duydum
emirs' Alıntı: Müthiş bir dizi. İzlettiriyor namıssız. Televizyon izlemeyen ben bile ağzı açık izliyorum. Değişik bir konu işleyişi var ve yaşanmış. Genişletmek için tıkla ... Güzel bir dizi bende izliyorum , fakat hikayeyi kurgu olarak biliyorum yaşanmış bir konu olduğunu senden duydum