Arama sonuçlarınız

1. Morphin

Sonunda R25'imi aldım!!!

S.A arkadaşlar. Şuan hala tam olarak inanamıyorum ama aşağıda görmüş olduğunuz aleti sonunda satın alabildim!! İçimde garip bir burukluk ve mutluluk var. Henüz kullanmadığım için hala inanamıyorum satın aldığıma. :thumleft: Senelerce biriktirdiğin parayı son kuruşuna kadar çıkarıp vermek...
  2. Morphin

Motorunuzu arkadaşlarınıza vermemek için izletebileceğiniz videolar.

Merhaba arkadaşlar. Sürekli yaşadığımız ortak bir sorunumuz var; "Motorumuzu kullanmak isteyen insanlar" Motorum dün bayiye geldi ve kaporasını verdim, haziranın başında alıyorum. Ama şimdiden motoru isteyenler olmaya başladı. Destur bismillah daha motor yok adamlar verirsin bir tur atarız...
  3. Morphin

Herkes dolandırıcı olmuş.

Malum sitede R25 bakıyorum uzun zamandır. Zaten 15'den aşağıya satan çok nadir, onlarda çoook temiz 15 bin km'de motor satıyor. (Konu içinde ise Az çiziği var yazıyor) [ön kafa ve yan krenaj çatlak] Bu konu hakkında çok fazla konu açıldı ama amacım şikayet edip ağlamak değil. İkinci el motor...
  4. Morphin

Yarın Pulsar 200NS ve ekipmanları alıyorum. Kalite Kontrol lütfen :)

Veeee büyük bekleyişin ardından, sonunda yarın alıyorum inşallah. İstanbul Kartal şubesinden. (Fiyatta yardımcı olabilecek arkadaşlar sevilir, sayılır :bounce:) Motor Siyah arkadaşlar. Kask olarak yeni çıkan LS2'nin GP replicasını düşünüyorum. Yeni çıktı bilmiyorum nasıldır.. Kullanan, gören...
  5. Morphin

Pulsar 200 NS vs ???

R25'den vazgeçtim önümüzdeki hafta Pulsar 200NS almayı düşünüyorum. Sizce aynı fiyat aralığında daha iyi bir rakibi bulunuyor mu? Pulsar 200 ns sahibi arkadaşlardan zorlandıkları, sevmedikleri noktalar hakkında bilgi alabilir miyim? Yeni başlayan için sizce bu motor nasıldır?
  6. Morphin

Herkesin düştüğü viraj.

Bir video izledim ve merak ettim cidden bir sürü insan aynı virajlarda düşük hızlarda patır patır düşüyor. 1 değil 2 değil. Hepsi amatör olamaz herhalde veya hepsinin lastiği kötü olamaz.. Sormak istediğim soru şu: Neden bu kadar çok insan aynı yerde düştü? Ve düşmeye sebep olan şey sizce...
  7. Morphin

(Amerikada bir Türk) Yeni Motovlog keşfettim. EFSANE.

Geçenlerde keşfettim ve cidden söylüyorum adam işinin hakkını veriyor. Mesela Hollywood bulvarını evlerimize getirip, Bağdat caddesinin bile oradan daha iyi olduğunu, filmlerde gerçekten çok abartıldığını görüntüleriyle bize sunarken, bir taraftan da Las Vegas'ın gece hayatını bizlere sunuyor...
  8. Morphin

13.12.2015 İstanbul trafiği.

Bu gün ne yazık ki arabayla kız arkadaşımı almak için Maltepe'den Ümraniye'ye gidip birde geri dönmem gerekiyordu. Normalde 40 dk süren yol bu gün tam 2 saat sürdü! Hafta içi dahi bu kadar trafik yok. AVM'lerin önü, yanyollar hınca hınç dolu! Santim santim gidiyor resmen araçlar. En sonunda...
  9. Morphin

Türk malı Deri motosiklet montu.

Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak. Acaba Alpinestars, Revit kadar kaliteli yerli malı uygun fiyatlı mont olsa ne düşünürsünüz? Yabancı markaya güven daha çoktur ya genelde, bu bağlamda fikrinizi almak istedim. Bir girişimci bu işe gönül verse sizce motosiklet camiası destek verir...
  10. Morphin

Bir motorum olsun isterdim.....

Evet yine ben sayın forum ahalisi. Aylardır konu açıyorum ama hala motor almadım... "Alamadım" Böyle bi motor aşkıyla yanıp tutuşuyorum ki sormayın... Pazar günleri sevgilimi atıp arkaya şileye gezmeye gittiğim, hafta içi millet trafikte bayılırken benim son ses müzikle işe gittiğim, döndüğüm...
  11. Morphin

Motor almaktan vazgeçtim.

Hiç bir şey beni döndüremez diyor ve hiç kimseye kulak asmıyordum. Uzun zamandır para biriktiriyor ve nakit olarak motorumu almak istiyordum. Her geçen yıl dahada zamlanan kahrolasıca 250cc lik bu makineler artık ulaşılamaz fiyatlara satılıyor. 2 yıl içinde 4-5 bin tl zamlandılar. Sadece motor...
  12. Morphin

LS2 kafasında patlayan kazazede.

Kafanıza bu kaskları takıcağınıza Amerikan futbolundaki kasklardan takın daha iyi. İlgili kask: http://www.hizlimotor.com/ls2-ff-351-chrono-ii-kapali-kask-kirmizi-14
  13. Morphin

Mavi R25 için sıra bekleyen varsa sıramı veriyorum. (İstanbul)

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası mavi r25 bekleyen varsa sıramı verebilirim. Yazın konuşalım.
  14. Morphin

Motorum sonunda geldi! (R25)

Arkadaşlar uzun bekleyişin ardından sonunda R25'im geldi. Yarın bayiye gidicem bakalım. Bu alacağım ilk motor olduğu için işlemleri yapılması gerekenleri falan bilmiyorum. Hangi işlemler nasıl yapılacak biraz bahsedermisiniz? Yeni motor sahibi olacak kişiye vereceğiniz tavsiyeler varsa...
  15. Morphin

Allah aşkına bir Kask ve Mont tavsiyesi verin çıldırıcam.

Makine= Mavi r25 Ve acilen ekipmanları almam gerekiyor! Kask için bütçem 600 civarı. Bu fiyata içeriye çok ses almayan, havadar, sağlam, ve şık bir kask arıyorum. Nolan n86 alıcaktım lâkin bayide inceledim dış kabuğu çok dandik duruyordu. Tırnağımla tıklıyorum sanki içi boş sert plastik.. Hemen...
  16. Morphin

Elimde bir deri ceket var. Bu markayı bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar eski motorcu bir abimiz elinde kalan ceketi gösterdi. Denedim üstüme cuk diye oturdu. Ama ceket kırmızı alacağım motor ise mavi r25. Normalde ben tekstil ceket almayı düşünüyordum ama aynı fiyata gelince bi durdum. Bu ceketi bilen var mı? Derisi iyimidir? Kaç para eder...
  17. Morphin

Ortalık 56 (Başlığa ne yazsam bilemedim.)

Yeni 250cc racing motor alacak arkadaşlar. Euro uçtu. 4400€ = 13.000 TL Kawasaki 250SL'in fiyatı 12.400'dü 3 hafta önce. R25 zaten ülkede yok. Mayıs ayında gelecek olanlarda şimdiden satılmış ne kadar geliceği belli değil. Sezon açıldı altımızda motor yok. Pazar günü evde oturuyorum lan...
  18. Morphin

Memlekette R25 kalmamış.

İstanbul ve çevresinde bütün bayileri aradım. R25 yok hiç bir yerde. Herkes Mavi için beklemede üstelik. Sevkiyat ne zaman gelir tam olarak bilinmiyor. Mayıs başı dediler. Sorduğum bayilerde ise durumlar vahim. Daytona'da 100 kişi isim yazdırmış. Bazıları kaporalı. Diğerleride 10-20 şeklinde...
  19. Morphin

Montların fiyatına göre koruma için yeterli olmadığını düşünüyorum.

Motor alacağım için ekipman bakmaya başladım. Rivers'ın montlarına baktım üzerime giydim. Dirsek ve omuz koruması hariç koruması yok. O korumalarda çooook dandik hissiyatı verdi. Düştüğüm zaman beni öyle ahım şahım korumayacak bir şeye 600 lira vermek istemem. O nedenle o montu alacağıma gider...
  20. Morphin

Sıfır CBR 125 almak mantıklı mı? Alternatif?

Arkadaşlar çoğunuz görmüşsünüzdür r25 aklımdaydı, 250sl'e döndüm. Şimdi ise 125 mi alsam diyorum. Bunun sebebi şu. 4500 nakit geri kalanı kredi kartına taksit yapmak istiyorum. r25 de vade farkı 600 TL. = 10600/9 = 1177 aylık. Ninja'da %2.5 12700 - 4500 = 8200 TL / 9 x %2.5 = 1116 TL aylık...

Yeni mesajlar