Arama sonuçlarınız

1. E

Motodium.com.tr güvenilir mi?

Berik Monza tulumunu alacağım 12 taksit ile. Ön sipariş olarak alıyorlar büyük ihtimal yurt dışından gelecek. Daha önce alışveriş yapan var mı?
  2. E

Motosiklet sürerken müzik dinlemek ve çalma listesi önerisi

Çoğu insanın düşündüğünden yanı sıra, daha iyi odaklanıyorum. Müziksiz yolcuğumda (kısa uzun fark etmez) mıyışıyorum ve sıkılıyorum. Bakkala giderken bile müzik dinler oldum. Sizde dinliyor musunuz? Yoksa ben çok mu müzik severim :mrgreen:. Çalma listesi önerilerinizi bekliyorum. Benimkilerinide...
  3. E

Rölanti ve kalkarken tekleme sorunu

Arkadaşlar artık bu motor için konu açmaktan bıktım. Şimdi de ısınınca kalkışta tekliyor. Yolda set geldiğinde debriyajı çekiyorum tak stop ediyor. Rölantide durmuyor. Isındıktan sonra stop edip 2 dakika sonra tekrar çalıştırıp kalkmayı denerseniz sanki birisi arkadan sizi çekiyormuş gibi...
  4. E

Yağ pompasının filtresini temizlemek gerekir mi?

Arkadaşlar motorun altında bir filtre var. Sanırım yağ pompasının filtresi. Bu filtreyi düzenli olarak temizlememiz gerekiyor mu? Tıkanmış bir filtre: https://prnt.sc/xq6yvu
  5. E

Hyosung GD250R Marş basmıyor

Ara sıra marş basıyor ama çoğunlukla basmıyor. Petrolde duruyorum marştan eser yok. Vurdurarak çalıştırdık bugün. Eve geliyorum marş arasıra basıyor. Sizce aküm mü bitti yoksa marş motoru fişi çekmek üzere mi?
  6. E

Jandarma Trafik'ten kaçmak

Arkadaşlar, 1 saat önce motorun bakımını yaptım benzinde alayım dedim. Petrolün çıkışına dubalar koymuşlar. Karşıdan araba kaza yapmış ve duba koymuş gibi gözüküyor. Benzinliğe girdim benzinci plakamı falan aldı kamera kayıtlarıda vardır. Dur ihtarı yaptı tekme atmaya hazırlanıyordu. Kaçtım...
  7. E

A2 Ehliyet ile MT-07 Sürülebilir mi?

Öncelikle söylemeliyim ki A2 ehliyetin sınılarını biliyorum. 35kw, 500cc vs. Bugün bir motovlogger arkadaşımızın çekmiş olduğu videoyu izledim. MT-07'yi fabrika ya da yetkili bayiye gidip yazılım arttırarak 35kw'a çekersek kullanabileceğimizi söylüyor. A ehliyete geçince eski yazılımı tekrardan...
  8. E

Telli debriyajı hidrolik debriyaja çevirmek istiyorum

Arkadaşlar Amazon'da satılan debriyaj kitleri var motosiklet için. Bunlardan alıp kullanan oldu mu daha önce? Mantıklı bir fikir mi? Ne gibi artısı ne gibi eksisi olur? Debriyaj çok mu sert olur...
  9. E

Benzin Şamandırası Bozuldu! - Hyosun GD250R

Arkadaşlar sabah motorda benzin yok diye apar topar benzinciye gittim. Depoyu fulledim. Çıktım benzinlikten bir de ne göreyim? Benzin ışığı hala yanıyor. Depoyu açtım baktım benzin var mı diye benzinde vardı. Anladım ki şamandıra bozulmuş. Söktüm grenajları soketleriyle falan oynadım, söktüm...
  10. E

Yağ filtresi nasıl sıkılır?

Normalde hep anahtarla söküp takabileceğim bir filtre alırdım. Bu sefer başka türlü aldım. Fakat sıkma yeri bir garip. Bu filtreyi hangi anahtarla sıkacağım? Elle sıkmam yeterli mi? https://hizliresim.com/fjV8xD
  11. E

Putoline N-Tech Pro R+ mı Motul 7100 mü?

Bu hafta yağ ve filtre değişimi yapılacak. Motorum Hyosung GD 250R. Bu zamana kadar hep 7100 kullandım ama artık farklı bir yağ denemek istiyorum. Putoline N-Tech Pro R+ nasıldır? Motul 7100 kullanmaya devam mı etmeliyim?
  12. E

YBR 125 Ustanın çıkardığı fiyat

Yaklaşık 2 hafta önce buraya konu açmıştım motorundan ses geliyor diye. Cumartesi günü tamirciye gittim. Bana krankın üst bilyasının bozulmuş olabileceğini fakat altında bozulmuş olabileceğini söyledi. Motoru açmadan bir şey diyemem dedi. Ben motoru bırakak çıktım evime geldim. 2 saat sonra usta...
  13. E

Gidon Topuzu Sökülmüyor

Hyosung GD250R gidon topuzunu bir türlü sökemedim. Bir önceki sahibinden kazalı olduğu için çizikleri var değiştirmek istiyorum. Sabah 9'tan beri ayar etti beni. Ne pas var ne de kir. Keyfi açılmıyor. Topuzu nasıl çıkarmalıyım?
  14. E

Motosikletime hangi benzini almalıyım?

Merhabalar, motorumu aldığımdan beri hiç dikkat etmediğim benzin konusu bugün aklıma takılmıştı. Biraz araştırma yaptım ve motorumun kitapçığını okudum. Kitapçıkta; FUEL, OIL AND ENGINE COOLANT RECOMMENDATIONS ⊙ FUEL Gasoline should be used a graded 91 octane (Research Method) or higher. An...
  15. E

YBR 125 Motordan gelen ses normal mi?

Köy yerinde ailecek kullandığımız bir YBR 125 var. Motoru bu sabah çalıştırdığımda sesi bir garip geldi. Bu ses normal mi? Yoksa krank gibi bir parça elimizde kalmak üzere mi? Videoyu buraya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. https://www.youtube.com/watch?v=K1C2rq8TqUw&feature=youtu.be
  16. E

Hyosung GD 250R Yağ Filtresi Bulamamak

Şuan motorum 17400KM'de ve 17800KM'de yağ ve yağ filtresi değiştireceğim. Yağ olarak Motul 7100 kullansamda yağ filtresini bir türlü bulamıyorum hiç bir yerde. Yan sanayisi nerede satılır? Veya başka bir motorun yağ filtresi uyuyor mu?

Yeni mesajlar