Motodium.com.tr güvenilir mi?

Berik Monza tulumunu alacağım 12 taksit ile. Ön sipariş olarak alıyorlar büyük ihtimal yurt dışından gelecek. Daha önce alışveriş yapan var mı?

dainese markası altındaki ürünlere bakayım dedim. 13 sayfa listeliyor. 13 sayfadaki tüm ürünlerde TÜKENDİ ibaresi mevcut. Madem tükenmiş ürün. Ne demeye satışta listeliyorsunuz.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Yıllardır Bostancıda mağazası olan bir firma, daha önce maggi kilit almıştım doğrudan mağazasından, bence güvenilirlik açısından sorun olacağını sanmam.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Hiç tulum kullanmadım, markanın ölçüleri içeren beden tablosu mutlaka olmalıdır.

Malı görmeden, ellemeden parasını ödemek saçma geliyor bana eğer öyleyse.

Hele ki stoksuz çalışan bir firma, bostacı'daki dükkanlarına girip dışarı kendimi geri atmam 15 saniye sürdü. Belli ki başka yerden malı alıp satmak üzerine çalışıyorlar. Eğer öyle ise araya neden aracı bir kurum koyayım ki?

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Malı görmeden, ellemeden parasını ödemek saçma geliyor bana eğer öyleyse.

Hele ki stoksuz çalışan bir firma, bostacı'daki dükkanlarına girip dışarı kendimi geri atmam 15 saniye sürdü. Belli ki başka yerden malı alıp satmak üzerine çalışıyorlar. Eğer öyle ise araya neden aracı bir kurum koyayım ki?

Aynen...

Yurtdışından alırsınız, daha ucuz olur. 2 ayda değil 2 haftada gelir. Satıcı bana; ürün geldiğinde beğenmezseniz almazsınız gibi bir güvence sunmadığı müddetçe mantıklı gelmiyor. Taksit yapabilme dışında bir avantaj düşünemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar