Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Shoei GT Air 3 için kamera aparatı çözümü

Selamlar, Shoei GT Air 3'e kask kamerası bağlamak için uygun yollu ve düzgün bir çözüm bir türlü bulamamıştık, kimse de şu ürünü aldım güzel uyumlu vs demediğinden bir aparat alıp kamera takamıyordum. e-ticaret sitelerinde satılan bir 3d baskı ürün var ama fiyat ürüne göre hayli yüksek bence...
  2. cagrisc

Dainese ceket model analizi

pek anlamam bu sektörde yeniyim ama hiç Dainese gibi durmuyor, logoyu gizleyip tahmin sorsanız Forte GT derdim.
  3. cagrisc

Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

olsun, bu adama tutumum net;
  4. cagrisc

Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

Sevmiyorum, videoyu da izlemedim çünkü verdiği bilgiler bana bir anlam ifade etmeyecek. İlk zamanlarımda videoları sürekli çıktığı için izlemiştim ama bir yerden sonra buram buram reklam kokmaya başlamıştı, forumda da eleştirileri görünce demekki hata bende değilmiş dedim. Ama asıl izlememe...
  5. cagrisc

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Sarı dorselilerle diğer tırları ayrı tuttuğum gibi kuryelerle normal motorcuları da ayrı tutuyorum. Sarı dorselilerin yaptıkları genel olarak tırcılar için düşüncemi değiştirmiyor, sarı dorse çok ayrı bi dünya, bugün ankaraya gittim geldim yolda yine denk geldi Büyükyağlı'da peşpeşe giden 2 sarı...
  6. cagrisc

Kaskımın modelini umuttum

bu mudur https://www.amazon.com.tr/Sena-Momentum-Smart-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Motosiklet/dp/B077T6R4BF
  7. cagrisc

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

sonunda biri yazdı ya :D amerika serisine sıkıldıkça sil baştan başlarım Harley'i, keyifli muhabbeti, birde üstüne sinematografisi eklenince tadından yenmiyor 1769970260 Kırmızı Kulak - motosiklete ilk başlarken eğitim tadındaki videolardan çok şey öğrendim. MFK Motovlog - Kawasaki Ninja 500...
  8. cagrisc

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

Su tasarrufu için çeşitli yasaklar getirene kadar aslında şehirleri gerçek anlamda temizlemeyi ve temiz tutmayı öğrenseler araçlar kirlenmeyeceği için araç yıkama talebi azalacak ve ciddi su tasarrufu sağlanacak ama vizyon sıfır. Zamanında Çorum'da yolları kaldırımları sabunlu suyla yıkarlarmış...
  9. cagrisc

Lastiğin durumu.

Motosiklette kullanım ömrü daha kısa sanırım, arabada 4-5 yılda bir yada 60.000 kmde değiştiriyordum ama dün bir motosiklet videosunda kullanım olarak 2 sene dedi, öyle mi gerçekten?
  10. cagrisc

MT Modelcilik Grubu

Madem böyle bir konu varmış ben de müsait bir zamanda koleksiyonumun güncel halini fotoğraflayıp paylaşayım. Diecast üzerine 2-3 forum eskittik, bir dönemden sonra ortalığı çoluk çocuğun model araba adı altında çek bırak arabaları ve anlamsız fiyatlarla satmaya çalıştıkları konular sardı...
  11. cagrisc

Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

bugün videoları izlerken 3d baskıyla ilgili olarak bantın kask yüzeyini tutsa da baskı yapılan parçadan zamanla ayrıldığından şikayet edenler gördüm. bant yapıştırılan yüzeyin pürüzünden tutunmuyormuş, mümkün olduğunca pürüzsüz yapılmıştır umarım. ayrıca yabancılar bile bu 3d baskı ürünün pahalı...
  12. cagrisc

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

açık konuşmak gerekirse bunun pek bir etkisi olmuyor :) bedeni tazminat davaları maalesef uzun sürüyor
  13. cagrisc

adamlar ne güzel aparat yapmış (videoda en sonraki ürün) ama malum nedenlerden dolayı amazonda satışta olan ürünü alamıyoruz..
  14. cagrisc

Dainese dry balaclava alınır mı

tamamdır ben teri vücuttan dışa atıyor diye düşünmüştüm sonuçta dışa attığında ürün ıslanacağı için o ıslaklık kaska bulaşır diye tahmin etmiştim
  15. cagrisc

Dainese dry balaclava alınır mı

teri atıyorsa kaskı kirletmez mi?
  16. cagrisc

imza yada onay almasına gerek yok, araç ihale ediliyor yeterli teklif gelirse şu rakama pert edebiliyoruz diye size gelirler, siz onaylayınca işlemler başlayıp ihaleyi kazanan aracı alıyor, onaylamazsanız pert olmaz. Güzel teklif gelmezse araç onarılır. Motosikletler genelde onarılıyor, pert...
  17. cagrisc

sigortadan pert işlemi yapılmayıp araç onarılırsa ağır hasar kaydı olmaz, ağır hasar kaydı sigortanın pert işlemi yaptığı, ihaleden alanların aracı onarıp sattığı durumda ağır hasar olarak çıkıyor. Araba için böyle şeyler mümkün de motosiklette logosuz orijinal denilen aslında orijinal olup da...
  18. cagrisc

bu şeffaf silikon olan bant mı yoksa gri süngerimsi olan mı? şeffaf olanla arabanın plakasını yapıştırıyorduk bir daha sökülemiyordu, 3m üstüne tanımam
  19. cagrisc

Bizim çizimde buna benzerdi, deneyeceğiz bakalım teşekkürler
  20. cagrisc

bende de gt air 3 var, nette satılan 3d baskı aparata 1750 tl vermek istemedim. (şimdi 1050'ye düşmüş) dün yeğenime gösterdim durumu, bir tasarımı indirdik basıp deneyeceğiz, temas kısmı bizim kaskın tasarımı gibi değildi daha yuvarlak yapmışlar iç yüzeyi ama çizimi geliştirebilir belki deneyip...

Yeni mesajlar