Arama sonuçlarınız

1. B

kaza prosedürü nedir?

arkadaşlar ben 2senelik motosiklet sürücüsüyüm şu ana kadar allaha şükür kazalık bir durumum olmadı. ama genede bilmek istiyorum allah korusun bi kaza yaptım ve sağım :) bu kazadan sonra ne gibi işlemler yapılıyor mesela benim kusurumdan dolayı bi kaza yaşadım karşı tarafa nasıl bir...
  2. B

üzücü :(

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/129103/THY_nin_genc_pilotunun_kahreden_olumu.html koruyucu kıyafet ekipman ve kask olmasına rağmen hayatını kaybetmiş. allah rahmet eylesin. o kıyafetler ekipmanlar ve kask evet küçük çaplı sürtünmeli yan yatmalı ufak düşmeli çoğu kazada sıyrık bile...
  3. B

yağ değişimi

forumda yağ konusunda birçok konu var ama mecburen yeni konu açtım kusura bakmayın neyse bnm motorun dün yağı değişti içinde castroll power1 scooter 10w-40 yağ vardı ama dün usta bu daha iyidir dedi castrol actevo 20-40 yağ koydu. ben biliyorum o yağın iyi olmadığını ama garantiden çıkmasın diye...
  4. B

kask aldım ama küçükmü geldi büyükmü anlamadım yardım :(

kafamı kaşımın biraz üstünden mezura ile ölçtüm ve çapı 56 cm çıktı bende m beden kask aldım ama gelin görünkü yanaklarımı biraz sıkıyor kask kafama iyi oturuyor ama yanaklarım sıkış sıkış oluyor bir önceki kaskım ls2 rocket xxl açık kasktı dayım vermişti ne kdr rahatmış o kask anlamadım m...
  5. B

Arai Kask

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Arai-Kask-RX-7-RC-Carbon-Full-Karbon-Fiber-Motosiklet-Kaski_9209.html?gclid=CjwKEAjwqamhBRDeyKKuuYztxwQSJAA1luvGCvZ2oDnDpdsqd8i82xS_hY0rCd1qdUFUK8NDwL87fhoCxBTw_wcB fiyatın böyle olmasının nedeni tam olarak nedir?? :)
  6. B

scooter boşa atıyor

motorla yokuş inerken frenleri sıkıyorum frenleri bıraktığımda motor boşa alıyor kendini ve yokuş aşağı akmaya başlıyor ve sonrasında yokuş bitiyor düzlüğe geliyorum motor 50-60 km de gaz veriyorum ve motor ınn diye bir sarsılıyor değişik bi ses yani acaba bu kayışa filan zarar verir mi?
  7. B

goldwing :)

aramızda yani sitede goldwing sahibi var mı?? :)
  8. B

elektornik avans nedir?

Ateşleme: Bilgisayar kontrollü, dijital transistörlü, elektronik avanslı bu ne demek arkadaşlar??
  9. B

motor yağ eksiltiyor

motoruma daha 2 hafta önce 5000 bakımı yapıldı yağı değişti ama dün yağa bakayım dedim çubuğun en dibinde. heryerine baktım akıntı sızıntı yok. anladığım o ki yağ yanmış. sebebi ne olabilir??
  10. B

enduro tam olarak nedir??

altın elbiseli adamda kross motoruna enduro diye bahsediliyor? enduro motorla kross motoru farklı tip ve tarzlarda motorlar değillermi?? ayrıca enduro motorlar azda olsa naked yani grenajı olmayan çıplak motorlara benzemezlermi? kross ve enduro aynı tip motorlarmı?? şimdiden sağolun :)...
  11. B

anlamadım :/

yüksek ihtimal çok kızacaksınız ama forumun anında cevap yazılan ve en çok bakılan kısmı burası olduğu için buraya yazıyorum. sorum şu BAZI konulara girdiğimde şöyle bir mesaj alıyorum sebebi ne olabilir?? burakfbz, aşağıdaki sebeplerden biri nedeniyle sizin bu sayfaya giriş yetkiniz...
  12. B

5000 km bakımı

scooteruma daha önce 800km ve 2500 km bakımı yapıldı ve sadece yağ ve bujisi değişti. bayramdan sonra 3. bakıma götüreceğim. ön frenden bi cik cik diye ses geliyor. bu fren bakımı ve yağ dışında daha başka nerelerine baktırmakıyım?? motorum kanuni servise güvenmediğim için sizlerden ön bilgi...
  13. B

cub motor kullanan çavolar

izmirde yaşıyorum neden bu cub tarzı motor kullananlar tiplere bakıyorum aynalar sökülmüş egzozlar açılmış pat pat pat patlıyor. seleye bir oturuş tarzları var ayaklar böyle parantez gibi kask desen zaten yok saçlar desen inek yalamıştan ziyede alın kısmı öne yatırılmış üst taraflar gökdelen...
  14. B

motosiklet kullanırken kulaklıkla müzik dinlemek

başlıktada söylediğim gibi bu şekilde motosiklet kullansam ve polis çevirse idari olarak bir ceza kesebilirmi?? motosiklet 2 tekerlekli bir araç kulağının yolda olması lazım gibi tavsiyeler vermemenizi rica ediyorum. evet biliyorum dikkatli olmak gerek ama zevk işte :) ceza kesebilirmi böyle bir...
  15. B

motorunuzu yıkamacıda yıkatmak

motosikletinizi ya da scooternuzu tazyikli su ile yıkamacıda yıkatıyormusunuz veya böyle bir yıkama şeklinin motor aksamına göstergelere egzoza bir zararı varmıdır??
  16. B

hava soğutmalı scooter

kışın motorumdan fazla ses gelmezdi ama havalar ısındı ısınalı motor bloğu çok sesli çalışıyor. bodrumda yaşıyorum. acaba havalar çok sıcak olduğu için ve bu yüzden motor daha fazla soğutmaya ihtiyaç duyduğu için mi çok yüksek sesli çalışıyor? yoksa sıcaklıkla alakalı başka bir durumdan ötürü...
  17. B

motorum çekişten düştü

150 cc lik kanuni marka scooterım var motorum çekişten düştü eskiden 120 yapan motor şimdi 90a gelince zır zır titremeye başlıyor sele altından bi titreme ıkınma boğulma gibi birşey hissediyorum yağı yeni değiştirdim benzinin sürekli luk oilden alıyorum sizce bir motor neden çekişten düşer...
  18. B

yazlık motor yağı

öncelikle selamlar herkese. yazlık yağ olarak scooterda http://onlineyag.com/castrol-power-1-4t-15w-50-1lt bunu mu kullanmaylım yoksa scooter lar için üretilmiş bir ürün olan http://onlineyag.com/castrol-power-1-scooter-4t-5w-40-1lt bunumu kullanmayalım. sizce öneriniz nedir?? geçen yağ...
  19. B

egzos arizasi

egzosun ic petekleri dokulmus diye garantiden yeni egzos geldi simdide egzostan pat kut ses geliyor gazi kestigimde neden olabilir??? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ---------- yokmu boyle bi tecrubesi olan
  20. B

motor yaği çubuğu

cubugum em altinda carpilar var 5-6 tane acaba yag koyarsam bu carpilarin ustune cikacak kdrmi yag koymaliyim yoksa en ustteki carpiya kdrmi???

Yeni mesajlar