Arama sonuçlarınız

1. MCV

Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 4

Yazamadığı bir kaç geziden birisini daha paylaşmak istedim. Bu pandemi günlerinde içimizi ferahlatır. Sivaslı arkadaşların bileceği bir yer olan Paşa Fabrikası mesire alanının karşısındaki yüksek tepelere yönümü çevirdim Mesire alanı bir vadinin içinde. İki tarafında da yüksek tepeler var. Her...
  2. MCV

Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 3

Sivas şehrinin etrafı fazla yüksek olmasa da dağlarla çevrili.Bende RKS yi alınca çevredeki zirve noktalara çıkmayı hedefledim.Hem yakın geziler hemde heyecanlı geziler oldu. Yine Sivas Akören köyünün üst tarafındaki zirve noktasını hedef alarak yola çıktım. Gideceğim yer karşı zirve haydi kolay...
  3. MCV

Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 2

Sivas'ın Karşıyaka mahallesinin sırtını yasladığı tepenin zirvesindeki bayrak hep aklıma takılıyordu. RKS Winnerı alınca hemen eyleme geçtim.Yolunu tam bilmediğimden bayrağı karşıma alıp yola çıktım. Çıkacağımız mekanın uzaktan görüntüsü... Yolumuz sarp gibi görünüyor. Sivas yakınındaki...
  4. MCV

Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 1

Winner 'ı aldıktan sonra özlemini duyup da yapamadığım dağ tepe gezmelerine Sivas'ın yakın çevrelerinde başladım. Hem motorun acemiliğini attım hem de güzel geziler yaptım. Evden ayrılış. [/url][/IMG] Serpincik göleti kenarında bir mola [/url][/IMG] Hızlı Tren üst geçitlerinden [/url][/IMG]...
  5. MCV

Sivas EMİRHAN Kayalıkları gezilerimiz.

RKS Winner 200 ü aldıktan sonra ara verdiğim gezilere ufak ufak başladım. Sivas yakınlarında geziler yaptık.Emirhan kayalıklarına hiç gitmemiştim. Mars kayalıkları diyede biliniyor burası. İlk Kazım Hocamla gittik.Daha sonrada Faruk hoca ve Yusuf ilede tekrar bir gezimiz oldu. Bimden...
  6. MCV

RKS Winner 200 e Kırmızı şerit çalışması yaptım

Winner 200 e kırmızı şerit ile ilaveler yaptım.Güzel oldu.Motora daha bir hava kattı. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23...
  7. MCV

Kuba KEE 100 yaptığım çalışmalarım

Yeni aldığım Kuba KEE 100 motoruma yaptığım ve yapacağım modifiye işlerini buradan paylaşmak isterim.Daha öncede Mondial MCX 150 motoruma yaptığım işler içinde böyle bir konu açmıştım. Dileyenler onada bakabilirler.Fikir vermesi açısından...
  8. MCV

2014 Mondial 150 MCX roadracer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2014-sifir-gibi-mcx-arayanlara-yan-canta-ve-arka-topcaseli-229020876/detay Motorumu sağlık nedenlerinden dolayı satmayı düşünüyorum. Motoruma yaptığım işlemler hakkında aşağıdaki link faydalı olur...
  9. MCV

Sivas-Suşehri Kılıçkaya Barajı Gezimiz (05.09.2014 325 Km)

Arkadaşımla beraber aklımızda olan Kılıçkaya barajına gidip bir gece çadırda kalma planını yapmak nasip oldu. Yol güzergahımız aşağıda.Gidiş dönüş yaklaşık 325 Km yol yaptık.İki motor (MCX ve Vulture)sıkıntısız gidip döndük. Motorlarımızı ve malzemeleri hazırlayıp Cuma günü öğleden sonra...
  10. MCV

Sivas-Kangal Tersakan ırmağı gezisi.(30.08.2014)

Hafta sonu cumartesi günü (30.08.2014) evdeki işlerimi hallettikten sonra yine gezi aşkım kabardı.Saat 13:30.Aslında bu saatte pekte uygun olmaz ama önemli olan motorla gezmek,araziye çıkmak,kafa dinlemek. * Senelerdir gitmediğim Kangal termik santrali civarında akan ırmağa gitmeye karar...
  11. MCV

Sivas - Tokat Çamlıbel Göleti Gezisi

Fırsat bulupta paylaşamadığım 02 Ağustos 2014 de yaptığım Çamlıbel göleti gezisini paylaşmak isterim. Arkadaşların işleri olduğundan tek başıma gitmeye karar verdim.Evin önünde hazırlanıp çıktım. Balık avlamak için yem topladığımız yere gidip biraz solucan topladım. Buradan markete gidip...
  12. MCV

Sivas Yıldız Göleti - Yıldız Dağı ve Kayak Tesisleri

Bu hafta sonu cumartesi (23.08.2014)günü arkadaşım (Hoca) ile beraber iki motor (MCX-VULTURE) Yıldız göletine gitmeye karar verdik. Saat 10:30 civarı hazırlıkları tamamlayıp yola koyulduk.Sıcak fakat rüzgarlı bir hava vardı. Yol güzergahımız. Sivas Paşabahçe mesire alanının yanından...
  13. MCV

Sivas 4 Eylül Barajı Çevresi Gezisi

Fırsat bulup ta paylaşamadığım 10.08.2014 de yaptığım Sivas 4 eylül barajına yaptığım kısa gezimden birkaç kare sunmak isterim. Kafam şöyle bir esti.Yola koyuldum. Kısa bir tur atayım derken kendimi dağlarda buldum. Sivasın su ihtiyacını karşılayan 4 Eylül barajının üst tarafından...
  14. MCV

Sivas Şarkışla Ortaköy Gezimiz (240 Km yol yaptık)

Arkadaşlarla beraber Şarkışlanın Ortaköy mıntıkasına balığa gittik.Balık bahane gezi şahane.Yıllardır gitmediğimiz bu yere baraj yapıldığını biliyor fakat görmemiştik. Hem barajı görüp hemde anıları canlandırıp balık tutalım dedik. 4 motor(3 MCX-1 VULTURE)Sabahleyin 05:30 da buluştuk.Ben...
  15. MCV

Mondial MCX 150 roadracer yaptığım çalışmalarım

Arkadaşlar motoruma yaptığım çalışmaları buradan paylaşmak istiyorum. Motorumu ilk alınca serviste koruma demirini taktırdım. Daha sonra jantlara kırmızı şerit uygulaması yaptım.10 TL ye aldığım şeridi üzerindeki aparatla çokta kolay ve düzgün bir şekilde çektim. Bundan sonra aldığım...
  16. MCV

14 Haziran Sivas kaplıca ve yıldız ırmağı gezisi

Burası hataen açıldı sanırım.Adminim bu konuyu silebilir.ben silemedim
  17. MCV

14 Haziran Sivas kaplıca ve yıldız ırmağı gezisi

Arkadaşımla beraber iki motor yaptığımız gezimizi paylaşmak istedim. Mcx ve Mr motorlarımızla yaklaşık 100 km lik kısa bir gezi yaptık. Saat 11:00 civarı motorlarımızı hazırlayıp önce bimden erzağımızı alıp sonrada motorlarımızın benzinleri aldık. Benzinci arkadaşla ufak bir muhabbet ve...
  18. MCV

Sivastan merhabalar

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1985 lerde mobilyette ile başlayan aşkım daha sonra peugeot ile sürdü.Daha sonra aldığım Java 180 CZ motosikletimi koyacak yer sıkıntısından dolayı 2006 da satmak zorunda kaldım. Eski bir motorcu olarak ara verdiğim motor özlemime tekrar kavuştum. 2014 Mondial 150 MCX...

Yeni mesajlar