Sivas'ın Dağlarında Zirve Gezileri 2

MCV

Sivas'ın Karşıyaka mahallesinin sırtını yasladığı tepenin zirvesindeki bayrak hep aklıma takılıyordu.
RKS Winnerı alınca hemen eyleme geçtim.Yolunu tam bilmediğimden bayrağı karşıma alıp yola çıktım.
Çıkacağımız mekanın uzaktan görüntüsü...

Yolumuz sarp gibi görünüyor.

Sivas yakınındaki Serpincik Göletinin uzaktan görüntüleri.Yüksekten daha değişik oluyormuş izlemesi.İlerde de çimento fabrikası.

Yol buraya kadarmış.

Buradan sonra doğaçlama ilerledim.Motorun gücü buralarda belli oldu doğrusu.

Yolun yaklaşık yarısı gibi bir mola verdim.

Uzaktan Sivas Spor stadyumu...

Zirveye doğru son düzlük...(Düzlük dedimse o manada değil...)

Sonunda geldik.Tam zirveye doğrusu gözüm kesmedi motorla devam etmeye. Bayrağa yürüyerek ulaştım.

Arazinin yapısıda oldukça ilginç.

Uzaktan serpincik göleti ve RKS...

Dönüşte de aşağıdan geldiğim mekana şöyle bir bakış.

Güzeldi.Yakın bir mesafe olmasına rağmen heyecan veren bir yolculuk oldu.Teşekkürler.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Motosiklet sevdalısı, motosikletini her fırsatta kullanabilmek adına herzaman bir bahane üretebilir. :)
Ne güzel. Tepedeki bayrağı merak etmişsiniz. Ve bunu motosiklete binmek için fırsata çevirmişsiniz.
Tebrik eder, güzel gezilerinizin devamını dilerim. :cat:

MCV

Motosiklet sevdalısı, motosikletini her fırsatta kullanabilmek adına herzaman bir bahane üretebilir. :)
Ne güzel. Tepedeki bayrağı merak etmişsiniz. Ve bunu motosiklete binmek için fırsata çevirmişsiniz.
Tebrik eder, güzel gezilerinizin devamını dilerim. :cat:

Teşekkürler Güven bey. Nede güzel anlattınız.Aynen Bayrak bahane gezmek şahane...

İşte bu iş böyledir,motor enduro oldumu,gözün hep dağları görür,acaba bu yol nereye gider?,şu dağın zirvesi nasıldır? gibi bahaneler üretip binersin motora,yani kısacası motora binmek için, o rüzgarı hissetmek için hep bir bahanen vardır,gönül nedense hep bunu ister,yüreğine sağlık,selamlar

Mersin İl Temsilcisi
okurken, hele hele bayrağı görünce çok heyecanlandım.
tekerinize sağlık :)
motordan memnun musunuz?

F54

geçen yıl karadeniz gezisinde bende uzaktan böyle bi göl gördüm aydıntepe gölü/yaylası gerçekten çoook uzaktan muhteşemdi yanına gidip çadır ı kurdum ama rüzgardan malesef kalacak gibi değildi :(

MCV

İşte bu iş böyledir,motor enduro oldumu,gözün hep dağları görür,acaba bu yol nereye gider?,şu dağın zirvesi nasıldır? gibi bahaneler üretip binersin motora,yani kısacası motora binmek için, o rüzgarı hissetmek için hep bir bahanen vardır,gönül nedense hep bunu ister,yüreğine sağlık,selamlar

Teşekkürler Mesut hocam.Motorun enduro olmasının kesinlikle bir etkisi var.Arazide rahat ilerlemek devamında da gidilecek mekanları artırıyor.
Bir zirveye ulaşınca bu sefer karşıdaki dağlar tepeler gözüne görünmeye başlıyor.
Hemen dürbünüm ile yol araştırması yapıp gidilecek mekanı tespit edip düşüyorum yola.
İçimde uhde olarak kalan bu arazi gezi işinede şükür kavuştum.Darısı tüm düşünenlere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

okurken, hele hele bayrağı görünce çok heyecanlandım.
tekerinize sağlık :)
motordan memnun musunuz?

Teşekkürler.Bayrak en kıymetlimiz olduğu için hep en yüksekleri süslüyor.
Bizide teşvik ediyor vesile oluyor dağlara çıkmamıza
Motordan memnunum.Asfalttan çok arazideki performansı çok hoşuma gitti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

geçen yıl karadeniz gezisinde bende uzaktan böyle bi göl gördüm aydıntepe gölü/yaylası gerçekten çoook uzaktan muhteşemdi yanına gidip çadır ı kurdum ama rüzgardan malesef kalacak gibi değildi :(

[url]https://i.hizliresim.com/dMn2er.jpg[/url]

Yükseklerin rüzgarı eksik olmaz...Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar