Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

Uludağda kar sezonu açıldı!

Evet arkadaşlar, bu videoyu burada paylaşmam lazım, malum geçtiğimiz hafta Uludağ'a kar düştü, bende sonu 2230 metre yükseklikteki Aktaş Tepe olan bir rotada sürdüm ve ciddi ciddi 20 cm kar vardı. Uludağın güney cephesi ve İnegöl'ün zirvesi olarak nitelendirebileceğimiz Aktaş Tepe ile birlikte...
  2. ogzcngdk

Kışın üşümemek için neler yapıyorsunuz?

Kışlık motor pantolonu ve montu şart desem yeridir, bacaklardan soğuk aldımı insanın direnci kırlıyor, hava geçirdiği sürece kat kat giyinmenin faydası yok. Birde elcik ısıtma baya iş yapıyor
  3. ogzcngdk

Motosiklet muayene motor no okunamadı

Motor no okunamıyor yazısını çoğu araca yazıyorlar, agır kusur olmadıgı müddetçe sorun yok
  4. ogzcngdk

4000 devir düşük mü?

4 bin evet motosiklet için düşük devir, bu devir ve altında kullanabilirsiniz ama gaz açıp motori bogmayın, güç lazımsa vites düşürün, 700 km ye geldiyse artık daha yüksek devirlerde kullanılabilir
  5. ogzcngdk

Sachs Hercules 623-50 Cross Restorasyon Projesi

Projeye çok vakit geçmeden başladım; Depo boya sökümü işlemi, depodaki ezikler Bursa'da düzeltilecek, macun boya yapılacak, şu anda bu şekilde beklemede. Jantlarımız güzelce temizlendi, fildişi rengine boyandı, rulmanları temizlendi, yağlandı, kampanalar temizlendi ve zımparalandı. Motor...
  6. ogzcngdk

90' Puch Maxi S Projesi (Aynısından bi tane daha aldım)

Puch Maxi SL olabilir, maxi s e göre daha çok bulunuyor yada hero puch 2 vitesli yeni modeller olabilir, hero puch acayip gidiyor öyle böyle değil 1756634307 Puch her zaman bana çok estetik gelmiştir, bunu ayrı seviyorum, peugeout daha hiç toplamadım piyasada çok olmasına rağmen hurdalarına...
  7. ogzcngdk

Ufak bir tanıtım videosu çektim, iyi seyirler dilerim.
  8. ogzcngdk

Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

Bu iş ekenle sjcam ile olmaz malesef, boşuna bunlara para harcamayın. Osmo action 3 alınabilecek en iyi f/p kamerası şu anda, gpro eski modellerini alırsanız yarım saatte bataryası biter
  9. ogzcngdk

CUB motor aküye bağlanan kabloda kaç volt görmeliyim

Valla güzel soru, hiç denemedim böyle bir şeyi, cevabı merak ediyorum
  10. ogzcngdk

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

200 km kadar, küçük yerin gözünü seveyim ya 😂😂
  11. ogzcngdk

Yeni Motorum Hero Xpulse 4V

Tahminim fiyatı x pulse 200 e göre oldukça yüksek olacak bu yüzden satmayacak, blok değişik, şase değişik, gösterge ve kütükler vs. hep kaliteli malzemeler seçilmiş. Mecburen pahalı olacak, x pulse 200 ucuz çünkü communter altyapısı üzerine enduro motor yaptırlar, bu öyle değil. En kötü...
  12. ogzcngdk

Yeni Motorum Hero Xpulse 4V

hocam choho marka 520-120 zincir alıp motorcuda taktırın, en az 10 bin km gider, did alsanız 3 katı para vereceksiniz maksimum 20 bin gidecek
  13. ogzcngdk

Hyosung GD 250 N çok acil bilen bilmeyen baksın

Yanabilir hocam, ama mars basmaya gücü yetmez
  14. ogzcngdk

Hyosung GD 250 N çok acil bilen bilmeyen baksın

Benim bildigim hyosung konjektör yakar, yolda giderken akü bitirir ve motoru stop ettirir, bence sen bunun üzerine git
  15. ogzcngdk

Yaşlı ve yeni üye

Hoşgeldin abi, hayırlı olsun forza , güzel motor, iyi sürüşler dilerim
  16. ogzcngdk

Depodaki etiketler orijinal değil, ben reklamcıda orijinale yakın yaptıracağım. Depoyuda jantlarıda şaseyide her yerini boyayacam hocam boyamadan olmaz :) Metalik bordo gibi bir renk düşünüyorum, jantlarda fildişi bakalım hayırlısı orijinal etiketleri buradaki gibi;
  17. ogzcngdk

Selam dostlar, geçen pazar facebookta dolaşırken nadide bir parçayla karşılaştım, fiyatı oldukça uygundur, satan kişi ile iletişime geçtikten yarım saat sonra arabaya atlayıo yaklaşık 200 km lik yola koyuldum. Bu motoru kesinlikle almam gerekiyordu. Daha önce hiç görmemiştim, daha sonra yaptığım...
  18. ogzcngdk

Merhaba dostlar, şükürler olsun ki yaz sonuna doğru projeyi bitirebildim. Şu anda haldır haldır geziyorum, sanırım bunu satmayacağım. :) Shorts Linki
  19. ogzcngdk

Niyet ettim bloğu parçalamaya

Başla sökmeye, takıldığın yerde youtube yaz. Motor neydi? Yardimci olmaya calisirim ben

Yeni mesajlar