Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Motosikleti
Ns200 15"
Bir kadına "seni seviyorum" dediğinde acayip bir şeye dönüşür 😬
Ha demeyeceksin ama bi şekilde de o nu sevdiğini hissettireceksin , artık o kısım sana kalmış 🙂

Bu konularda bilge değilim yılların verdiği tecrübeyi aktardım 🙄
Ya abi iyi güzelde bir ömür bunlamı uğraşacağız Allah aşkına, motosikletin gözünü seveyim en azından sıkıntısını dile getiriyor nazlanmıyor.

Ben bu konularda 2000 li yılların Çin malı skuterleri gibiyim, en ufak sıkıntı gördüğümde şişip yol kenarında kalıyorum. :D

Ya abi iyi güzelde bir ömür bunlamı uğraşacağız Allah aşkına, motosikletin gözünü seveyim en azından sıkıntısını dile getiriyor nazlanmıyor.

Ben bu konularda 2000 li yılların Çin malı skuterleri gibiyim, en ufak sıkıntı gördüğümde şişip yol kenarında kalıyorum. :D
Olm motosikletle kadınlar mukayese edilmez , motosikletsiz hayat geçer , otomobile binersin , otobüse binersin hatta bisiklete binersin falan ama kadınların yerine ne koyacan 😊

Motosikleti
Ns200 15"
Olm motosikletle kadınlar mukayese edilmez , motosikletsiz hayat geçer , otomobile binersin , otobüse binersin hatta bisiklete binersin falan ama kadınların yerine ne koyacan 😊
Ya abi iyi güzelde çok dertliler ama be, ama böyle kafa dengi biri olursa olur ama nerdeeee....

Şimdiki kızlar bir acayip, garip garip kelimeler türemiş :D bu işlerde pek olmadığım için Hanzo gibi kaldık ortamda.

Şakası bir yana şimdiki kızlar ile pek kafam bağdaşmıyor anlaşamıyorum artık bende anlamak uğraşmak istemiyorum. :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi ara haftanın 4 günü okula gidip geliyordum 35km onu toplasan 400km ediyor ama genelde okula diye gidip akşama kadar dağ yollarında sürüyordum o yüzden çok tutarlı değilim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
200 km kadar, küçük yerin gözünü seveyim ya 😂😂

Motosikleti
DOMİNAR 400
Ben bursanin ilçesinde yaşıyorum. Merkeze git gel 200km yazıyor. Haftada üç kere yapıyorum. Haftada 600km. Ayda 2400km yapıyor. Ekstra gezmeler hariç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar