- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
tommygun'ın yazdığı her postta gençler için derin dersler var.Eheheh biri Ankara'da diğeri İzmir'de olunca idare etmek kolay dimi seni gidi spidi gonzales seni![]()
tommygun'ın yazdığı her postta gençler için derin dersler var.Eheheh biri Ankara'da diğeri İzmir'de olunca idare etmek kolay dimi seni gidi spidi gonzales seni![]()
Benden 2 yaş küçük bir kardeşim var ve onun için müthiş bir rol modeldim. Çocukluğundan beri ben ne yaptımsa tam tersini yaptıtommygun'ın yazdığı her postta gençler için derin dersler var.![]()
Seyfo dayı gibi şiştim, kadın milleti ne acayip valla.Ben senede banko 20-25000 arası km yapıyorum ama bunun çoğu artık uzun yol. Yine de ortalamaya vursam ayda 3000 etmiyor. Benim rekorum Sym Wolf ile 1,5 senede 49000 km (Aynı anda 2 kız arkadaş, biri Ankara'da, diğeri İzmir'de, ben ise İstanbul'da)
Bir kadına "seni seviyorum" dediğinde acayip bir şeye dönüşür......kadın milleti ne acayip valla.
Ya abi iyi güzelde bir ömür bunlamı uğraşacağız Allah aşkına, motosikletin gözünü seveyim en azından sıkıntısını dile getiriyor nazlanmıyor.Bir kadına "seni seviyorum" dediğinde acayip bir şeye dönüşür
Ha demeyeceksin ama bi şekilde de o nu sevdiğini hissettireceksin , artık o kısım sana kalmış
Bu konularda bilge değilim yılların verdiği tecrübeyi aktardım![]()
Olm motosikletle kadınlar mukayese edilmez , motosikletsiz hayat geçer , otomobile binersin , otobüse binersin hatta bisiklete binersin falan ama kadınların yerine ne koyacanYa abi iyi güzelde bir ömür bunlamı uğraşacağız Allah aşkına, motosikletin gözünü seveyim en azından sıkıntısını dile getiriyor nazlanmıyor.
Ben bu konularda 2000 li yılların Çin malı skuterleri gibiyim, en ufak sıkıntı gördüğümde şişip yol kenarında kalıyorum.![]()
Ya abi iyi güzelde çok dertliler ama be, ama böyle kafa dengi biri olursa olur ama nerdeeee....Olm motosikletle kadınlar mukayese edilmez , motosikletsiz hayat geçer , otomobile binersin , otobüse binersin hatta bisiklete binersin falan ama kadınların yerine ne koyacan![]()