Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

eyvallah hocam ona bi bakayım. bi tane airtag attım motora ancak sesi öyle ciyak ciyak çıkmıyor tabi ki. o yüzden sağlam ses çıkaran, kumandalı bi zamazingo alıp seleye atayım diyorum, kurcalamasınlar motoru (:
  2. LynXMaSTeR

kumandalı alarmın linki var mı hocam?
  3. LynXMaSTeR

hocam satıcı olarak link veremem de google aratınca çıkıyor dediğim model...
  4. LynXMaSTeR

kediler oturmasın diye böyle dikenli plastik zımbırtılar oluyor, onlardan bıraksanız sele üzerine nasıl olur acaba?
  5. LynXMaSTeR

Dainese ceket model analizi

içindeki etiketi sökmediyse hangi model olduğu anlaşılır, ancak çok fazla çakması var piyasada, dikiş kısımlarına falan dikkatlice bakın, özensiz ise çakmadır.
  6. LynXMaSTeR

2025 Motosiklet fiyat zamları

bu başlığın 2026 olanını açmak lazım, yine yapıştırmışlar zamları
  7. LynXMaSTeR

Altın/ gümüş/ bakır /alimenyom

8000 den altın alanlar burada mı (:
  8. LynXMaSTeR

KTM RC 990 R fiyatı açıklanmış

1000cc supersport dedin mi 4 silindir olacak arkadaş.
  9. LynXMaSTeR

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

tekrar yıkamak için bahane oldu işte (:
  10. LynXMaSTeR

2026 Motosiklet Fuarından Duyum Var Mı?

tarih belli olmuş https://ifm.com.tr/tr/fuarlar/motobike-istanbul-2026
  11. LynXMaSTeR

Yemeksepeti kuryeleri 3 gün iş bırakıyor: Talepleri sıralandı

evet getirde de uygun oluyor, bu sıralar yemeksepeti daha uygun. ben de takipteyim, neresi ucuza gelirse oradan sipariş geçiyorum. köfteci yusuf iş yeri ile ev arasında, iş çıkışı gel-al paket söylüyorum, ordan alıp eve geçiyorum, hem ucuz hem de evimde rahat rahat yiyorum (: ancak...
  12. LynXMaSTeR

yemeksepetin %50 indirim var şu an. ancak dominiosta ilginç bir durum var. sepete atarken 500 lira iken sepette 35-40 lira daha ekliyor, fiyat artıyor. ücretsiz teslimat olmasına rağmen bu şekilde. daha önce müşteri temsilcisi ile görüşüp durumu bildirdim, kendisi de denedi sepete attı, aynı...
  13. LynXMaSTeR

bitti mi grev, pizza söylicem?
  14. LynXMaSTeR

600rr motorum yatak sardı

yurtdışı alışverişi olayını bitirmeselerdi, tüm parçaları çok ucuza temin edip sağlam bir ustayla toplayabilirdin. geçmiş olsun. sandık motor işi tamamen şans, alacağın motorun da ömrü çok fazla olmayabilir.
  15. LynXMaSTeR

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

böyle başlıklar açılmaya başladıysa kıymetli madenler zirve yapmış veya zirveye çok yakın demektir.
  16. LynXMaSTeR

işçi sınıfının çoğu birilerine yalakalık yaparak o işçi statüsüne eriştiği için iş bişilere karşı çıkmaya gelince hepsi kuyusuna çekiliyor.
  17. LynXMaSTeR

bizdekiler gübre dökmeye kalksa ertesi gün fetöcü diye içeri atarlar. o yüzden kimse cesaret edemiyor (:
  18. LynXMaSTeR

adamlar bırakamadan kuryelere trafiğe çıkma yasağı geldi (:
  19. LynXMaSTeR

Hornet 750'yi sıfır mı almak yoksa ikinci el mi?

yeni modelde değişen sadece kafa tasarımı, geri kalan her şey aynı. aylarca showroomlarda beklemiş, dışarıda yağmurdan çamurdan paslanmış motorları almaktansa ikinci elde temiz kullanılmış, düşük km motor almak daha mantıklı geliyor bana.
  20. LynXMaSTeR

İkinci motosiklet?

husqvarna 701

Yeni mesajlar