İkinci motosiklet?

Motosikleti
HONDA FORZA 250
Selamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
enduro yapmayacaksan toprak yola forzayla da girersin gerek yok başka motora

Motosikleti
HONDA FORZA 250
300-400 arası düşünüyorum bütçe olarak. forza çok takır tukur gidiyor o tarz yollarda, denedim içim gitti motora bişey olacak diye 😅

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
300-400 arası düşünüyorum bütçe olarak. forza çok takır tukur gidiyor o tarz yollarda, denedim içim gitti motora bişey olacak diye 😅
yav sanki backcountry discovery yapacan hiç bişi olmaz en kötü lastik takarsın devam edersin git altın al paranla :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
yok mu vstrom önerecek baba yiğit
ben de tam aynısını yaptım. şehir içinde asfaltta sürdüğüm xmax'ın yanına vstrom 650 xt aldım, hafta sonları köy yollarında, orman içinde toprak yollara sürüyorum. araziye girmiyorum ama bozuk yollara çok giriyorum. Yeri gelmişken önermiş olayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V-Strom ek motor olmaz, tek motor olur :)
vstrom alınca xmax ek motor oldu bende, o da satmaya uğraşmadığım için duruyor, yoksa çoktan satmış olmalıydım.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
düşünmedim değil valla
ADV 350 düşünmeyin bence amacınıza hizmet etmez. Yerden daha yüksek süspansiyonu bir tıkcık daha iyi Forza gibi.

Bütçeniz ne bilmiyorum ama çok para harcamayayım diyorsanız taksitle Xpulse 200 ya da CRF250 düşünebilirsiniz bence.
KTM 250 Adventure da olabilir ikinci el.

Motosikleti
HONDA FORZA 250
2. El mi Sıfır mı? Çinli olur mu yoksa japon mu ve avrupalı mı? @mehmettadll
ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.

ben de tam aynısını yaptım. şehir içinde asfaltta sürdüğüm xmax'ın yanına vstrom 650 xt aldım, hafta sonları köy yollarında, orman içinde toprak yollara sürüyorum. araziye girmiyorum ama bozuk yollara çok giriyorum. Yeri gelmişken önermiş olayım.

vstrom alınca xmax ek motor oldu bende, o da satmaya uğraşmadığım için duruyor, yoksa çoktan satmış olmalıydım.
olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de 😄

ADV 350 düşünmeyin bence amacınıza hizmet etmez. Yerden daha yüksek süspansiyonu bir tıkcık daha iyi Forza gibi.

Bütçeniz ne bilmiyorum ama çok para harcamayayım diyorsanız taksitle Xpulse 200 ya da CRF250 düşünebilirsiniz bence.
KTM 250 Adventure da olabilir ikinci el.
250 cc üstü düşünmüştüm hocam, bütçe 300-400 arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar