- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
- Konu Yazar
5 saate yakın sürdü motoru yıkamak, önceki sahibi pek yıkamamış ve ben de satın alalı 2 ayı yeni geçti ve biraz detaylı yıkamak istedim, terapi amaçlı biraz da motorumla zaman geçirmek istedim, biraz uzun sürdü ama sonraki yıkamalarda bu kadar uzun sürmez. Parlatıcı olarak "wünsew kokpit spray" diye bir parlatıcı var onu kullanıyorum, hiç bir yerde satılmıyor, wünsew markasının bir çok ürünü var web sitesinde ama parlatıcı yok... parlatıcıyı sadece istanbul beylikdüzü sanayi bölgesinde büyük bir nalbur satıyor, onlar almanyadan özel getirtiyorlarmış o yüzden hiç bir yerde satışı yok... 1 kutusu 130 tl yani fiyatı da ucuz ve çok iyi parlatıyor, kokusu da harika... zaten bir parlatmaya bir kutu gitti motoruma.
yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı, işin kötü yanı diğer motosikletin karbüratör arıza çıkardığı için mecbur yıkamış olduğum bu hayvanı kullanmak zorunda kaldım yağmurlu havada ve 5 saat özenerek yıkadığım makine hep çamur oldu yine...
kamera ayarlayamadım ama telefonu sırt çantamın koluna tutturup bir video çekeyim dedim... yoğun trafikte 3 km hızda gittiğimi ve aralardan geçtiğimi paylaşmak istedim... tabi yağmurlu hava olduğu için aralara fazla girmedim... dev gibi motorla silme geçiyorum, bende istemiyorum ama trafik öyle böyle değil, istanbul bitmiş.
yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı, işin kötü yanı diğer motosikletin karbüratör arıza çıkardığı için mecbur yıkamış olduğum bu hayvanı kullanmak zorunda kaldım yağmurlu havada ve 5 saat özenerek yıkadığım makine hep çamur oldu yine...
kamera ayarlayamadım ama telefonu sırt çantamın koluna tutturup bir video çekeyim dedim... yoğun trafikte 3 km hızda gittiğimi ve aralardan geçtiğimi paylaşmak istedim... tabi yağmurlu hava olduğu için aralara fazla girmedim... dev gibi motorla silme geçiyorum, bende istemiyorum ama trafik öyle böyle değil, istanbul bitmiş.