Arama sonuçlarınız

1. yec

Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

Sebebine deneyimlemek diyebilirsin. Merak diyebilirsin. İstersen burnu havada kimseye selam vermeden gitmek bile diyebilirsin. Seni durduramayız. Dişçi yada doktor değilim.
  2. yec

Trol başlıklarda bu hafta: BMW Gs serisini kimler kullanıyor kimler arzuluyor kimler Nefret ediyor

Almak isteyenler listesine adımı yazdırmak istiyorum.
  3. yec

Yeni Bir Zihni Sinir Pırocesi: Araçlarda Alkol Kilidi Sistemi

Kardeşim, şuna bir üfleyiver sana zahmet.
  4. yec

Kask pedini yıkarsak çekermi

Ben de aynı şekilde. Mesafe farketmeksizin, asla buff olmadan takmıyorum. Yalnız senede bir yıkıyorum pedleri. Buff a rağmen su inanılmaz kirleniyor. Senesi gelmiştir, ben yine yıkayayım.
  5. yec

18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

Ben tahminen 9.30 gibi iskelede olacağım. Orada görüşelim.
  6. yec

150 bin civarı alınacak motor

Aldım olarak belirtildiğinden işin ucu açık aslında. Yeni almış gibi de anlaşılabiliyor. Neyse, öenmli değil. Sağlıklı günlerde kullan, tekerin düz bassın.
  7. yec

150 bin civarı alınacak motor

12 taksit olan model hangisiymiş ? Hepsi 9 görünüyor sitesinde. https://www.sym-tr.com/fiyat-listesi/0/
  8. yec

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Instagramda gördüm, vecton pantolonlarda 1 alana 1 bedava varmış sanırım. Stok falan diyorlardı. İhtiyacı olup fuara gidecekler bir göz atsın. 1741931254 İsmet abi bir de reklamda oynadın mı olur bu iş. Bence bunu bir çıtlat. :D
  9. yec

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Giymeyi bırakmam. Giyerim. Giymeyeni kınarım ve ona laflar hazırlarım.
  10. yec

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Yazın beni de. Otoyoldan kaptırır gelirim. :D
  11. yec

Dominar 250 düşük top speed

250 lik makinelerin o hızlara çıkamaması gerek diye düşünüyorum. Cb250r la düz yolda devirli kullanmadan 147 km/s gördüm rüzgara karşı. D250 ile arasında 35 kg var. 170 gördüysen baya fark var benimkiyle arasında. Maks tork HP değerleri birbirine yakın ama..
  12. yec

Trafikte en çok dikkat etmemiz gereken şey.

Bu anlattıkların, mesleğin ilk yıllarında İstanbul'dan uzak durmamın sebebidir. Benimde aklımdaki şeylerden bir savunma sanatı öğrenmek. Devam mı ? Bıraktın mı ?
  13. yec

Husqvarna Svartpilen 250 2. el piyasası ne durumda ?

Bir süre 401 i takip ettim. Yavaş. Aynı şet 250 için de geçerlidir diye düşünüyorum.
  14. yec

2025 Motosiklet fiyat zamları

Tüyoydu, gerçek oldu. https://www.honda.com.tr/motosiklet/motosiklet-fiyat-listesi-2025
  15. yec

Araba almanın motosiklet almaktan daha zor olması

Emülsiyonudur, algısıdır vergisidir fiyatıdır yakıtıdır, ülkede küçük hacimlilerin tercihi çok anormal değil. AB ülkelerinde de emülsiyonlardan dolayı böyledi diye hatırlıyorum. Al sana V8, algısı vergisi 1.0 la aynı, yakıtta da damping yaptık deseler bu forumdan kimseni la yürü git diyeceğini...
  16. yec

JTI grubu sigaralara 8 TL zam geldi.

Champix yok heralde artık. Yalnız ne fotoğraflar gösterdiler orada ya. Lan bu insanlar nasıl yaşıyor bu halde dedim. kendi kendime.
  17. yec

Araba almanın motosiklet almaktan daha zor olması

Araba almak zor değildir, maddi imkanlar kısıtlıdır. F/P bakıyorsunuzdur. "Bütçe belirtirsen yardımcı olalım." :D
  18. yec

Hoşuma giden motorlar hep mokiki

Hangi konudaydı hatırlamıyorum, bir arkadaş R1300gs ile ilgili fikirlerini paylaşmış sağolsun. Akşamdan beri BMW bataklığına düştüm. Nihai motosikletim NC olur galiba diyen beni, lan acaba ucundan bir BMW'yi zorlasam mı diye düşünmeye sevk etti. Karmaşık duygular içindeyim.
  19. yec

Yokuş aşağı boşta inen aracın vitesle inen araca göre daha fazla yakması

İlk arabamızda da yoktu sağ ayna. Hatta yanlış hatırlamıyorsam paspas bile yoktu. Hatta radyo boşluğunun olduğu yerde plastik bir kapak vardı. :) Hidrolik direksiyon falan o zamanlar ekstra lükstü. Araba sürmeyi de onunla öğrendik kaçıra kaçıra. Kaza maza yapmadık iyi ki.. White Westinghouse...
  20. yec

Ducati Scrambler varken Honda Nx500 almak!

Scrambler Nx500 karşılaştırması yapmayacağım ama, şehirler arası giden biri için naked motor hiç mantıklı değil. Onu söyleyebilirim. Parasından turasından, korlasından desmosundan bağımsız, ikisinden birini seç derlerse her gün Nx500 ü seçerim.

Yeni mesajlar