150 bin civarı alınacak motor

Merhaba şimdi ben spontini kullanan bir arkadaşınızım.Bu motor bana çok dertler açtı yağmur vs de arıza çok yaptı şimdi para biriktirip yeni motor alma düşüncem var aklımda da kymco yada sym var özellikle jet x 125 abs olanı özellikleri pcx tokatlar yalnız şöyle birşey daha sonra cc yükseltmek için bu motoru alma satmak ne kadar zor olur onu düşünüyorum.Piyasaya al say'a hakim kişiler yardımcı olabilir mi acaba yada yerine 2.el pcx mi alınır sizce?

Çok üzücü ama servis konusunda honda ve yamaha çok önde. 2.el pazarı konusunda da öyle. Bu gibi durumlar, bu iki markayı çok önde tutuyor. Pcx, torku oldukça düşük bir motor. Ama gel gör ki bazı artıları onu çok öne taşıyor. Sele hacmi ve parça kalitessi gibi.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sym kullanıcısı olarak yazıyorum. Sym'yi satmak zor. Ben ortadan ikiye kırılana kadar kullanmaya aldım. Çinli değil, ucuz ve beklentilerimi karşılayacak teknik özelliklere sahip 12 taksit'le vade farksız komik bir paraya aldım. İhtiyacım yoktu hatta fiyatından dolayı aldım. Şimdi biri gelse üstünden geçse üzülmem. Acaba nerede yolda bırakır diye düşünmem. Satmak isteyene kadar herşey çok güzel Sym'de. O yüzden satmak için değil binmelik güzel. Satma işi düşünülüyorsa Pcx.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
12 taksit olan model hangisiymiş ? Hepsi 9 görünüyor sitesinde.
Sym kullanıcısı olarak yazıyorum. Sym'yi satmak zor. Ben ortadan ikiye kırılana kadar kullanmaya aldım. Çinli değil, ucuz ve beklentilerimi karşılayacak teknik özelliklere sahip 12 taksit'le vade farksız komik bir paraya aldım. İhtiyacım yoktu hatta fiyatından dolayı aldım. Şimdi biri gelse üstünden geçse üzülmem. Acaba nerede yolda bırakır diye düşünmem. Satmak isteyene kadar herşey çok güzel Sym'de. O yüzden satmak için değil binmelik güzel. Satma işi düşünülüyorsa Pcx.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
12 taksit olan model hangisiymiş ? Hepsi 9 görünüyor sitesinde.

Mesajımı tekrar okuyunuz. Şu an satıldığı şartlardan bahsetmiyorum. Kendi alım şartlarımla alakalı yazdım.
Çinli değil, ucuz ve beklentilerimi karşılayacak teknik özelliklere sahip 12 taksit'le vade farksız komik bir paraya aldım. İhtiyacım yoktu hatta fiyatından dolayı aldım

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Mesajımı tekrar okuyunuz. Şu an satıldığı şartlardan bahsetmiyorum. Kendi alım şartlarımla alakalı yazdım.
Aldım olarak belirtildiğinden işin ucu açık aslında. Yeni almış gibi de anlaşılabiliyor.
Neyse, öenmli değil. Sağlıklı günlerde kullan, tekerin düz bassın.

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben de jet x 125 var lastik ve ayna hariç memnunum ama yolda yetmiyor ya büyük cc ler yanından geçince çok hissettiriyor yetersiz olduğunu.
Satmakta zor en çok 130 bin tl iken satıldı şu an 100 bine ikinci el bulabilirsin.

Motosikleti
Honda CB125F
2. El kaygınız olduğu için PCX daha iyi bir tercih olacaktır.
Ama uzun yıllar satmam sürerim diyorsanız bütçenize de uygun olan Symphony ST200 modelini ben şahsen çok beğeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar