Arama sonuçlarınız

1. T

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

sigortayı arayıp yeni plakayada geçiremiyorum sanırım
  2. T

ben notere para bayılmadan aynı plakayı tekrar çıkartmak istiyorum ama galiba mümkünü yok
  3. T

karakol bana 1 hafta ara plakanı bulamazsan yenisi çıkartırsın demişti ama süreç başlayınca bulsamda kaçak çıkartsamda işe yaramıyor mu
  4. T

app değil orjinal gibi karekodlu mühürlü yapıyorlar ama kayıp bildiriminde bulundum bile ben hala yapabilirmiyim acaba
  5. T

kayıp ihbarını yaptım ancak ben plakamın değişmesini noter ve sigorta ücretlerini istemiyorum aynı plakayı tekrar çıkartamıyor muyum şmkanı yok mu
  6. T

Plakalığı Dayson Extra ile Yapıştırmak

hocam bende yeni plaka çıkarır çıkartmaz yapıştıracağım plaka düştü mü diye arkaya bakmak düşünce aramak vs zulüm gerçekten arkadaşım direkt plakalıksız metale yapıştırdı asla düşmüyor çıkarma konuusnu bilmiyorum ama
  7. T

Merhaba plakamı kaybettim ve bulamadım maalesef emniyetten kayıp tutanağı tuttum sadece ancak tekrar çıkarmak istediğimde tekrar noter satışı ile kendi üstümden kendi üstüme almamı ve sigorta vb işlemleri tekrar yapmamı bu sayede yeni plaka çıkacağını söylediler ama bu tarz bir işlem yapmadan...
  8. T

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

hocalarım hiçbiri işe yaramadı bugün cesaretlenip dedim sanırım evden kovacaklar
  9. T

Kış Geliyor Eldiven Önerirmisiniz

Bende aldimda bedeni yanlis almjsim iade edecegim
  10. T

Daha almadim ama baska modelde gormedim 1760040360 Benim elime vuran hava cok usutuyor onun disinda sorunum yok ciplak elden iyidir
  11. T

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

ktm ile aynı diye biliyorum
  12. T

yavaştan akşamları elim fazlaca üşümeye başladı konfor için eldiven almayı düşüyorum 1500e kadar çıkabilirim https://www.hepsiburada.com/vexo-drystar-h2o-eldiven-siyah-p-HBCV00007KSLHB?magaza=ABMOTO aklımda bu vardı işimi görür mü sizce
  13. T

aşırı karşılar motora hergün instadan motor kazası atıyor annem geri ver milletin motorunu diyip duruyor hatta hala daha nasıl açıklayacağıma karar veremedim çat motor benim mi dicem
  14. T

Boşa geçmeme ve vites takılması

bende daha saçmaları oluyor ama tak tak sesleri normal sanırım ben alıştım arada ben metal seside geliyroda tam çözemedim saçma bi şanzumanı var
  15. T

Aileden gizli a2 ehliyet ve motor aldım ancak hala haberleri yok motoru arkadaşımın olarak biliyorlar ancak ben üniye falanda motorla gitmeyi düşünüyoreum elin motoruyla napıyorsun falan diyip duruyorlar nasıl açıklayacağım aileme motorun benim olduğunu motora çok aşırı karşılar sürmeme...
  16. T

MotoMax %40 İndirim

https://www.motomax.com.tr/ekstra-indirimli-garajj-urunleri?price=320-53430&sort=5&ps=2 siteyi tanımıyorum eldiven bakarken gördüm indirimi belki işinize yarayan birşey olur
  17. T

Trafik kazası geçirdim.

3 yerinden parcali kirdigim dirsegi doktor gencsin eskisinden daha iyi yapicam demisti dedigi gibide yapti artik tersinede bukuluyor bazende hak vermek lazim
  18. T

Yeni Honda CB125F 2025

umarım cb300fte gelir
  19. T

Cb250r Katlanır yada Spor plaka

kuyruk çok hoşuma gitmiyor diğerinin görüntüsü çok daha hoşuma gidiyor 1756749697 katlanır olması zorunlu değil sadece foto çekerken kullancağım zaten bölgemdeki ışıklarda eds yok geçiyorum
  20. T

Cb250r Katlanır yada Spor plaka

onun plakalığı yapılacak şekilde ufak kesme ve kaynakla oluyor benimkinde 4 farklı noktada delikler var motoruda ben delmek istemiyorum yoksa arkadaşınki banada olurda 1756643188 hocam plakalık değişecek plakayla alakam yok https://hizliresim.com/6dx83yh https://hizliresim.com/s2099l5 bu...

Yeni mesajlar