Arama sonuçlarınız

1. umuterdogdu

Forumda cbr 600 r h2 bide 1000r

ya gecen gun gormustum 3 tane motor vardı 600 rr sanırsam bırde h2 sı olan bı abi vardı forumda gordugume emınım bana o konu lazım cok acil acaba verebilirmisiniz konu linkini :)
  2. umuterdogdu

Honda ESENGÜL = Parça bekleyişi devam ediyor

Merhabalar herşeyi tarihiyle yazim düzenli olsun :D Günlerden 21.05.2015 tarihi günün hangi gün olduğunu hatırlamıyorum Çağlayan tarafından şişli tarafına giderken sollama yaparken sollama yaptığım araç ondekı aracın ani freni ile sol a kırdı ve sağ taraftan tamponu ayagıma carptı...
  3. umuterdogdu

SEÇİM İÇİN YOLU KESTİNİZ BİR EVİ YAKTINIZ +18 video içerir

Bu hangı parti olursa olsun tamamen karşıyım yol kesmeye ve şu bağıran araçlara . ve şuan gözlerim doldu allah ailesine sabır versın Allah rahmet eylesin çok kötü bi olay geçenlerdede böyle bir aracın altında bi cross suren bı abimizi kaybettik evlenıcektı ertesı gunmu ne...
  4. umuterdogdu

merhaba abilerim ehliyetten kalma içerir :D

merhabalar abilerim dün ehliyet sınavından parkuru bir güzel tamamlayıp trafıge adım atar atmaz kaldım :D tam benım cıktıgım yerde 1 metre var yok ısık varmıs :D haberım dahı yok baktım hocalar yola cıktı bastım gaza sonra yanastı kaldın dedı motor zaten sıkıntılı ıstop etımı...
  5. umuterdogdu

Cbr 125 vites bazen geçmiyor

merhaba abilerim ara sıra olan bır sıkıntımı sıze anlatım motor 1000 bakımına gırdı yağı değişti suan 1230 da fılan heralde ama bazen boyle 2 ye atıcagım zaman boş a atıyor yanı yukarı cekıyorum geçmiyor bunun ne denı yağdanmı acaba yoksa parçalar tam mı alışmadı devirdenmi alakalı...
  6. umuterdogdu

YAĞ DEĞİŞİMİ Hakkında cahillik içerir :D

Cbr 125 r a sahibim :D 1000 bakımı yapıldı yağ değişti adama dedimki kaç binde gelcem 4000 dedı aklıma takıldı ama soramadım :D bu yağ 4000 km e gidicekmi :Z
  7. umuterdogdu

cbr 125 r yedek parça

Arka fren pedalı egsoz koruma sag on sınyal bunlar kaç para bilginiz varmı servis fiyatları ortalama ?
  8. umuterdogdu

2015 Model CBR 125 ımı satıcağım ruhsat plaka yok

Cbr 125 r alıdm 650 km plaka ruhsatsız sıkıntılı bir sürüş yaptım orda polis varmı surdan gıdım burdan gıdım dıye bu arada sıgortayı hep araştırdım 500 tl en ucuzu 250 tl de plaka mı ne tutuyormus 750 tl cok geldi suanda okadar veremıcegım motorumu amcama satıcagım ama nasıl...
  9. umuterdogdu

CBR 125 Sorun :)

Cbr 125 im daha 208 km de filan :) çok mutluyuz seviyoruz birbirimizi ısındırmadan gıtmıyorum bıyere fazla abanmıyorum :D ama ara sıra kaçıyor :( bi bagırttırma istegi o şeytanı dövücem :'( alın abi şeytanı başımdan ya :'( Zincirden ses geliyordu ben gergın olduğunu düşünmüyorum...
  10. umuterdogdu

Ehliyet SINAVI :) Araba için

Evete abilerim sayılı gün geldi bugün 3 de sınavım var :) inşallah geçicegim :) ondan sonra hemen a2 için işlemler başlıcak :) vitesli tecrübem oldu bayağı :) 200 km kadar :) yanı ondanda geçicegimi düşünüyorum :) allahın izniyle giren tüm arkadaşlar geçer :) kağıthane elmasların...
  11. umuterdogdu

Plaka ruhsat Sigorta :)

Şimdi abilerim Motor benim adıma kesildi :) Sıkıntı su elımde adamın verdıgı belgeler var ben motora plaka ruhsat cıkarmak ıstıyorum napmam gerek sigortayı cıkardıktan sonramı yapıyorum yoksa oncemı :) bilgileri bekliyorum 500 ile 3400 tl arasında sıgorta cıktı napmalıyım...
  12. umuterdogdu

CBR 125R 2015 Model Görselleri :)

Cbr ıma Takoz takılırken :) ---- kızımı köye getirdiğimdeki çektiğim fotoğraflar İlk çamurlarıda yıkadım :) Motorun ilk çalışma videosu :) Video açılmayanlar için : http://youtu.be/B6v_YfmFEf8 Abilerim kardeşlerim herkesin tekeri düz bassın :) ilk vitesli motorum ve...
  13. umuterdogdu

Cbr. 125. yapilicaklar :)

Abilerim ilk vitesli motorum bir tane. Guvenli surus denilen 5 sayfalik bir kitap gibi sayfa var. Onun arkasinda :). 1000 km de iste. Yag bakimi filan. Yaziyor. Simdi. Dun bir abi gordum dediki. 600 km de yag bakimi filan ben yagi ne zaman degistiricem birde abilerim. Motoru yikadim camur...
  14. umuterdogdu

Cbr 125 2015 model :) aldimmmmmm

Abilerim kardeslerim suan altimda cbr 125 var :) hrc modeli :) bugun duzceden aldim ilk motor tecrubem vitesli olarak ve cok kolay kullanim olanagi sunuyor ve gayet iyi hizlanmasi var birde :) abilerim bugun 65 67 de gittim 20 km filan :) 6 -5 bin devirde iken :) bunun bir...
  15. umuterdogdu

Motosiklet için disk kilidi

Disk kilidi arıyorum ama özelliği disk kilidi olsun elımde kalmasın ama alarmıda olsun motora rüzgar değse oynasın yani demek istediğim rahatsız olursun dersen eve cektiğimde balkonda demırden kafes yapılıcak motor geldıgınde :) motor gelmeden yapamıyoruz :) cbr a uygun yapıcağım kafesın...
  16. umuterdogdu

Cbr 125 & pulsar 200 ns

Evet ikiside ayni klasmanda degil :) ama. Ikisinden birisini istiyorum. Cbr. Cok guzel hosuma giden bir motor. Pulsarda naked cok guzel oda ama. Soyle bisey var. Bajaj :- on yargi ama. Bir honda kadar buyuk bir firma olmadigi icin. Pulsarmi. Cbr 125 mi ikiside ayni para. Ogrenciyim...
  17. umuterdogdu

cbr 125 2015

2015 modeli almayi planladığım motoru. Şimdi istanbul daki bayileri aradım esengul nisan ayı sonunda. Güngör motor. Nisan ortasında dedi honda motomol. İse. Elimizde mevcut. Beyaz rengi dedi iyi fiyatı napabilriiz dedim. 8400 tl dedi. Orjinal. Fiyatı 8650 tl olan motoru. 8400 den verme...
  18. umuterdogdu

5500 Tl var superlight 200 - cbr 125 R

Abilerim bayağıdır aklımda olan cbr 125 8650 tl olarak 0 ısatılmaktadır 2 cı ellerıde aynı fıyattan satılmaktadır şuan nakit olarak 5500 tl gibi bir param var bu parayla kuba superlight 200 alabiliyorum ama şöyle bişey var ben yazın sakaryaya gidicegim gelicegim giderken ah ulan...
  19. umuterdogdu

MT Giriş bendemi böyle sadece ?

Sayfayı büyütülp küçültsemde aynı şekilde
  20. umuterdogdu

Ehliyet sınavı ne zaman açıklanıcak :D

22.03.2015 de girmiş olduğumuz ehliyet teori sınavı ne zaman acıklanıcak bir de pazartesı ne yapmam gerekıyor kursa gıdıp dıreksıyon derslerım ne zaman fılan mı demem lazım ? yoksa sınavdan gectıgım kesınlesıncemı gıdıcegım ?

Yeni mesajlar