Bajaj 8450 tl den 8150 ye ındırdım sonra orda 8000 tl ye kadar alabilrim büyük ihtimalde 8000 tl ye alır babam
Babam oturdu yere basamadı 165 167 boyu oldugu ıcın bıde makına mahsalla bayagı heybetlı

adam bıde 145 kg kuru agırlıkmı ne dedı :d babam ucar bu makıne dıye bence annemle caydı anneme dedım anne sehır ıcınde yetıcek fılan ama bı sakaryaya gelmeye kalksam yandım dedım :'( oda dıyor aydayılda bır gelceksın zaten ondada yavaş yavaş gel diyor
Motordaki beklentilerim
Cbr 125 ile pulsar 200 ns aşşağı yukarı aynı yakıyor ıkısıde az yakan motorsiklerler
Benzın normal zaten benszını takmıyorum kafaya aynı ıkısıde
Görünüş
Yeri geldiğinde yavaş yeri geldiğinde hızlı
az masraf çıkartmalı yanı gıderken kut dıye ıstop edıp yok burası koptu yok surası sey oldu olmamalı cbr da daha duymadım boyle bişey 0 motorda
direksiyonda montaj hatası yuzunden bosluk fılan
Rahat kontrol edilebilme
Arkama kız arkadaşımı aldınmı 50 km gezsek ındıkten sonra kız arkadasım savaştan cıkmışa benzememesi
Ama cbr ın şekli çok güzel pulsar da çok çıplak bir motor on cam takmam ama koruma elciği takabilrim serviste bir tane kırmızı gördüm çok şekil gösteriyordu motoru ama servisteki o kırmızı motorda sıfır gıbı bişeydi toz yoktu ustunde koltukları yerınde yoktu bişeyler yapıyorlardı aklıma hemen arızamı vermiş geldi bukadar cok soru sormamın nedeni ilk motorum scooterdan sonra öğrenciyim bu nedenle yanlıs bişey alıp pişman olmamak motordan sogumamak