Arama sonuçlarınız

1. T

Tecrübeli Arkadaşlara Soruyorum?

Devir artarken hız artmıyor anlatmaya çalıştığım şey bu zaten. Rölanti sensöründe bir problem olabilir mi acaba o da aklıma geldi
  2. T

İşte nerede problem var anlayamıyorum ki bende. Debriyajı bıraktıktan sonra devirin bir süre sonra düşmeye başlaması giderken büyük problem yaratıyor bana. Bugün de debriyaja bile dokunmadan gaz açıp devir yükseltirken aynı seyi yaşadım gaz açıkken bir süre sonra(2 saniyeye) yakın devir artmaya...
  3. T

Motosikletimin kilometrelersi 30 bine yaklaştı acaba debriyaj telini değiştirmem gerekir mi onunla çözülür mü?
  4. T

Arkadaşlar selam 25 bin km'deki dominar 250 ile yolda giderken vites yükseltiyorum. Debriyajı bıraktıktan sonra devir yüksek kalıp 1 saniye sonra devir yerine geliyor. Akıcı bir şekilde gidemiyorum bu yüzden. Debriyaj tel ayarım mı bozuk? Bir süredir debriyajla alakalı sıkıntılarım var önceki...
  5. T

Vitesler Arasında Bir Problemim Var?

Merhaba arkadaşlar, dominarımla giderken mesela 3.vitesten 4.vitese atacağım. Arada sanki boş vites varmış gibi bir yerde kalıyor gaz versemde sadece devir yükseliyor ama motora bir etkisi olmuyor(gitmiyor). Tekrar vites düşürmem veya yükseltmem gerekiyor bu sıralar bu fazla olmaya başladı...
  6. T

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben benim dominar 250'de geçen hafta zincir ve dişli set değişimi yaptım tam 20.000 km kullandım. Hem zincir dişli seti hemde stok lastikleri 😊. Geçen hafta itibariyle değiştirdim hepsini.
  7. T

Motosiklet Zincir/Dişli Set ve Stok Lastik Değişimi?

Zincir arada bollaşsa da gerginleştirip yoluma devam ediyorum. Lastik için neden öyle düşündünüz 😂
  8. T

Motosiklet Zincir/Dişli Set ve Stok Lastik Değişimi?

Arkadaşlar dominar 250 motorum 18 bin km'de. Hala stok lastik ve zincir/dişli set kullanıyorum. Sizce 20 bin km'ye kadar idare eder miyim? Yoksa bir an önce değiştirmeli miyim?
  9. T

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

Sadece ikisini düşünecek olursak tabii ki koşulsuz şartsız Ns200
  10. T

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

Semtimde ne zaman 250sr görsem gidip bir bakarım etrafına. Yağmurda kullanan arkadaşların genelinde şasede paslanma problemi var. Bu sadece 250sr'da mı var genelinde mi var bilinmez. Ama 450sr dikkat çekiyor tabi.
  11. T

Yeni başlayacağım onerilerinizi bekliyorum

Rahat rahat yere basar ayakların. Evine yakın ilan bul motoru görmeye git, üzerine binip bakabilirsin.
  12. T

Yeni başlayacağım onerilerinizi bekliyorum

Bu bütçede alabileceğin en mantıklı 2.el Tvs Raider 125 ve Mondial Drift L 125 var. Hangisi hoşuna giderse onu al gitsin başlangıç için.
  13. T

Motosiklet Servisi Öneri

Arkadaşlar Sultangazi ve çevre ilçelerde (Avrupa Yakası) motorumun bakımlarını yaptırabileceğim absürt fiyatlar çıkarmayacak servis önerileri olan var mı? Bu arada motorum Dominar 250.
  14. T

Zincir Ayarı Hakkında

Hayırlı bayramlar arkadaşlar, bu sabah farkettim zincirim dönerken bir kenara hafif sürtüyor ve yüzden ses çıkarıyor sürüş sırasında. Buna ne yapılabilir? Fotoğraf linktedir. https://hizliresim.com/t77lavn 1743327610 Günceldir 1743332879 Günceldir.
  15. T

Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Kilolu insanların racing sürmesi kimi neden rahatsız ediyor? Veyahut kısa ve zayıf insanlar içinde geçerli?
  16. T

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Mesaj attım özelden. @Burak Kara
  17. T

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

400 ₺ okeyim 😊 Sırt korumam yok gibi bir şey
  18. T

Motosiklet Telefon Tutucu Öneri

Nukrotech koşulsuz tek markadır.
  19. T

Zincir Dişli Set Değişimi Hk.

Arkadaşlar 16 bin km'ye gelen dominar 250 modeli için zincir dişli seti bakıyorum. Orjinalde arka dişli 46t fakat 45t takmayı düşünüyorum. Dıd marka bakıyorum fakat internette sahteleri çok fazla var. Avrupa yakası'nda gidip bakabileceğim bir satış mağazası var mıdır? Bilen arkadaşlar, abiler...
  20. T

Dominar 250 Lastik Önerileri Hk.

Metzeler markasında benim modele uygun ölçülerde lastik yok.