Zincir Dişli Set Değişimi Hk.

Arkadaşlar 16 bin km'ye gelen dominar 250 modeli için zincir dişli seti bakıyorum. Orjinalde arka dişli 46t fakat 45t takmayı düşünüyorum. Dıd marka bakıyorum fakat internette sahteleri çok fazla var. Avrupa yakası'nda gidip bakabileceğim bir satış mağazası var mıdır? Bilen arkadaşlar, abiler yardımcı olabilir mi? Konu hakkında pek bir bilgimde yok. Önerilere açığım

Avrupa'da şubesi yok bildiğim kadarıyla ama Kaan Elektronik resmi DID satıcısı. Bir de zincir dişli almak için fiziksel gitmene de gerek yok ki? ver siparişi gelsin. Yine Türkiye ana distribütörleri de anadolu yakasında bir firmaydı da unuttum adını.
Hatta motospartan da resmi satıcı yine. buralardan sahte almazsın.

bu arada bu herşeyin sahtesi muhabbetine ben her seferinde bi şüpheli yaklaşıyorum. bisürü şeyin sahtesi geliyor ama motosiklet o kadar büyük bir sektör değil hala, gören eden olmadan dedikodusu daha çok dolaşıyor bence. did zincir öyle yüz binlerce insanın ilk tercihi değil. motul'un de yıllarca sahtesi yokken sahtesi var muhabbeti dolaştı. marmara bölge satıcısıyla konuşuyorum adam "ben daha görmedim ki sana gördüm desem bayiye yönlendirsem bana faydası var ama daha görmedim" demişti. bu dediğimin 6-7 senesi vardır tabi.

Zincirde RK markasını da bir araştırmanızı öneririm. Ön ve arka dişlileri yerli üretim de alsanız epey iş görür ve ekonomik bir çözüm olur, ben çok kullandım.

Buarada satış mağazasına gitseniz bile orijinal mi sahte mi ayırt etmek zordur.

Avrupa'da şubesi yok bildiğim kadarıyla ama Kaan Elektronik resmi DID satıcısı. Bir de zincir dişli almak için fiziksel gitmene de gerek yok ki? ver siparişi gelsin. Yine Türkiye ana distribütörleri de anadolu yakasında bir firmaydı da unuttum adını.
Hatta motospartan da resmi satıcı yine. buralardan sahte almazsın.

bu arada bu herşeyin sahtesi muhabbetine ben her seferinde bi şüpheli yaklaşıyorum. bisürü şeyin sahtesi geliyor ama motosiklet o kadar büyük bir sektör değil hala, gören eden olmadan dedikodusu daha çok dolaşıyor bence. did zincir öyle yüz binlerce insanın ilk tercihi değil. motul'un de yıllarca sahtesi yokken sahtesi var muhabbeti dolaştı. marmara bölge satıcısıyla konuşuyorum adam "ben daha görmedim ki sana gördüm desem bayiye yönlendirsem bana faydası var ama daha görmedim" demişti. bu dediğimin 6-7 senesi vardır tabi.
Motulun sahtesi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Belki 10 yıldır aynı yerden Motul 5100 alıyorum. Her seferinde yağın rengi değişiyor.
Tamam sahte almaya razıyımda onunda bir standardı olsun canım
Ayrıca matbaa işindeyim sahte etiket ve ambalaj o kadar normalleşti ki gizli falan yapılmıyor.
Hani o internetten aldığınız şarjlı aletlerin bataryaları var ya o iyi markaların abooovvvvv
Tekstil apayrı mevzu Nikelar, Adidaslar, Bershkalar

Motulun sahtesi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Belki 10 yıldır aynı yerden Motul 5100 alıyorum. Her seferinde yağın rengi değişiyor.
Tamam sahte almaya razıyımda onunda bir standardı olsun canım
Ayrıca matbaa işindeyim sahte etiket ve ambalaj o kadar normalleşti ki gizli falan yapılmıyor.
Hani o internetten aldığınız şarjlı aletlerin bataryaları var ya o iyi markaların abooovvvvv
Tekstil apayrı mevzu Nikelar, Adidaslar, Bershkalar

Yok şu an vardır, 7100'ün ve 5100'ün bilinirliği arttı da, bu söylediğim bayağı bir zaman önceydi.
Geçenlerde konuştuğum biri de Motul'de sahteden ziyade kullanılmış yağ çok duyuyoruz dedi, tabi yine hep duyum.
Onun dışında son bir yıldır düştüğümüz durum gerçekten çok acayip. Ben çakmaklarda falan dahi sahte Clipper geldiğini düşünüyorum.

Tekstil zaten bu işlerin zirvesidir. Sıfır katma değeri olan bir malzeme, düz pamuklu tshirt üstüne birisi Nike yazsa nolur, Balenciaga yazsa nolur, kim bilecek. Yurtdışı markalara üretim yapan hemen herkes defoluları falan geçtim sorunsuz üretimlerden de kendi el altından satıyor hep zaten.

Yarın bende alacagım hocam DID öneririm. D400 UG için.

İzmir'de motomania gökhan abi var, fiyatı internete göre çok uygun ve istediğin yere kargoluyor. instagramdan bak ara konuş.

Zincirde RK markasını da bir araştırmanızı öneririm. Ön ve arka dişlileri yerli üretim de alsanız epey iş görür ve ekonomik bir çözüm olur, ben çok kullandım.

Buarada satış mağazasına gitseniz bile orijinal mi sahte mi ayırt etmek zordur.
Kesinlkile RK kullanılabilir , hem çakması yok hem fiyat performans . DID ve RK kullandım fiyat performans olarak gayet iyi illa DID alcam diye bir uğraş olmasın temiz ve orta kalite bir zincirde işinizi görür performans aramıyorsanız . %3-5 Performans ya artar ya artmaz ama size bağlı bir şey bu .

Kesinlkile RK kullanılabilir , hem çakması yok hem fiyat performans . DID ve RK kullandım fiyat performans olarak gayet iyi illa DID alcam diye bir uğraş olmasın temiz ve orta kalite bir zincirde işinizi görür performans aramıyorsanız . %3-5 Performans ya artar ya artmaz ama size bağlı bir şey bu .

Zincir ve dişli setinin araca uygun olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz? Mesela D400 ug için RK modeli çıkmıyor internette.

Arka dişliyi küçülteceksen zincir bakla sayısını da düşürmen gerekebilir. Servise danışmalısın bu konuda. Zinciri de rk al geç sahtesini görmedim hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar