vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tür troll konular yüzünden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Kendinizce komik oldugunuzu düşünüyorsunuz ama komiklik değil artık bu yapılan.

Koruma önemlidir. İlk olarak sürtünme konusundaki koruma kısmı zaten kesinlikle tartışmaya açık bir nokta değil.

İkinci olarak ilk darbeyi emdiği için bu kısım da tartışmaya açık değil.

Eğer ekipman giyip öllümsüz olacağını sanan var ise o , o kişinin gerizekalılıgıdır.

trol konu mu ? forthNine yapmış video yu ve kendince nedenlere açıklamış.
bana çok mantıklı geldi.

3 kuruşluk dandik prosev dizliğinle sana başarılar.,

dizin artık emin ellerde..

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Hepimiz mutlaka oyun oynamisizdir ve artı basma muhabbetlerini o yüzdeleri biliriz o şans %1 - %2 daha yüksek olması için para ödüyoruz resmen oyun, için bunu gerçek hayatta gerçek itemlere neden yapmak istemeyesiniz ki? Hem gerçek hemde çok daha hayati bi durum bu bence, felankor yüzüğe artı basmak için kendini yırtan nesil vardı , onlar bilir bahsettiğim şeyi 😁. Yapmayın arkadaşlar koruma korumadir,asfalta rende olmaktan iyidir,havuç rendelerken tırnağını kaptırınca acısını düşün,aynısını tüm vücuduna hayal et şimdide. Bahsettiğim konu bu işte.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
dirseklerinizde ve dizinizde koruma olmadan beton bir duvara hızlıca bir vurun, sonrada tshirt ile yapın aynı haraketi. Ondan sonra kararınızı buraya yazın.
Keza bunu kasklar içinde yapabilirsiniz ilk bir kaskla kafanızı duvara vurun sonra birde kasksız vurun ama buraya yazamıyabilirsiniz haberiniz olsun .

Fornite mortnite kimdir abicim güvenlik önlemlerini youtuberlaramı sorucaz?

Motosikleti
D400
dirseklerinizde ve dizinizde koruma olmadan beton bir duvara hızlıca bir vurun, sonrada tshirt ile yapın aynı haraketi. Ondan sonra kararınızı buraya yazın.
Keza bunu kasklar içinde yapabilirsiniz ilk bir kaskla kafanızı duvara vurun sonra birde kasksız vurun ama buraya yazamıyabilirsiniz haberiniz olsun .

Fornite mortnite kimdir abicim güvenlik önlemlerini youtuberlaramı sorucaz?

selam koko,

kask ne alaka yav ?

göğüs koruma, sırt koruma, gibi şeylerden bahsediyoruz.

giydiğimiz ekipman bizi sürtünmeden koruyabiliyorsa kafi. o bile hıza bağlı.

haa bak kask konusuna girmemiz gerekitorsa şayet, 15.000 tl lik kask ile 45.000 tl lik kask arasında koruma olarak fark yartatacak bir durum olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

imaj ve konfor ok. koruma ise yuzde 98.9 aynı.

merhaba arkadaşlar.,

pre intermediate ingilizcemle anladığım şey bu vucut korumaları ile kendimizi kandırıyomuşuz.

en fazla çizik morluklar için yeterliymiş.

saf gibi aşağıdaki sırt korumasını almıştım. rahatsız rahatsız giyoyodum.

isteyene yemin ediyorum verecem. 500 tl sembolik bir ücret alacam sadece. istanbul-maslak elden veriyorum. özelden yazın.

not: bu video burada zaten tartışıldıysa özür.

400 ₺ okeyim 😊 Sırt korumam yok gibi bir şey

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
O kadar yapılan testler, araştırmalar, markaların seviye seviye sattığı ürünler yalan da bu videodaki eleman mı doğru şimdi :/
Korumasız motor sürmek paraşütsüz atlamak gibi geliyor bana.
Kısa mesafede olsa korumalarımı giyer çıkarım... Sizde öyle yapın, hatta yaz sıcak demeyin giyin giydirin.

Dizliğim 3 kuruşluk venom. gayet memnunum.

En azından troll hesaplar açacak kadar ergen değilim ; hadi görüşürüz.

allah canını almasın.

ciddi ciddi bunu mu takıyon :d
olm kendine saygın olsun biraz. şu dandik şeyi kendine yakıştırıp nasıl takıyon yav ?

para tuzağı olm bunlar.

Git adam gibi korumalı pantolon giy bari sürtünmeden kısmen korunursun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 ₺ okeyim 😊 Sırt korumam yok gibi bir şey
hocam 100 tl için birbirimizi kırmayalım.
birinci sınıf koruma bu.

tombik doner parasına revit koruma. ciddiysen ozel mesaj at sana foto gondereyim maskakta bulusalım

Motosikleti
D400
allah canını almasın.

ciddi ciddi bunu mu takıyon :d
olm kendine saygın olsun biraz. şu dandik şeyi kendine yakıştırıp nasıl takıyon yav ?

para tuzağı olm bunlar.

Git adam gibi korumalı pantolon giy bari sürtünmeden kısmen korunursun.

birinci sınıf koruma bu.

tombik doner parasına revit koruma. ciddiysen ozel mesaj at sana foto gondereyim maskakta bulusalım

o öyle takılmıyor eklem yeri dize geliyor bu nedenle bacagınla hareket ediyor, özellikle mi aradın bu fotoyu :)

allahım bunu bilmeyen adamlarla aynı havayı soluyorum :D

gecen sene kaza yaptım, gayette korudu. hala insanları yanlış yönlendiriyorsun.

ben sana niye laf anlatıyorum hala onu da anlamadım ki :D şu forumun engel sistemi düzgün çalışsa keşke.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Cerrahi bir müdahalede %1 ihtimalle eskisi gibi olmama ihtimali bile insanı düşündürürken, %1-2 ihtimalle işe yarayacak bile olsa yine ekipmanı kullanırım.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
birinci sınıf koruma bu.

Hocam ben gerçekten bu fiyata sattığını düşünmüyorum, Türkiyedeki fiyatı belli bu ürünün ikinci eli bile o kadar düşük olamaz, ki sıfır ürünü 2. el fiyatına da satmaz kimse :/ troll geldi bana.

o öyle takılmıyor eklem yeri dize geliyor bu nedenle bacagınla hareket ediyor, özellikle mi aradın bu fotoyu :)

ben sana niye laf anlatıyorum hala onu da anlamadım ki :D şu forumun engel sistemi düzgün çalışsa keşke.

biraz hatırlar gibi oldum. her hafta düştüğün bir dönem olmuştu değil mi :)

senin korumaya değil eğitim almaya ihtiyacın var.

okan sinan var bu forumda da yazıyor. eğitim almanı öneriyorum dostum. sakın bu halinle virajda fren, trail brake falan calısayım deme.

Hocam ben gerçekten bu fiyata sattığını düşünmüyorum, Türkiyedeki fiyatı belli bu ürünün ikinci eli bile o kadar düşük olamaz, ki sıfır ürünü 2. el fiyatına da satmaz kimse :/ troll geldi bana.
fiyat 100 değil yalnız, 500 tl :)

vallahi billahi verecem. tabi daha yuksek teklif olursa öncelik onun olur. serbest piyasa

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bu tür videoların amacı ne? milleti kızdırmak için mi yapıyorlar? yok yani ne demek bu korumalar işe yaramıyor? Trump covid zamanında çamaşır suyu için iyi gelir diyordu ve ona gülüyorduk ama bu videodaki adam eğer motosiklet elbiselerindeki korumalar gereksiz diyorsa komik değil hatta sinir bozucu. saçmalığa bak ya, ne demek gereksiz? salağa bak gereksizmiş, mal.

ben hatırladığım kadarı ile 3 kere motorun üzerinden uçup asfalta yapıştım ve sürüklendim. bu korumaların en kötüsü bile iş görüyor. en dandiği bile koruyor çünkü lvl1 bile olsa biz yere düşüp sürtünürken elbisenin geneli yere sürttüğü için korumalar tam erimiyor zaten. yani en kötü elbise bile koruyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bu tür videoların amacı ne? milleti kızdırmak için mi yapıyorlar? yok yani ne demek bu korumalar işe yaramıyor? Trump covid zamanında çamaşır suyu için iyi gelir diyordu ve ona gülüyorduk ama bu videodaki adam eğer motosiklet elbiselerindeki korumalar gereksiz diyorsa komik değil hatta sinir bozucu. saçmalığa bak ya, ne demek gereksiz? salağa bak gereksizmiş, mal.

ben hatırladığım kadarı ile 3 kere motorun üzerinden uçup asfalta yapıştım ve sürüklendim. bu korumaların en kötüsü bile iş görüyor. en dandiği bile koruyor çünkü lvl1 bile olsa biz yere düşüp sürtünürken elbisenin geneli yere sürttüğü için korumalar tam erimiyor zaten. yani en kötü elbise bile koruyor.
Fatih seni yıllardır hep Bruce Lee görünümlü olarak düşünüyorum. Yarın öbür gün Kumburgaz'da, Beylikdüzünde karşılaşsak ve Asyalı görünümün olmasa valla yadırgarım, çok içerlerim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Fatih seni yıllardır hep Bruce Lee görünümlü olarak düşünüyorum. Yarın öbür gün Kumburgaz'da, Beylikdüzünde karşılaşsak ve Asyalı görünümün olmasa valla yadırgarım, çok içerlerim.
Bruce Lee benzemiyorum ama kim görse hep Türkmen sanıyor. hatta bir gün iki otobüs parası vermeyeyim diye biraz yürüyüp ileriden tek araba biner giderim dedim ve yolda giderken tanımadığım kişiler direkman "Türkmenistanın neresindensin sen" diye seslendiler bana. o derece, hep Türkmen sanıyorlar. Yüzümün fotosunu atayım hatta dur,

swazt8n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar