Arama sonuçlarınız

1. T

Debriyaj Kaçırması

Debriyaj kaçırması şikayetiyle yetkili servisime gidip kontrol ettirdim. Balataların neredeyse bittiğini, debriyaj tasımın cizildigini söylediler. 32 bin km olmuştu motorum.(Dominar 250). Bunun sonucunda; Debriyaj Balatası Debriyaj Sacları Debriyaj Tası Yağ Yağ Filtresi Debriyaj Teli değişti...
  2. T

Dominar 250 İle Yolda Kaldım / Soru?

Selamlar Geçen hafta dominar 250 ile giderken trafik çevirmesinde durup istop ettirdim. Bir daha çalıştıramadım. Yakından bir usta çağırdım marş otomatiğine bozuk parayla dokunup çalıştırdı. Bende teşekkür edip yola koyuldum fakat bu sefer çevreyolunda istop etti aynı şekilde çalıştırmaya...
  3. T

Avrupa Yakası Servis Önerisi

Selam dostlar, Dominar 250 model motosikletime 30 bin ağır bakım yaptıracağım. Debriyaj balataları, fren balataları, yakıt filtresi, yağ filtresi, debriyaj ve gaz teli değiştireceğim. Avrupa yakasında gaziosmanpaşa çevresine çok uzak olmayan iyi ve uygun fiyatlı servis önerebilir misiniz?
  4. T

Tecrübeli Arkadaşlara Soruyorum?

Arkadaşlar selam 25 bin km'deki dominar 250 ile yolda giderken vites yükseltiyorum. Debriyajı bıraktıktan sonra devir yüksek kalıp 1 saniye sonra devir yerine geliyor. Akıcı bir şekilde gidemiyorum bu yüzden. Debriyaj tel ayarım mı bozuk? Bir süredir debriyajla alakalı sıkıntılarım var önceki...
  5. T

Vitesler Arasında Bir Problemim Var?

Merhaba arkadaşlar, dominarımla giderken mesela 3.vitesten 4.vitese atacağım. Arada sanki boş vites varmış gibi bir yerde kalıyor gaz versemde sadece devir yükseliyor ama motora bir etkisi olmuyor(gitmiyor). Tekrar vites düşürmem veya yükseltmem gerekiyor bu sıralar bu fazla olmaya başladı...
  6. T

Motosiklet Zincir/Dişli Set ve Stok Lastik Değişimi?

Arkadaşlar dominar 250 motorum 18 bin km'de. Hala stok lastik ve zincir/dişli set kullanıyorum. Sizce 20 bin km'ye kadar idare eder miyim? Yoksa bir an önce değiştirmeli miyim?
  7. T

Motosiklet Servisi Öneri

Arkadaşlar Sultangazi ve çevre ilçelerde (Avrupa Yakası) motorumun bakımlarını yaptırabileceğim absürt fiyatlar çıkarmayacak servis önerileri olan var mı? Bu arada motorum Dominar 250.
  8. T

Zincir Ayarı Hakkında

Hayırlı bayramlar arkadaşlar, bu sabah farkettim zincirim dönerken bir kenara hafif sürtüyor ve yüzden ses çıkarıyor sürüş sırasında. Buna ne yapılabilir? Fotoğraf linktedir. https://hizliresim.com/t77lavn 1743327610 Günceldir 1743332879 Günceldir.
  9. T

Zincir Dişli Set Değişimi Hk.

Arkadaşlar 16 bin km'ye gelen dominar 250 modeli için zincir dişli seti bakıyorum. Orjinalde arka dişli 46t fakat 45t takmayı düşünüyorum. Dıd marka bakıyorum fakat internette sahteleri çok fazla var. Avrupa yakası'nda gidip bakabileceğim bir satış mağazası var mıdır? Bilen arkadaşlar, abiler...
  10. T

Dominar 250 Lastik Önerileri Hk.

Selamlar dostlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi özellikle bu modeli kullanan veya kullanmayan arkadaşlar, abiler önerilere açığım. Stok lastiklerle 15 bin km'ye kadar geldim. Islak zeminde kaymalar başladı bende yavaştan değiştirmeyi düşünüyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum. Lastik...
  11. T

Motosiklet Kazaları Sonucu Oluşan Bulgular (Herkes Okusun Lütfen)

• Motosiklet kazalarının 3/4‘ü başka bir araçla çarpışma şeklinde olmuştur (özellikle binek otolarla). • Motosiklet kazalarının yaklaşık 1/4’ü motosikletin yolda devrilmesi yada çevredeki sabit bir nesneye çarpması şeklinde olmuştur. • Araç arızası nedeniyle meydana gelen kaza oranı %3’den daha...
  12. T

Motosiklet Yazılımı Hk.

Merhabalar, Avrupa Yakası'nda yazılım işiyle uğraşan tanıdıklarınız var mıdır? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
  13. T

Dominar 250 Tuş Aydınlatma Sorunu Hk.

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah motoru çalıştırdıktan 30 saniye sonra sağ elciğin oradaki uzun far tuşunun mavi aydınlatması bir süre sonra söndü. Uzun far açılıyor ve çalışıyor. Fakat tuşun aydınlatma ışığı neden sönmüş olabilir? 10 bin bakıma gittiğimde göstereceğim, yinede fikir almak istedim...
  14. T

İlk Motorum Ile Bir Başlangıç

Selamlar arkadaşlar, 1 aylık araştırmalar sonucunda sizlerinde katkısıyla -sıfır tecrübeyle- ilk motorum olan Dominar 250 modelini almış bulunmaktayım. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum katkılarından ötürü. İstanbul Avrupa Yakası'ndan herkese selamlar..
  15. T

2. El Cf Moto 250 SR

Merhaba arkadaşlar, bu ilandaki motorla ilgileniyorum, şuan ilan sahibiyle görüşmeler sürüyor. Anlaştığımızı varsayarsak sizlere sormak istiyorum. https://shbd.io/s/vKUpaTSt İlandaki motor alınır mı? Açamayanlar için: 2023 Model, 7500 km, koruma demiri üzerinde ve sağ elciğin ucunda çizikler...
  16. T

İlk Motor Önerileri

Merhabalar arkadaşlar, forumda yeni sayılırım. Motosiklet tecrübem henüz yok. İlk olacak olan motoruma ortalama 100 bin ₺ bir bütçe ayırmak istiyorum(ekipmanlar hariç, sadece motosiklet parası). Normalde gönlümden geçen tabii ki sıfır Dominar 400 Ug modeli fakat şu sıralar maddiyattan dolayı...

Yeni mesajlar