Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Hayvanlar aslında kodlanmış biyolojik robotlar

Ben hayvanları biyolojik robot olarak görüyorum, genelleme yapıyorum tabi, gözlemlediğimiz hayvanlar için öyle düşünüyorum ama hepsi için tam bilgi sahibi değiliz. Mesela köpekler ile ilgili uzun süredir içli dışlıyız motorcular olarak ve en son bunlarda kara düzen bir beyin olduğuna kanaat...
  2. fatih.met

Motosikletli, Kırmızı Işıkta Bekleyen Minibüse Çarptı

şu göğüslere bak offff derken aklıma o kaşar kadın geliyor ve bu sefer nefret etmeye başlıyorum, bir süre daha devam eder bu travma... böyle ilgi köpeği hafif kadınlardan baya nefret ediyorum. bu tarz kadınlar bütün erkeklerin ilgisini istiyor, bir erkeğin ilgisi ile doymayan iştahlı kadınlar...
  3. fatih.met

Bakım tutarsızlığı

Benim büyük hacim adv almamın sebeplerinden bir tanesi de buydu, 2 bin km de bakım ne abi? Bakıma gidip gelirken yapıyorsun o yolu zaten. Böyle bir rezillik yok, bıkmıştım bu kadar sık bakımdan ve şimdi aldığım makine 16 bin km yada senede 1 kez bakım istiyor. 2 bin km nedir? 50cc scooter olsa...
  4. fatih.met

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

abimin boyu uzun, 180 küsür ama tam bilmiyorum, benim boy 174 civarı ve iki ayağım yere basmıyor, tek ayağımla tam basabiliyorum ama ikisiyle birden tam basamıyorum. Denge sorunu var, ilk aldığında baya dikkat etmen lazım çünkü ağırlık merkezi çok yukarıda ve belirli açıdan sonra tutmak çok zor...
  5. fatih.met

Motosiklet kazaları genelde neden olur?

- arkasını görmediğin yerlerde yavaş ol, misal bir duvarın yanından geçerken önüne bir şey çıkabilir, yada yol kenarında bir arabanın yanından geçerken birden arabanın arkasından bir şey çıkar... - birde yol temizliğini kontrol et, yerde bir sıvı gördüğünde imkanın varsa üzerinden geçme, yağ...
  6. fatih.met

bende o dev gibi egzoza takıldım, herkesin odak noktası farklı işte, öyle bir egzoz yapmışlar ki paketçi motorlarından farkı yok ses şiddeti olarak, hani sesin frekansından anlıyorsun bir hayvanın kükrediğini ama ses şiddeti diye bir şey yok, trafikte fark edilmesi zor, motor sesi egzoz sesinden...
  7. fatih.met

R25 25-30 bin km de alınır mı

R25 alacaksın ve insan gibi süreceksin öyle mi? Sana inanayım mı? :) 250 bin tl civarı para vereceksin, o paraya daha güçlü, daha ekonomik, daha sağlam.. Daha... Daha... Daha... R25 tipi için alıyorsun sanırım çünkü fiyatını hak etmiyor bence.
  8. fatih.met

Çok güzel makine, egzoz sesi çok iyi, motor sesi şimdiye kadar en çok sevdiğim içten yanmalı motorlardan. 3 silindir olması biraz düşündürmüştü ama yakından sesini duyunca hayran kaldım ben. Bazen agresif sürmek istediğinde harbiden kükrüyor, hatta bak motor sesini paylaşayım; Kaplan videosu...
  9. fatih.met

Harbiden bu dediklerinin hepsi benim arkadaşta var, hatta duramayıp çarpma olayını bile yaşadı ve şu an bacağı alçıda yatıyor. Çok eğlenceli bir konu olmuş, komik gülüyoruz ama gerçeklik payı var. Yani biraz astroloji bakıp yorum yapanları anımsattı, hani burçlardan karakter analizi yapıyorlar...
  10. fatih.met

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

eğil salkım söğüt eğil bu benimki sevda değil eğil yağmur rüzgar eğil bu benimki sevda değil
  11. fatih.met

Edirne’de Yaya Geçidindeki Feci Kaza Kamerada

bence inat yapıyorsunuz, mevcut konudaki video güzel bir örnek fakat gereksiz bir inat var.. eğer taksici arkadaş arkadan gelen motosikletliyi görseydi hepimiz eminiz ki yayayı uyarıp yola atlamaması için korna falan çalar yada bir şekilde engellerdi. burada hiç kimse gözünün önünde bir insanın...
  12. fatih.met

yav hehe :) düşünceler farklı olabilir fakat konuştuğumuz konu insan sağlığı ile alakalı ve kusura bakmasınlar ama bu konuda ben pek saygı duymuyorum, böyle konularda inat yapılmaz. bir yayaya yol verirken arkadan çok hızlı gelen bir araç görürseniz o yayaya yol vermeyin zira arkadan gelen araç...
  13. fatih.met

Ataşehir’de Motosiklete Çarpan Otomobil Takla Attı

o hızda o şeritte gitmeseymiş dimi? aranıyormuş motorcu da... ölseydi allahın taktiri diyecektik :) hükümet bize farklı bir mizah anlayışı kattı. ............. 34 plakalı araçlar için komando eğitimi almış asker benzetmesi uyar bence, zor şartlarda görev yapmış cesur şoförler.. Yıllarca istanbul...
  14. fatih.met

ben yaya için herhangi bir suçlama yada durum tespiti yapmadım ama sıkıntı yok, tamam abi siz haklısınız :)
  15. fatih.met

2025 Hafif Siklet ADV Savaşı! | KTM - Enfield - Honda - CFMoto | MCN

gerçekten motosiklet camiası olarak rezil yıllar geçiriyoruz, arkadaş geçen ay "cfmoto 250sr" ile kaza yapmıştı ve motorun ön taraf dağılmıştı.. tamir masrafından konuştuk bugün ve servis kazık fiyat çıkarmış biraz... sadece ekran için 41 bin tl falan yazmışlar galiba... ben çok kızıyorum, o...
  16. fatih.met

Kaza olayım

şaka yaptım, bariyere çarpma falan yok ama biraz hızlı sürdüğüm için öndeki kamyona çarpmayayım diye biraz çapraz durdum ve motoru tartamayıp yine devirdim. motorda yine bir hasar yok, koruma demirleri sayesinde bir şey olmadı, ayağım motorun altında kaldı ama koruma demirleri sayesinde ayağım...
  17. fatih.met

Kaza olayım

bende bir kaç gündür bazı forum üyelerine takmış durumdayım ve bugün iyice beni sinirlendirdiler ve onlara kızgın olduğum için bugün biraz fazla hız yaptım ve virajı alamayıp bariyerlere girdim... bende bir şey yok ama motorda maddi hasar oluştu... şimdi forum üyeleriyle olan tartışmalarımı...
  18. fatih.met

Telefon tutucu önerisi

ben bunu kullanıyorum, içi sünger gibi bir şey ve telefona gelen titreşimi bir miktar emiyordur, titreşim ilk olarak kameraya zarar veriyor diye duydum. telefonda ısınma sorunu yoksa bu iyi oluyor, iş görür... suda geçirmez, gerçi benim telefonun kendisi de su geçirmiyor ama ben titreşim...
  19. fatih.met

dostum anlamak istemiyorsun galiba, durmuyor herkes! bak altını çizerek tırnak içinde tekrar yazıyorum; "herkes durmuyor", eşekler durmuyor bunu neden anlamak yada öğrenmek istemiyorsunuz açıklama yapar mısın? arkadan 70 km hızla gelip yaya geçidine giriyor eşek herif, durmuyor ben ne yapayım...
  20. fatih.met

Orada bende duruyorum zaten ama durmayanları ne yapacağız? durmuyorlar, hep kötü şartlar üzerinden önlem almak gerekiyor, herkes dikkatli olacak olsa zaten kaza olmaz. var işte durmayanlar, belki birinden kaçıyor can korkusuna, belki de apaçilik peşinde, sebeplerini bilemeyiz. mutlaka böyle...