Motosikletli, Kırmızı Işıkta Bekleyen Minibüse Çarptı

Nedense bu videoyu ilk izlediğimde hiçte üzülmemiştim halende üzülmüyorum.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
şu göğüslere bak offff derken aklıma o kaşar kadın geliyor ve bu sefer nefret etmeye başlıyorum, bir süre daha devam eder bu travma... böyle ilgi köpeği hafif kadınlardan baya nefret ediyorum.

bu tarz kadınlar bütün erkeklerin ilgisini istiyor, bir erkeğin ilgisi ile doymayan iştahlı kadınlar bunlar... benimki de öyle söylüyordu, aşk kırıntısıyla doymazmış iştahlı birisiymiş.. yüzüme karşı demiyordu da sosyal medyasında paylaşıyordu böyle gönderiler... inanılmaz bir pislik ya.

hepimiz iştahlıyız kardeşim; fakat beyin var, insanız, biz biliyoruz ki bu hormonsal bir durum ve tavan yaptığında fantezimizi doyurmak için yapmayacağımız şey yok fakat biz yine biliyoruz ki fantezimiz anlık bir heves ve doyduktan sonra ne yapıyoruz olm diyip normal işimize döneceğiz...

ve bir süre sonra yine iştahımız kabaracak ve doyurmak için saçma sapan fanteziler yapacağız ve sonra yine içimizden "ne yapıyoruz olm" diyip standart işimize döneceğiz...

yani bilinç var normal insanlarda, biz sokaktaki kedi köpek değiliz, sadece içgüdü ile yaşayıp hayvansal isteklerimizi doyurma odaklı yaşamak yanlış... bu cinsellik olayı öyle bir gevşemeye başladı ki artık kimde ne hastalık olduğu belli değil, herkes tuttuğuyla bir şeyler yapıyor. pislik oldu çıktı insanlar.

kusura bakmayın ben biraz sinirlendim.

Motosikleti
Mondial Grumble
oOoOOo gerizekalıııı
avele bak ya yaptığı kazaya bak..
ya bu içerik olsun diye motor süren lavukları napçaz ya? *m g*t m*me açıp aryimbeş'le video çekmek ne kadar para kazandırıyo olabilir biz de yapalım aq..
Kadınlar yavaş yavaş çözmeye başlıyor bu işi. Zekiler de. Basit ilgi alabiliyorsun, kolay şekilde popülerliğin artıyor, kazancın artıyor. O yüzden böyle motor olsun olmasın herhangi bir şeyde cinselliği kullanarak ilgi kazanan kadınlara çok bir şey demek istemiyorum, zaten hepsinin ne olduğu ortada babasının gururları. Eskiden yayıncılıkta twich vs çok fazla vardı diye hatırlıyorum şimdi bu alanda. OF da baya popüler oldu tabi dünya genelinde. Şöyle kadınların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu tarz kadınların arkası çok kalktı. Toplumlarda oluşan cinsiyet ayrımının azalmasından dolayı bunlar. Erkek egemen ilişki ile erkek egemen toplum her zaman daha iyidir hem psikolojik hem de evrimsel olarak.

Merhabalar sizde videolarımı izleyerek trident almama destek olmak isterseniz linke tıklamanız yeterli 😇
nicki bari burada değiş olum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kadınlar yavaş yavaş çözmeye başlıyor bu işi. Zekiler de. Basit ilgi alabiliyorsun, kolay şekilde popülerliğin artıyor, kazancın artıyor. O yüzden böyle motor olsun olmasın herhangi bir şeyde cinselliği kullanarak ilgi kazanan kadınlara çok bir şey demek istemiyorum, zaten hepsinin ne olduğu ortada babasının gururları. Eskiden yayıncılıkta twich vs çok fazla vardı diye hatırlıyorum şimdi bu alanda. OF da baya popüler oldu tabi dünya genelinde. Şöyle kadınların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu tarz kadınların arkası çok kalktı. Toplumlarda oluşan cinsiyet ayrımının azalmasından dolayı bunlar. Erkek egemen ilişki ile erkek egemen toplum her zaman daha iyidir hem psikolojik hem de evrimsel olarak.
Altını çizdiğim şey imkansız artık ya, çok geç kalınmış bi şey. Kadınların bunu kendi kendilerine yapmaları lazım, o da zor :D Helak olacaz aq

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Grumble
nicki bari burada değiş olum

Altını çizdiğim şey imkansız artık ya, çok geç kalınmış bi şey. Kadınların bunu kendi kendilerine yapmaları lazım, o da zor :D Helak olacaz aq
Aynı şekilde düşünüyorum artık çok geç kalındı. Allah öylelerinden ve helak olmaktan uzak tutsun diyelim :D

Motosikleti
D400
Ben artık kask / eldiven / ceket 3lüsünü giymeyen birisi kaza yaptıgı zaman üzülmüyorum.

yolda kalmış motorcuya bakıyorum sadece kask var apaçi gibiyse yardım da etmiyorum.

akan trafikte aradan geçen, emniyet şeridinden giden adam kaza yapsa, düşse yardım etmiyorum.

İnsan kendini korumuyorsa bizim de korumamıza ihtiyacı yok demektir.

Geçen hafta altınyol shell benzin istasyonunda yanyana çift sıra olmuş uzun bir benzin kuyrugu vardı. ss motorlu tipin teki ne b.kunaysa orada durmuş bekleyen araçların arasından geçmeye calısıyor. mantıgını anlamadım, öne kaynak istiyor ise sağ sol boş neden araçların arasından gidiyor çözemedim. neyse geçerken ticaretinin birisinin arka tampona vurmuş bi de küfretmiş sanırım (ben öyle anladım zaten araçlar duruyor )

benzini aldım giderken en son cocugun kaskından kafayı tutmuş herif suratına surasına küfrediyordu, cocukta araçların arasında oldugundan motordan inemiyor, düşürse başka aracı çizecek çaresiz bağrıyordu.

umrumda mı? Değil. umarım güzel bir dayak yemiştir.

hatta umarım forumdadır da olayı anlatır :D

Motosikleti
CB750A
altınyoldakini bilmiyorum ama mavişehirdeki shell motorları en öndeki pompaya yönlendiriyor.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ben olaydan sonraki kısmı merak ediyorum daha çok hatunu dekolteli görünce kesin kızamamıştır hatta yapılacak bir şey var mı diye sormuştur. Gökten melek iner gibi hatun düştü adama. :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ama dekolte kapalı olunca tehlike..
Açık olsaydı airbag ler işe yarardı..

Bize de nerde kazma var o saplanır 🤬 🤬 🤬

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Motora yazık oldu :( Sürücünün akbiline bol bereketler diliyorum.

Ben olaydan sonraki kısmı merak ediyorum daha çok hatunu dekolteli görünce kesin kızamamıştır hatta yapılacak bir şey var mı diye sormuştur. Gökten melek iner gibi hatun düştü adama. :D
Hafif kazalı, airbaglere işlem yapılmamış, dosta gider.

F54

geçmiş olsun diyelim yol hali gözünü yoldan ayıran her genç kızın başına gelebilir hatta genç delikanlı'larında başına gelir
gözünü yoldan ayırırsan gözünü hastanede açarsın
önümüze bakalım gözümüzü dört açalım motorcu arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar