Belki bekliyoruzdur.Senden de dekolteli r25li videolar beklemiyoruz![]()
Kadınlar yavaş yavaş çözmeye başlıyor bu işi. Zekiler de. Basit ilgi alabiliyorsun, kolay şekilde popülerliğin artıyor, kazancın artıyor. O yüzden böyle motor olsun olmasın herhangi bir şeyde cinselliği kullanarak ilgi kazanan kadınlara çok bir şey demek istemiyorum, zaten hepsinin ne olduğu ortada babasının gururları. Eskiden yayıncılıkta twich vs çok fazla vardı diye hatırlıyorum şimdi bu alanda. OF da baya popüler oldu tabi dünya genelinde. Şöyle kadınların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu tarz kadınların arkası çok kalktı. Toplumlarda oluşan cinsiyet ayrımının azalmasından dolayı bunlar. Erkek egemen ilişki ile erkek egemen toplum her zaman daha iyidir hem psikolojik hem de evrimsel olarak.oOoOOo gerizekalıııı
avele bak ya yaptığı kazaya bak..
ya bu içerik olsun diye motor süren lavukları napçaz ya? *m g*t m*me açıp aryimbeş'le video çekmek ne kadar para kazandırıyo olabilir biz de yapalım aq..
@burak r25 bak ilk istek geldi. Sen de bu ruzgari abla gibi iyi degerlendirirsen tridente daha kolay ulasabilirsinBelki bekliyoruzdur.![]()
@burak r25 bak ilk istek geldi. Sen de bu ruzgari abla gibi iyi degerlendirirsen tridente daha kolay ulasabilirsin![]()
Belki bekliyoruzdur.![]()
nicki bari burada değiş olumMerhabalar sizde videolarımı izleyerek trident almama destek olmak isterseniz linke tıklamanız yeterli
Altını çizdiğim şey imkansız artık ya, çok geç kalınmış bi şey. Kadınların bunu kendi kendilerine yapmaları lazım, o da zorKadınlar yavaş yavaş çözmeye başlıyor bu işi. Zekiler de. Basit ilgi alabiliyorsun, kolay şekilde popülerliğin artıyor, kazancın artıyor. O yüzden böyle motor olsun olmasın herhangi bir şeyde cinselliği kullanarak ilgi kazanan kadınlara çok bir şey demek istemiyorum, zaten hepsinin ne olduğu ortada babasının gururları. Eskiden yayıncılıkta twich vs çok fazla vardı diye hatırlıyorum şimdi bu alanda. OF da baya popüler oldu tabi dünya genelinde. Şöyle kadınların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu tarz kadınların arkası çok kalktı. Toplumlarda oluşan cinsiyet ayrımının azalmasından dolayı bunlar. Erkek egemen ilişki ile erkek egemen toplum her zaman daha iyidir hem psikolojik hem de evrimsel olarak.
Aynı şekilde düşünüyorum artık çok geç kalındı. Allah öylelerinden ve helak olmaktan uzak tutsun diyelimnicki bari burada değiş olum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Altını çizdiğim şey imkansız artık ya, çok geç kalınmış bi şey. Kadınların bunu kendi kendilerine yapmaları lazım, o da zorHelak olacaz aq
Hafif kazalı, airbaglere işlem yapılmamış, dosta gider.Ben olaydan sonraki kısmı merak ediyorum daha çok hatunu dekolteli görünce kesin kızamamıştır hatta yapılacak bir şey var mı diye sormuştur. Gökten melek iner gibi hatun düştü adama.![]()