Arama sonuçlarınız

1. atalayalper

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Teşekkürler 🙏🏻 Çantanın markası Tex modeli 893 “solo bag” olarak geçiyor yani çift olarak iki tarafa takılamıyor tek taraflı bir çanta bu. ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ---------- Piyasada sıfır olarak kalmadı ama temmuzda 2021 modelleri...
  2. atalayalper

Selamlar, evet yol videosu çekeceğim fakat bildiğiniz gibi uzunca bir süre neredeyse hapis hayatı yaşadık hafta içi ofiste haftasonu da evlerde hapistik hiç vakit bulamadık ekstra bir şeyler yapmaya ancak özgürlüğümüzün bir kısmını da daha yeni geri verdiler ilk müsait cumartesi günü için...
  3. atalayalper

Harley Davidson Fat-Bob klonu V-Bob 650!!

Çin’deki büyük motosiklet üreticilerinden biri olan ve mondiale de üretim yapan Longjia daha önce bir çok premium motosiklet üreticisinin best seller modellerini klonlamıştı klonlarken de hakkını vererek kaliteli malzemeler kullanarak bunu yaparak başarıya ulaştılar. Mesela Triumph bonneville...
  4. atalayalper

Up yapmanın zamanı gelmiş ikinci sayfaya düşmemeli bu konu her ne kadar son zamanlarda kendim çalıp kendim oynasam da yine de durmak yok paylaşıma devam :) Ve bir konuya parmak basmak istiyorum motorun olumsuz bir yönü var "Ground Clearance" çok az sağa sola dönüşlerde ve engebeli alanlardan...
  5. atalayalper

Motul Super Octane Booster - Oktan arttırıcı (2 puan)

Bu ürün benzinin oktan sayısını (Ron) 2 puan arttırıyor. Genelde boş depoya önce bu oktan arttırıcıyı ekleyip sonra benzin koyuyorlar ve performansın ciddi derecede arttığını söylüyorlar memnun olan kişi sayısı çok. Kullanan var mı aramızda?
  6. atalayalper

İyi bayramlar arkadaşlar hepinize✌🏻
  7. atalayalper

Arkadaşlar youtube ve instagram kanallarımı takip ederseniz sevinirim böylelikle ekleyeceğim her türlü içeriğe de öncelikli olarak ulaşabilirsiniz ;) https://www.youtube.com/channel/UCfIh0j4jU8gQWe132F0vPFA https://www.instagram.com/vtwinchannel/
  8. atalayalper

Motorumun sesine gıcık olan köpekler çok tehlike yaratıyor

Motorumun egzoz sesi normalden biraz fazla ve homurtulu çıkıyor hal böyle olunca bölgesini sahiplenmiş alfa köpekler bu sesi duydukları Anda motora saldırmaya çalışıyorlar. İki kez tehlike atlattım öyle böyle değil kendilerine tehdit olarak algılıyorlar durmak istemiyorum yaptığım tek şey...
  9. atalayalper

Çamurluklar metal değil başka bir malzeme sert plastik gibi klasik grenaj malzemesi yani. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ---------- Yemeklerden önce aç karnına 1 saat sürmek iyi gelir. ilaç gibi geldi akşam akşam.Rodajdan sonra da fişek...
  10. atalayalper

Sayfayı güncel tutmak lazım 1000 km'yi devirdik, geçen perşembe günü büyükdere caddesinde Maslak yönünden Levent istikametine doğru giderken Abs'nin ne kadar elzem bir şey olduğunu deneyimlemiş oldum orta şeritte aniden yavaşlayan hatta duran bir transit yüzünden ön - arka frenlere aniden...
  11. atalayalper

Evet doğru çatal açısı epey var fakat klonladıkları motor Indian Scout olduğu İçin onu da oradan kopya çekmişler.
  12. atalayalper

Boyutlarını soran arkadaşlar oluyor kıyas edebilmeleri için bu sabah bir abi kardeş fotosu çektim görüldüğü üzere tencere kapak kadar eşit boyutlarda üretilmişler. Öndeki vatandaşa aşırı sulanıyorum alıp stock haliyle senelerce binilecek bir makine.
  13. atalayalper

Güncellenmiş haliyle buccaneer gelse, absli, dijital gösterge tablolu ve Led farlı gayet güzel olur ama tabii ki saçma sapan bir fiyat politikası uygularlarsa yine başka bir ölü doğum vakası gerçekleşir.
  14. atalayalper

Yamaha 30 yıldır bu bloğu üretiyor ve hala karbüratörlü olarak da üretiyor Amerika pazarı İçin hala arka freni kampana hatta ve hala 18 beygir :)) Bu arada aldığımız bilgilere göre Nevada 250’nin devamı gelecekmiş arkadaşlar direk mondial fabrika vermiş bu bilgiyi bir arkadaşımıza. Nevada 250...
  15. atalayalper

İşte her yerde konuştuğumuz konu fiyat 30 binden 34 bine çıktı ama son 2 adet kalmış ellerinde yani arz-talep dengesi böyle iken ülkemizde maalesef zam geldi satamazlar artık desek de satıyorlar ürünlerini bir şekilde. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj...
  16. atalayalper

Sürekli soruluyor bu motorun sıfırı nerede var nerede görebiliriz nereden alabiliriz diye. Motor şu anda kampanyalı fiyattan sadece Antalya'da var ve son 3 adet kalmış bilginiz olsun arkadaşlar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------...
  17. atalayalper

Filtering yapmayı abartıp şova dönüştüren kurye / paket servisçi arkadaşlar kaza

İstanbul’da ana arterler genelde 3 şerittir ve yoğun trafikte genelde scooter kullanan paket servis ve bazı kurye arkadaşlar çok hızlı ve aşırı sert hareketlerle filtering yapmaya çalışırlar bunları ne zaman görsem bir şey olacak diye içim gidiyor bakamıyorum bile. O kadar keskin şerit...
  18. atalayalper

Çok teşekkür ederim sen de iyi günlerde keyifle kullan motorunu 🙏🏻🙋🏻♂
  19. atalayalper

https://youtu.be/zGM2BeTgTRo ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ---------- Arkadaşlar mümkün olduğunca detaylı bir inceleme videosu çekmeye çalıştım çok fazla istek gelmişti bu yönde. Aksiyon kameram geldiğinde de bir test videosu çekip...
  20. atalayalper

Farkında olmadan sürekli arka frene basarak gidenler :)

Dün akşam iş çıkışı araba kullanırken levent civarında önüme bir tane TVS Apache motosikletli arkadaş düştü, epey önümde gitti fakat garip bir şeyler oluyordu gözüm de durumu yadırgadı ve sonradan fark ettim ki fren lambası motor yavaşlamadığı halde sürekli yanıyordu daha sonra merak edip yan...

Yeni mesajlar