Arama sonuçlarınız

1. S

Yardımcı olurmusunuz.

15 dişli kafama yattı ama torku -37 düşürmüs +37 hız eklemiş
  2. S

Yardımcı olurmusunuz.

150 lik kuba tk 03 üm var arka dişliyi 50 den 42 ye düşürdüm ön dişliye karışmadım sanki bana ön dişli yeterli gelmedi ön 12 ve ya 13 müş ben 15 ya da 16 taksam iş görürmü hız yapıyorum ayrıca torkunda fazla düşmesini istemiyorum.
  3. S

Subap ayarı

Evet eminim gözümün önünde yaptı ama alt motor çok sıcak değildi düşük hızda gittim fazla ısınmasın diye götürdüğüm yerde popüler bi yer
  4. S

Subap ayarı

Motorumu bi ustaya götürdüm subap ayarı yapılması için bir kaç yerden duydum motor soğukken yapmalıymış ama götürdüğüm kişi dükkana girer girmez subap ayarını yapıp gönderdi motor sıcakken sizce bu doğru bir işlemmi ya da sıcakken yapılan bu işlem olmuşmudur yoksa tekrarmı gitmesi lazım
  5. S

Sizce bu kablolar ne işe yarar 2 Side takılı değil zarar verir mi motora

Yani böyle kalmasının bı zararı olurmu ben çıkarmadım zaten
  6. S

P1 belgesi yardım

Herkese selamlar kuryelik için motor alacağım arka sepet fabrika çıkışlı ruhsata işli p1 belgesi almam şartmı
  7. S

Herkese selamlar yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkür ederim cevabınız için
  8. S

Bütçem buna yetiyor sıfır olarak kuryelikte bunu kabul ederlermi illa scooter tarzındamı olmalı 1761231993 Sepeti kedilermi veriyor bizmi alıyoruz
  9. S

Ben bişey göremedim hocam
  10. S

Öncelikle selamın aleyküm kuryelik yapmayı düşünüyorum sıfır km kuba tk03 almayı düşünüyorum ruhsatta 50 lik altı 150 lik bu motoru kurye şirketleri kabul edermi bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim

Yeni mesajlar