Arama sonuçlarınız

1. Yolcu0

araba mı motor mu haklı ?

arkadaşlar burada araba sürücüsü mü motor sürücüsü mü haklı ? https://youtu.be/pIovdbip0QI
  2. Yolcu0

sj4000 video sorunsalı

arkadaşlar sj4000 kamera aldım. 1080p videoda pcde oynatırken durdurunca plakalar okunuyordu. fabrika ayarlarına sıfırladım kamerayı şimdi bulanık bulanık çıkıyor okunmuyor plakalar çözümünü bilen var mı tüm ayarlarıyla oynadım genede bulamadım çözümünü
  3. Yolcu0

Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu

arkadaşlar aranızda Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu kullanan var mı ? yorum yapabilir misiniz ? alınabilir mi ? su geçirmez olması önemli benim için. 45 dk - 1 saat su geçirmese yeterli. öğrenciyim gora-tex vs alamam. veya max.350 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bir motosiklet...
  4. Yolcu0

hasar, sürücünün ailesinden alınacak

Arkadaşlar az önce bir ana haberde; "Sigorta şirketleri, vefat eden kusurlu sürücüler için ödedikleri tazminatı, mirasçılarından talep edebilecek." diye bir değişiklik yapılmış bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. motosiklet kullanıyoruz ölü halde kendimizi savunamayız, çevredekilerde hızlı vs vs...
  5. Yolcu0

r25 ve r3

arkadaşlar r25 için r3 ün traşlanan versiyonu diyorlar. 300cc de vergi dilimine girmemek için r3lerin motoruyla oynayıp traşlayıp tr ye sundular diyorlar. bu yüzden her r25 farklı yakmakta(veli ile ahmet r25 lerini takas ettiğinde veli makinenin daha çok yaktığını ahmet daha az yaktığını...
  6. Yolcu0

pinlock rengi ve göz ağrısı

Merhaba arkadaşlar. Ls2 ff370 kaskıma pinlock aldım. Bildiğim kadarıyla pinlock şeffaf oluyor. Su gibi beyaz yani. Fakat bana gelen model naylonlar güneşte kalır ya o şekilde bir renge sahip sarı gibi. Bu normal mi ? Trafikte gözlerimi ağrıttı birde neden olabilir ?
  7. Yolcu0

Motosikletimi seviyorum çünkü...

Arkadaşlar değişik bir şeyler yapmak istedim. Hepimiz ayrı ayrı motorlar kullanmaktayız. Racing, enduro, cross, chopper, naked, touring, scooter commuter gibi önümüzdede bize hitap eden bir sürü tarz var. Hangi tarz motosiklet kullandığınızı(marka modelde söyleyebilirsiniz) ve motorunuzu neden...
  8. Yolcu0

ABS mi geliyor ?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki AB 2016 yılı itibari ile 125 CC ve üstü motosikletlere ABS fren sistemi zorunluluğu getirdi. Bu sistem günler sonra uygulanmaya başlayacak ve üreticilerde AB pazarında olabilmek için ABS li motosikletleri piyasaya sürecekler. Aklıma takılan nokta Türkiye'ye gelecek...
  9. Yolcu0

bir ses geliyor

her viteste yapıp yapmaması dikkatimi çekmedi fakat 2. ve 3. viteste mesela 7000 devire çıktım gazı kestiğim zaman kompresörde iken yavaşlıyo malum. 4000 devire düştüğü zaman pazarda sülük satanların şişeleri çarpıştırdığı zamanki gibi tırınk gibi bir titreşim sesi geliyor. fark ettiğim...
  10. Yolcu0

bot ve dizlik

iyi akşamlar arkadaşlar venom mafsallı dizlik kullanıyorum. bot almam gerekiyor. yds diablo 11.0 gtx de karar kıldım fakat botun boyu dizlik ile kesin üst üste binecek. bacaklar kısa zaten. 1,65 boy var. yürürken veya daha başka ne sıkıntısı olur? kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi ...
  11. Yolcu0

mont kısa mı geliyor ?

hayırlı akşamlar arkadaşlar dün feyizoğlundan prohel colombia M beden mont aldım bugün geldi. Kollar çok iyi bel de öyle fakat montun boyu pantalonun kemer takılan yerinin alt kısmına geliyor. Model olarak kısa geçiyor fakat boyu içime sinmedi. Montun boyu normal mi değil mi L beden alsam nasıl...
  12. Yolcu0

Bot tavsiyesi

merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 250-300 TL lik bot arıyorum. internetten alabileceğim bir site olması gerekli yurt dışı ürünler daha hesaplı fakat yurt dışı sitelerde kafam çok karışıyor ve bekleme süreside var bu yüzden yurtiçi bir siteden bakmaktayım. çizme şeklinde olanlar daha...

Yeni mesajlar