Arama sonuçlarınız

1. P

Vitesli motoru nasıl öğreneceğim

Arkadaşlar 15 20 gün sonra direksiyon sınavı var ama kurs eğitim vermiyor. neden yazıldın o zaman demeyin hataydı :pr::pr: ama yapacak birşey yok. Sizce ne yapmalıyım scooter kullanabiliyorum direksiyon sorunum yok ama vitesle alakam yok ne yapmalıyım çevremde mtor kullanan yok.
  2. P

Bu motosiklet hevesi neden kaçtı

Merhaba arkadaşlar. Havanın soğukluğundan mı, yeni öğrenmeye başlamamdan dolayı korkmamdan mı, ehliyetin daha çıkmamış olmamasından mı bilmiyorum ama yıllardır hayali kurduğum araç birden normal bir şey gibi gelmeye başladı sizde de ilk zamanlar böyle oldu mu acaba ?
  3. P

scooter bakım

bi hevesle aldık scooteri ama ne su koyulacak yerini ne bakım vaktini ne de yağı ne zaman değiştirilir hiç birini bilmiyorum. Motor daha 800 km de ben ne zaman bakıma götüreceğim aldığım kadın garanti belgesi falan da vermedi almam gerekiyor muydu acayip bilgisizim acil yardım.
  4. P

Senin motorla turlayayım mı ? Aslaa

Evet arkadaşlar aptallığım yüzünden başıma gelen durumu anlatacağım. Ama önce şunu söylemeliyim motoru bilmeyen bir insana sakın ha sakın yalvarsa dahi emanet etmeyin motorunuzu. Bu yengeniz olsa bile. Dün motor kullanma egzersizi yaparken motora bakışını gördüm.Dedim bir şey olmaz verdim...
  5. P

Uzun süre durmuş kask

Başlık tuhaf oldu kusura bakmayın. Sorun şu elimde motor 6 ay kadar motor kullanmış olan dayımın kaskı var. Kask, çantasında muhafaza edilmiş temiz kask. Ama kask 4 senesini doldurdu hatta 5 mi emin değilim ama 3, 3.5 sene kask temiz bir şekilde saklanmış. Şimdi bu kaskı kullansam olur mu...
  6. P

Scooter aldık ama...

Merhaba arkadaşlar bugün bende çaylak motorcu oldum :) Ancak aklıma takılan birşey var sizde de oldu mu merak ediyorum. Motoru ilk kullandığımda gazla freni tam ayarlayamadım. Ani kalkış, ani duruşlarım oldu. Açıkçası ürkmedim değil. Daha önce hiçbir motor tecrübem olmadı. Bu yaşadığım normal...
  7. P

Scooter için ne kadar kıyafet

Merhaba başlık düşük cümle oldu kusura bakmayın. Yarın inşallah asya nostalji alacağım. Çoğu insan öyle robocop gibi giyinmenin alemi yok diyor açıkçası kararsızım.Birazda o kadarcık motorun üstünde abez kaçar diye düşünüyorum. Elimde ls2 kask, prohel mont, tec90 pantolon var.Bunlar fazla...
  8. P

Scooter gösterilebilecek İstanbul Avrupa yakasında usta.

merhaba arkadaşlar kısmetse yarın motosiklet dünyasına asya nostalji ile ilk adımı atacağım. İlk sorum daha 150 km de motoru göstermek gerekir mi bir ustaya? Gerekirse Gop, Eyüp tarafında tadığınız usta var mıdır?
  9. P

kapıda ödeme ile gönderdim ama

arkadaşlar yalovaya sattığım motosiklet montunu cuma günü gönderdim. kadın pazartesi yada salıya gider dedi. gönderdik ama bi taraftan da sakata gelmekten korkuyorum yalovaya gitme ihtimalim kaç sizce.
  10. P

Daha etiketi bile çıkarılmamış REVİT mont satılık

http://imageshack.us/photo/my-images/708/e259.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/844/uiqs.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/844/x3zf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/826/c2a6.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/580/o7jx.jpg/...
  11. P

sym fıddle ye revit jupiter mont fazla mı

hayırlı akşamlar herkese. merak ettiğim konu başlığında yazdığı gibi. ilk önce cbr 125 alacaktım nasip olmadı. param sym fiddle yetti inşallah 1 hafta 10 gün içnde alacağım. ama ben montu ve pantalonu önceden almıştım. mont revit jupiter pantolon tec 90 bu büyüklükte ki motosiklet için bu...
  12. P

ne yapmam gerektiği bilmiyorum acil yardım!

abiler geçen hafta ailem cbr 125 almak için gerekli desteği vereceklerini söylediler. bende onların gazın gelip pazar günü kızıltopraktan tec9 pantalon ve revit jupiter mont aldım. eve bi geldim herkes bana kızıyor kafana göre iş yapmısssın çok para vermissin ve en sonunda demezler mi biz sana...
  13. P

Montu aldık amaa ..

hayırlı günler arkadaşlar revit jupiter motosiklet montu aldım. mont normal yürüken vs sıkmıyor ama motor kullanırken yattığında kollardan pek rahat değil bilekler hafif açılıyor.ve kolları iler uzatırken biraz zorluyor. mont 4 mevsim içindeki içliği çıkardığımda motor rahat oluyor. büyük...
  14. P

yazlık motosiklet montuna ne kadar para verilmeli

sevgili abilerim. malum ağustosu yarıladık havalar ağır ağır soğuyacak artık. şimdi revit' in ciks şekil yazlık montları var tarmac air gibi. bunlar yazlık fileli mont. bunlara 450 500 hatta 600 lira bayılmak doğru mudur? . yoksa venomdan ucuz bir mont ta aynı işlevi görür mü ? sizin...
  15. P

Motoru Gösterecek Usta İSTANBUL

öncelikle hayırlı günler abiler. Allah izin verirse 1 hafta içince cbr 125 r alacağım ama nereye gösterilir ne yapılır açıkçası o konuda zayıfım. adam (alacağım kişi) perpaya gel orada noter de var uğraşmadan alır gidersin diyor. kısacası istanbul avrupa yakasında tanıdığınız sağlam ustalar...
  16. P

araştırmaktan yoruldum ne kaska ne motora karar verebildim yardımmm

abiler öncelikle selamlar. şimdi ben size durumu uzatmadan açıklayayım 17 yaşında öğrenciyim.dayımın gt 250 r sinden iyi kötü öğrendim sürmeyi. maddi durumum yerinde ama ailem motor konusunda hepinizin başına geldiği gibi temkinli davranıyor. ama gördüğüm kadarıyla ikna olacaklar. Şimdi önce...