Scooter için ne kadar kıyafet

Merhaba başlık düşük cümle oldu kusura bakmayın. Yarın inşallah asya nostalji alacağım. Çoğu insan öyle robocop gibi giyinmenin alemi yok diyor açıkçası kararsızım.Birazda o kadarcık motorun üstünde abez kaçar diye düşünüyorum. Elimde ls2 kask, prohel mont, tec90 pantolon var.Bunlar fazla kaçar mı bu motor için ?

Merhaba başlık düşük cümle oldu kusura bakmayın. Yarın inşallah asya nostalji alacağım. Çoğu insan öyle robocop gibi giyinmenin alemi yok diyor açıkçası kararsızım.Birazda o kadarcık motorun üstünde abez kaçar diye düşünüyorum. Elimde ls2 kask, prohel mont, tec90 pantolon var.Bunlar fazla kaçar mı bu motor için ?

Düşünce zarar verecek kadar hız yapan her türlü motorda tam koruma şart bence. Abes olur, abartı kaçar diye düşünen kişilerin aklına uyarsan kemiklerinde bol bol platinle gezmeye mahkumsun. Yakışması için değil, koruması için kullanmak lazım.

sana öyle diyenleri bindirip bir düşürsene korumasız hala konuşcaklarmı öyle yada konuşacak halleri olacak mı merak ediyorum :) bence koruma azaltmaktan çok motorunla uyumlu olacak ürünler ara

Düşünce zarar verecek kadar hız yapan her türlü motorda tam koruma şart bence. Abes olur, abartı kaçar diye düşünen kişilerin aklına uyarsan kemiklerinde bol bol platinle gezmeye mahkumsun. Yakışması için değil, koruması için kullanmak lazım.

tabiki kıyafetsiz kullanmak değil mesela kapalı kask yerine açılabilir bir kask, pantolon yerine dizlik gibi ?

birde korumalı eldiven aldınmı tamamdır. 50yle giderken bile bi kaza yaparsan (Allah korusun) anlarsın böyle giyinmenin alemi varmıymış yokmuymuş ;)

Ben scooterla uzun bot bile giyiyorum,scooterdan düşünce daha mı az yaralanma oluyormuş,saçmalık.

Bende de asya nostalji var mont olarak 4riders armor var tam olarak robocop gibi oluyorum onu giyince :D Kaskım ls2 nin açık kaskı, Eldivende bi motorcudan almıştım scoyco marka idare eder. Kask pek güven vermiyo yakın zamanda kapalı bir kask alıcam. 200 mt. mesafeye bile gitsem ne var ne yok giyiyorum öyle çıkıyorum kazanın nerde ne zaman olacağı belli olmuyor :) o lafı söyleyen çoğu insan kimse artık , apaçinin önde gideni tahminimce. ( banada çok söylediler hele o montu aldığımda. Hadi len deyip geçtim sonuçta can benim canım. bişey olduğunda acısını ben ve ailem çekicek :) bahsettiğin motor 90 95 e kadar çıkıyo az bir sürat değil. o hızdayken kaza yaptığımı düşünemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar