Arama sonuçlarınız

1. `Tesron

Zincir yağı ve temizleme spreyi tavsiyesi ?

ben hep motulun temizleme spreyini kullanırdım. Gayet de beğeniyorum. En son yaptığım temizliği Mazotla yaptım. Mazot son ve tek seçeneğim artık. Çok beğendim.
  2. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Tövbe ettiğim günden beri gözüm hiç bi kıza kaymadı, ben parasız kendi memişimle devam etsem iyi olur 😄
  3. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

her ne kadar sağlam motor olsalar da bizim milletimiz ' ne de olsa kullanıp satacam eheğ ' kafasında olduğu için çok hor kullanıyolar.
  4. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

kesinlikle kitle ve kullanıcı olarak cb daha iyi. Bende alınca elbette Umut Ustaya gelicem. Kuş uçsa ülkede enflasyon artıyor :)
  5. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Şimdi Esengül İstanbul Hondayı aradım, elimizde yok fakat Nisan Mayıs gibi gelebilir diye düşünüyoruz diyip eklettiler nota. Gelirse aricaklar artık. Valla isterse 100km olsun. Eksper yapmadan ALMAM.
  6. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

yani 0 motor alamicam, mecbur düşük km yönelicem öyle mi? ben daha çok yakarım :D :D :D
  7. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Çok ısrar ettin, CB ye tercih verdim gitti 😄 o zaman ben şu motorumu tamir edip satayım. Sarı sitede uyguna ful ekipmanlı bulursam alayım. Fakat bir soum olucak. Neden internet sitesinde ismi yok ? Artık üretimi olmayacak mı bu motorun ? ve yakıt tüketimi nedir? (çok taktığım bi konu değil...
  8. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

görünüşe göre mt kullananlar insancıl kullanmamış. mt almak korkutucu görünüyo. Piyasa fiyatı da cbrnin baya üstünde zaten.
  9. `Tesron

dölar 40+ alacağınız motor varsa harekete geçme zamanı geldi de geçiyor

piyasa hala ölü görünüyo, düşük cc motorların hepsi ucuza gidiyo.
  10. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Fakat sesi de ister istemez kulağa hoş gelsin istiyor insan. Bu yüzden MT'de kafam çok takılı kaldı. Ama illaki CB250R diyosunuz yani ?
  11. `Tesron

MT25 mi, CB250R mi?

Esselamun aleykum, Yakın zamanda motorumu satıp başlıkta gördüğünüz bu iki motosikletten birini almak istiyorum. Tercihim ne olmalı ? Şahsen Çift silindir olduğu için MT tercih ediyorum. Asla teker, yanlama vs gibi 'kendimce' saçma sapan hareketler yapmam. Sadece yeri geldiğinde hız yapmak, dar...
  12. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

valla hocam sen tps deyince bi araştırdım, yaşadığım sorunla birebir aynısını yaşayan birini buldum forumda ; Tps YouTubeden izleyip yetişmeye çalışayım, olmadı doğru servise gideyim bakalım. Bakış açımı değiştirdiğin için teşekkür ederim.
  13. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

bu söylediklerini kendim kontrol edebiliyor muyum, yoksa direk servisten randevu mu alayım? hayriyeten bujiden olacağını çok zannetmiyorum, NS tek bujiyle bile çalışan bi motor :D
  14. `Tesron

NS200 BENZİN POMPASI ?

Merhaba, Hayırlı Sabahlar. Geçenlerde motorum gereksiz istop ediyo vs konular konuşmuştuk. Çoğumuzun tahmini Subap Ayarıydı. Fakat ; Motorumun performanstan düştüğü barizdi, eskisi gibi hızlanma yoktu. Özellikle vites 2de bile gazlarken kesiciye girmeden kesiciye sokarmışcasına tepki verip...
  15. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

evet bu yüzden konu bakımından haklı olduğunuzu söyledim yani bana söylemediğinizi biliyorum. aynen öyle bunun için sordum ve gerekli cevaplar geldi, verenlere teşekkürlerimi sunarım. en azından artık sorunumu biliyorum ve 1 hafta boyunca yanlış işlem yüzünden dalga geçilmiyicem 😄😄
  16. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

konu bakımından haklısın, sözüm yok. Fakat ben yaptırmıyıcam veyahut başka alternatiflere yönelicem gibisinden konuşmadım. Sadece mümkün olduğunca sorunu kendim bulup ona göre ustaya gitmek istedim. Şayet yağ bakımını bile ne olur ne olmaz diye servisde yapan bir insanım :)
  17. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

korkutuyosun beni üstadım :D demek ki hemen yapılması lazım. kendim veya başka bi yerde baktıramaz mıyım ? Şayet servis sadece kontrole 1750 TL istiyor.
  18. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

ne zaman nerde ve ne fiyata yaptırdın üstad. Ve yapmazsak ne olur ?
  19. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

1 ay öncesine kadar da böyle bir problem yoktu, ne oldu da böyle oldu hiç bi fikrim yok.
  20. `Tesron

NS200 Subap Ayarı

esselamun aleykum Arkadaşlar Pulsar NS200 2021 model 21.500 km motosikletim var. Sorum şu ; Ani fren yaptığımda debriyaj sıksam da stop edıyo, özellikle yokuşlarda. Bazı kişiler subap ayarı olduğunu söyledi doğru mudur ? Öyleyse veyahut değilse ortalama tamir fiyatı ne İstanbulda ne tutar ? tüm...

Yeni mesajlar