Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

İzmir Çıkışlı Ege Turu

ilk defa böyle bi tur yapıyorsan otelde pansiyonda kalmak daha mantıklı bidahakinde kamp yaparsın (y)
  2. sampsonte

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

yine cbf125 için fazla değil mi bu yakıt? 80le gittin diye heralde motor biraz zorlanmış
  3. sampsonte

Nc 750x mi tracer 700 mü ?

e tabi motorda hiçbir şey olmazsa bozulacak bir şey de olmaz 🙂
  4. sampsonte

aynı hacim bi motoru kullanıyorum ayak parmağımla bile konforlu kullanabiliyorken ncnin bu kadar zor olması benim değil motorun suçudur :) 1779369616 sorun gidonunda değil motor ağır ve ağırlık yukarıda toplanıyor heralde ondan bu kadar yorucu başka 220 kg motor da denedim bu kadar bıkmadım
  5. sampsonte

şehir içi motoru da değil çünkü kıvrak değil manevra yapılmıyor gidonu inanılmaz ağır yorucu hem nakedını hem uzun bacaklısını denedim şehir içinde kullandığım en zor motordu
  6. sampsonte

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

ben de ona menopozlu diyorum biz böyle anlaşıyoruz girmeyin aramıza :ROFLMAO:
  7. sampsonte

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

ben kruvasan tercih ediyorum.
  8. sampsonte

1900 Km'de İkinci El Motor Alırken Dikkat Edilecekler ?

çin malı nerdeyse her motorun şasesi paslanır daha doğrusu şasenin kaynak noktaları paslanıyor çok önemli bir şey değil
  9. sampsonte

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

bende de gp plus r var sp8le hemen hemen aynı eldiven 2 senedir çölden tut buzuna kadar kullanıyorum çok memnunum
  10. sampsonte

gelmiş geçmiş en kötü motosiklet olabilir 1390 ağırlığında 50 beygir bi alet otomobillerden az devir çeviriyor freninden tut amortisörlerine en alt seviye motosiklet tutkusu olan bi adamın katlamayacağı bi alet eğer şu mu yoksa nc mi diye soru soruyorsanız cevap nc değildir ncye binecek adamın...
  11. sampsonte

İzmir Çıkışlı Ege Turu

bergamayla balıkesir karışmış gibi :ROFLMAO:
  12. sampsonte

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

bir adet bajaj marka motosiklet al o sana tamiratı öğretir :)
  13. sampsonte

Fren çalışırken düştüm (uf olmadım)

ooo süper
  14. sampsonte

Linkteki kask sahte olabilir mi

bu kaskın çakmasını yapsalar gerçeğinden pahalı olur zaten niye yapsınlar 😁
  15. sampsonte

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

6. viteste motorun çevirdiği devrin yarısını geçmemeye çalışıyorum o da tam sınıra denk geliyor 5.500de 120yle gidiyorum
  16. sampsonte

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

burada hiç rks kullanmamış biri olduğunu sanmıyorum ya 😁
  17. sampsonte

Motosiklet sürücüsü ucuz atlattı: Üst geçitten sarkan afiş çarptı

adamların reklam pankartı bile vatandasa zarar yaw
  18. sampsonte

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

xpulse al geç
  19. sampsonte

Kask Önerisi

motosiklet kaskları motosiklet türünden türüne değişiyorken otomobil kaskı motosiklet kaskı scooter kaskı da değişiyordur scooter forumuna sorsan daha iyi
  20. sampsonte

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

iyi geceler iyi geceler de ben de artık sıkılmaya başladım pek bir şey katmıyor burası eğlenceli de değil eskisi gibi motorumu da aldım yazmaktansa sürmesi daha eğlenceli (y)

Yeni mesajlar