Arama sonuçlarınız

1. uur52

Motor sesi azaltılır mı ?

Herkese selamlar. Konuyu açmadan önce araştırdım ama bununla ilgili yıllar önce tek bir konu açılmış ve cevap alınamamış. Merak ettiğim konu scooterda gazı açtığımızda gelen sesi (özellikle artçı ile ses daha da fazla oluyor) azaltmanın bir yolu var mıdır ? Şu anlık bir şikayetim yok sadece...
  2. uur52

Motor tavsiyesi başlıklarını bir yerde toplayabilir miyiz ?

Arama yaptığımda özellikle yeni alacak arkadaşların çeşitli özelliklere göre motor tavsiyeleri istediğim bir çok konu var. Düşündüm de bie konu açıp kullanıcı yorumlarını bir yerde toplasak nasıl olur ? Örneğin; "6-7 bin arası sıfır bir scooter arıyorsanız hondanın şu modeli var ya da kymconun...
  3. uur52

Gece yarısından itibaren benzine zam. 5 lirayı geçti

http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/benzine-sok-zam/91081
  4. uur52

Kapalı kaskta gözlük sorunu

Herkese selamlar. Yeni motorumla birlikte Marushin kapalı kask aldım. Kasktan çok memnunum ancak gözlük kullandığım için vizörü kapattığımda gözlük hemen buğulanıyor. Buğu önleyici sprey sıkıyorum ama nafile. Uzağı görmede zorluk çekiyorum ve masa başı çalışıyorum bu yüzden de lens...
  5. uur52

Kışlık eldiven diye aldık ama

Az önce kışlık eldiven lazım diye prosev marka bi eldiven aldım. Elime tam oturdu diye aldım ama motora binince farkettim ki ellerim frene yetişmiyor. Geri alırlarsa değiştiricem yoksa yine bi eldiven alıcaz. Var mı şöyle yazlık eldiven gibi rahat, esnek ve kışlık eldiven gibi soğuktan koruyan...
  6. uur52

Motoru çizmeyen branda

Herkese selamlar. Branda arıyorum ama genel yorumlar motoru çizmeyecek branda almak lazım diye. Motoru çizmeyen branda diye arayınca da haliyle birşey çıkmıyor :D Hangi malzemeden branda alınması gerekir. Ya da uygun fiyatlı bi kaç link atabilirseniz gün içinde almak istiyorum.
  7. uur52

Pcx Marş Sorunu (Sorun mu bilmiyorum)

İyi günler. Pcxi cumartesi günü sıfır olarak aldım. Yalnız kontağı açıp göstergeler söndükten 2-3 sn. sonra marş çalışmıyor. Biraz inceledim, kontağı açıp yaklaşık 10 sn. bekledikten sonra marşa basınca çalışıyor. Bu süre normal mi ? Nette araştırdım bununla ilgili bi yazı bulamadım.
  8. uur52

Honda Forza NSS300

Herkese selamlar. Çok beklediğim ama geçen sene TR'ye gelmeyen bu motor bu sene gelir mi sizce ? Honda NSS300 Forza Teknik Bilgiler Motor: Sıvı soğutmalı, 1 silindir, OHC Motor Hacmi: 279 cm3 Maksimum güç: 17,9 kW (24km) / 8.250/min Maksimum tork: 25,7 Nm / 6.000/min Start-up: elektrik Yakıt...
  9. uur52

GDR kask kalitesi nasıldır ?

Herkese selamlar. Kapalı kask alıcam max 250tl bütçem var. Özellikle dahili güneş vizörlü istiyorum. Bu aralıkta gdr önerdi bi kaç yer. Ama kalitesinden bihaberim. Tavsiye eder misiniz. Ya da bu fiyat aralığında daha kaliteli ve dahili güneş vizörlü kask bulabilir miyim ?
  10. uur52

Bütçeye göre 250cc önerisi

Herkese selamlar. Motorumu an itibarıyle sattım. 250cc ye geçmeye karar verdim. Sıfır düşünüyorum. 10 bin gibi bir bütçem var scooter istiyorum. Seçenekler çok farkındayım ama boy sıkıntısı olduğu için alçak seleli arıyorum. Yamaha xmax piaggio v.s araştırdım ama hep sele boylar yüksek. Önceleri...
  11. uur52

Park halinde motorumu devirmişler

Motorumu iş çıkışında otoparta yan ayakta buldum. Direksiyon kilitliydi, heralde biraz yana kaydırdılar dedim ama sonra yavaş yavaş detaylara takıldı gözüm. Topcasede boya kalıntıları vardı ayna yamuktu. Anladımki devrilmiş. Orta sehpaya alamadıkları için yan ayağa koymuslar. Marş çalışmıyodu...
  12. uur52

Fiddle 125 arayan kaçırmasın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bakimli-fiddle-125-xenon-far-garaj-motoru-servis-bakimli-144323208/detay/
  13. uur52

Satılık ilanıma gelen mesajlar

Herkese selamlar. Fadıl'ı satayım bir ilan koyayım dedim. Gelen mesajlar beni benden aldı. Bir kaçını paylaşmak istedim :) - Bilader 2000 tl helalinden versem olurmu. Üste 21 vites sıfır bisiklet veririm. Olurmu laaa - Takas olurmu? Ne ile? Yok yani takas düşünüyonmu diye baktım şuan motorum...
  14. uur52

Yeni motorumu sıfır düşünüyorum ama yine de sorayım

Hayırlı günler abilerim, kardeşlerim. Bildiğiniz üzere 2014 model daelim 250 scooter almak için pusudayım. Çok fazla fiyat artışı olmazsa(ki beklemiyorum), daelim s3 advance 250'nin 2014 modelini alacağım. Sanırım daelim s4 olarak çıkacak. Plaka ruhsat derken 10bine denk geliyor. İkinci el...
  15. uur52

Motosikletimde ses sorununu çözemedim. Lütfen yardım

Herkese iyi günler. Ben yaklaşık 1 aydır motordaki ses sorunuyla boğuşuyorum. Ne zaman servise gitsem ses kesiliyor ustalara gösteremiyorum. Özellikle soğukken ilk çalıştığında zil sesi gibi aralıklı olarak çin çin çin diye ses geliyor. Giderken gaz verip gazı bıraktığımda ıslık sesi gibi...
  16. uur52

Yağmur Kaydırıcı

Herkese selamlar. Bir çoğunuz zaten kullanıyordur ama yağmurlu havalarda kaska çözüm arayan arkadaşlara kesinlikle yağmur kaydırıcı öneririm. Bugün ilk defa kaskın camına uyguladığım yağmur kaydırıcıyla iş yerime rahatlıkla geldim. Yağmur damlası düştüğü gibi akıp gidiyor. Tek sıkıntısı camdan...
  17. uur52

Ehliyet Geldi :)

Biraz zahmetli oldu, aksilikler oldu ama sonunda 5-6 Ekim sınavının ehliyeti geldi :) [/url][/IMG]
  18. uur52

Motosiklet boyamak için astar seçimi

İyi günler herkese. Kısmetse bu hafta sonu motosikletin yan grenajları boyicaz. Akrilik boya aldım ama astar seçiminde bilgisizim biraz. Motorum fiddle. Akrilik boyaya uyumlu astar hangisidir bilgisi olan var mı ?
  19. uur52

Istanbul'da en iyi Asya Motor servisi

Herkese selamlar. Malumunuz bu ara daelim arayisindayim. Daelimin bayi ve servis ayagi da Asya Motor'da. Motoru sifir alacagim icin butun pazarligi, alim satimi, servisi ve diger unsurlari tek bir yerden yapmak istiyorum. Evime yakin olmasina ragmen Osmanbey'deki servisin is hani icerisinde...
  20. uur52

İnsanlar Umursamaz Olmuş

Dün Mecidiyeköy Emniyet Müdürlüğünün yakınına motoru park ettim. Direksiyonu kitledim, anahtarı montun cebine koydum. Evraklarımı toparlarken hava sıcak diye montu çıkartıp selenin altına koydum. Tabi anahtarı cebime koyduğumu unutup seleyi kapattığım an öylece kaldım :) Neyse deyip işlerimi...

Yeni mesajlar