İnsanlar Umursamaz Olmuş

Dün Mecidiyeköy Emniyet Müdürlüğünün yakınına motoru park ettim. Direksiyonu kitledim, anahtarı montun cebine koydum. Evraklarımı toparlarken hava sıcak diye montu çıkartıp selenin altına koydum. Tabi anahtarı cebime koyduğumu unutup seleyi kapattığım an öylece kaldım :) Neyse deyip işlerimi hallettim motorun yanına geldim. Yakında bir dükkandan yıldız tornavida bulup başladım motorun ön grenajı sökmeye. Ön tarafı söktüm, kontağın vidaları söktüm, seleyi açtım, montu anahtarı aldım ve binip gittim. Ama en çok kafama takılan şey bir kişi de gelip hayırdır birader napıyosun demedi. Ve bu olay Mecidiyeköy meydanında saat öğlen 11de oluyor.

DKN

hırsızlar kendi motoru gibi davranıyolar öyle kalabalık yerlerde. dolasıyla kimse şüphelenmiyo onun motorudur diye. aman alın terinizle kazandığınız şeyi yem etmeyin

senin o görüntünü mutlaka ama mutlaka görmüşlerdir. sen uğraşırken seni fark edip daha öncesine bakıp motorun senin olduğunu biliyorlardır. yoksa anında ekip damlardı.

senin o görüntünü mutlaka ama mutlaka görmüşlerdir. sen uğraşırken seni fark edip daha öncesine bakıp motorun senin olduğunu biliyorlardır. yoksa anında ekip damlardı.

Sadece ekipler için söylemiyorum. Kimse bir şey sormaz mı ya? Yalandan da olsa hayırdır bi sıkıntısı mı var motorun deyip ağız yoklamaz mı kimse

Sadece ekipler için söylemiyorum. Kimse bir şey sormaz mı ya? Yalandan da olsa hayırdır bi sıkıntısı mı var motorun deyip ağız yoklamaz mı kimse

işte İstanbulu sevmememin, yolda kalmaktan en çok korktuğum yer bu yüzden
ufak bir yerde olsan ve böyle bir sorunun olsa emin ol sana bile yaptırmazlar kendileri yapar insanların .

istanbul bambaşka bir yer.

kalmayacan, geziiip kaçacan :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
esnaflar böyle şeyleri takip ederler aslında senin olduğunu bildikleri için kimse sesini çıkarmamıştır..

ama sokaktan geçen insanlar ben bu motoru çalıyorum diye bağırsan bile bakarlar ama devam ederler ..

Bizim milletimiz ters aga... adama dersin napıyosun diye sanane lan ....... diye cevap verir iş çıkar.
Bela ararsan istemediğin kadar var istanbulda o yüzden kimse bişeye karışmıyor ve haklılarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar