Arama sonuçlarınız

1. RawShed

Suzuki GSXR 125 mi GSXR 250 mi ?

Benim arkadaşta vardı 4 yıldır kullanıyor hala taş gibi motor iki silindir olsaydı piyasayı sallardı ama tek silindirli. Suzuki kalitesi fazla düşünmeye gerek yok. Piyasası az ama Japon motoru elinde kalmaz mutlaka alıcısı çıkar bu konuda kafan rahat olsun. Almadan önce mutlaka eksper yaptır bu...
  2. RawShed

Bajaj pulsar N125

ABS yok arka kampana 122k fiyatı var bu nedenle piyasası olmamış. Raider alır geçer millet
  3. RawShed

SYM NH X 125

Kardeşime almayı düşünüyoruz yeni başlayacağı için frenler önemli ön arka abs tipi de gayet iyi geldi ama satarken zorlanıcaz desenize. İnceleyen de yok 127k'ya sıfırı satılıyor on numara motor ikinci elinin olmaması garip. Motorun markası Honda olsaydı min 250k'ya satılırdı bu motor
  4. RawShed

SYM NH X 125

Bu motoru kullanan var mı aramızda? Motorun tipi ön arka abs olması dikkatimi çekti fakat fazla piyasası yok gibi neden böyle oldu bu motor? Kalite ve özelliklerine göre CB125F'in 140k'ya satıldığı yerde gayet uygun fiyatlı da
  5. RawShed

200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

Honda'nın tasarımı berbat ABS'siz kampanalı 125cc'lik CB125F'i 139bine sattığı yerde gayet verilebilir.
  6. RawShed

Çin markaları neden böyle?

Çok değil 2-3 hafta önce Voge 250RR bakıyorduk fiyatı 226 bindi şu an 180 küsüre inmiş sadece Voge değil diğer Çinli markalarda da aynı sorun var 1 ayda 40 bin iner mi bir motorun fiyatı? Madem bu fiyattan satabiliyorsun neden 226 bin TL'den satmaya çalışıyorsun? İlginç
  7. RawShed

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Yorumlardan anlaşılacağı üzere japon motorlar bile satılmıyorken Hint, Çin markalarına şaşırmamak lazım. Bunun sebebi motor markası değil insanlarda nakit olmaması. Senetle veya taksitle verseniz çoktan giderdi
  8. RawShed

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Bu motorları alacak kişilerin bütçesi belli nakitle zor alırlar. Bu yüzden galeriden taksitle daha pahalıya almayı tercih ediyorlar. Tavsiyem kış geliyor elinizden çıkarmak istiyorsanız galeriye satmanız daha mantıklı olacaktır.
  9. RawShed

CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım

Yıl 2025 olmuş ABS olmayan motoru savunuyor millet. Bu motora da 150bin vermekten çekinmeyecek bir millet... Levent ülke bitti. 1756328135 ABS'ye kanmayacaksak neye kanacağız merak ettim doğrusu? Zaten böyle söylerseniz adamlar 2025 yılında bu motorlara ABS koymaz nasılsa bunlar marka düşkünü...
  10. RawShed

100 bine mi satılacağını zannediyorsun? 125'lik motordan beklentim muadilleri çinliler gibi teknoloji koyması enayi yerine konmamamız. Çinliler 200 binlik motora abs, tcs, tümünüyle led aydınlatma, modern gösterge vs koyuyorsa en azından bir kısmını da senin koyman lazım. Nissan'ın şu anki...
  11. RawShed

Bu şekilde anlamanızı garipsedim. 150-200 bine satacakları motordan bahsediyorum modele takılmayın. Keşke kendileri gelseler. Nokta atışı tespit hocam Japon'lar araba konusunda teknolojiye yenildi bir bir düşüyorlar. Motosiklette de bunu yaşayacaklar. Ayakta kalabilen bi Kawasaki olur gibime...
  12. RawShed

Frenleri çok kötü ABS desen yok tasarım hak getire muhtemelen Voge 250RR fiyatında satılır. Çinliler olmasa şu çirkin motorları alacaktık. Telefon, araba piyasasını ele geçiriyorlar bi de şu düşük cc motor piyasasını ele geçirseler muhteşem olacak.
  13. RawShed

RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R

Ben de merak ediyorum parça sıkıntısı vs yaşadınız mı, servis kalitesi nasıl?
  14. RawShed

Kuryelikmi-garsonlukmu yapılır?

Yaşın kaç bilmiyorum ama 50 yaşından sonra da yapabileceğin mesleklere yönel. Belli yaştan sonra bu sektörlerde iş de bulamazsın.
  15. RawShed

Kuzene motor bakıyoruz RKS R250 mi Yamaha R25 mi?

Tekirdağ'da yaşıyor, servis için İstanbul Avrupa yakasına da gelebilir. İstanbul'da düzgün servis bulamama sıkıntısı olmaz herhalde
  16. RawShed

R25 ikinci el almak çok riskli geliyor bana. Daha önceden ustadan galeriden aldım adamların yeri yurdu vs belli de böyle sahibinden almaya sıcak bakmadığım modellerden biri Racing harici düşünmüyor olmazsa Voge bakacağız 1756018965 Yorumlar yüzünden RKS'den soğudum :)
  17. RawShed

ensaflık ölmüş

Genç yaşlarda kredi kolay kolay çıkmıyor. Bankalar öğrenciye bile kredi kartı verdiği için taksit imkanı daha rahat
  18. RawShed

Evet gözden kaçırmıştık RS200'ü. Bajaj'da karar kılacağız sanırım
  19. RawShed

ensaflık ölmüş

Galericilerin en büyük avantajı taksitle motor vermesi çoğu insan bu yüzden hala galericiden motor almaya devam ediyor
  20. RawShed

Elbette R25 ile kıyaslamak olmaz ama biri 10 yıllık motor diğeri 1-2 yıllık motor olacak. O fiyata çoğu hasarlı ya da ağır hasar kayıtlı. ABS'li modelin bu fiyata düzgününü göremedik

Yeni mesajlar