Çin markaları neden böyle?

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Çok değil 2-3 hafta önce Voge 250RR bakıyorduk fiyatı 226 bindi şu an 180 küsüre inmiş sadece Voge değil diğer Çinli markalarda da aynı sorun var 1 ayda 40 bin iner mi bir motorun fiyatı? Madem bu fiyattan satabiliyorsun neden 226 bin TL'den satmaya çalışıyorsun? İlginç

Aynısını Japonlar'da yaptı yazacam ama kendi milletimizin yediği haltı anlatırken başka ülkeleri karalamaya gerek yok 🙄

Çok değil 2-3 hafta önce Voge 250RR bakıyorduk fiyatı 226 bindi şu an 180 küsüre inmiş sadece Voge değil diğer Çinli markalarda da aynı sorun var 1 ayda 40 bin iner mi bir motorun fiyatı? Madem bu fiyattan satabiliyorsun neden 226 bin TL'den satmaya çalışıyorsun? İlginç
Çinlilerde stok çok çünkü. Bak şöyle söyleyim misal RKS'nin rastgele bir bayisine gitsen bür motor sorsan 5 tane rengi varsa 5'i de bayi de ve depoda mevcut oluyor. Ulan bir gün 30 senelik Honda motosiklet bayisine gittik adamın deposunda CL250 yoktu. Renk seçeneği zaten yok. Parayı verip hemen işlemleri yaptırcam ama motor yok arkadaş böyle saçma şey olur mu ? Motor yoksa teşhir ürünü olarak dükkanda niye var ve neden satıyorsun ? Olmayan motoru al gelene kadar bekle ölme eşşeğim ölme. Çinliler de muhtemelen stok eritiyor yani ve eldeki motorların sirkülasyonunu hızlandırmak istiyor Yeni yıla geçmeden olay bu kadar basit bence

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu kısık gözlülere güven olmaz...
Hele çekik gözlülere hiç :)
Birşey yazmaya tırsıyorum... Harakiri falan yaparlar mazallah akşam akşam günaha girmeyelim :)

Motosikleti
cbf 150
Global bir durum senle benle Türkiye ile alakalı değil. Ticaret savaşlarından ötürü çin vites arttırdı üretim arttı ve Amarikan pazarından daha çok bizleri hedef aldı. Çin mallarıyla bizi boğacak ve fabrikalarımızı kaptırdıgımız gibi şimdide esnafları kaptırcaz neden? Bakınız Temu. Ben bile son 2 ayda 20 bin tlilik mal almışım temudan. Çin ticareti ele geçirmek için geliyor ve yakın zamanda geçirmil olucak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar