Arama sonuçlarınız

1. Ö

CL 250 bakımı

Geçtiğimiz kış oldu.yani 2024 Aralık gibi.
  2. Ö

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Kesinlikle katılıyorum belki gerçekten de iyidir ama buna karar vermek için o motorun en az 3 yıl piyasada olması gerek.devami olması gerek en az 50k km yapmis bir çok örneği olması gerek. Bir kaç kişi 10k üstü yaptı diye övmek saçma. Honda dio severler sevmezler ama piyasa da 150k km gibi bir...
  3. Ö

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Bu zontes olayı farklı yerlere geldi. Hele bir grup var özellikle YouTube de her inceleme videosu altına zontes zontes olmazsa bu inceleme olmaz vb şeyler yazan.
  4. Ö

Yardım destek öneri

Hiç düşünmüyorum CB250r alıyorum en kısa zaman da 😀 resmen düşüncelerime tercüman oldun
  5. Ö

XMAX 250 Tech Max vs Forza 250 Karşılaştırması

Ak o paralara 2. El zor olur diye düşünüyorum. Bana kalsa ak forza ,750 den bile konforludur. Ama nasıl bir ülkeyiz ki bu motor bile kıymet bilinmiyor.
  6. Ö

CL 250 bakımı

Cl için bilgim yok ama bende ki dio da 6 ay gitmedim diye garanti dışı kalmıştı.
  7. Ö

Yardım destek öneri

Hocam aslında benim aradığım cevap buydu. Teşekkürler çok saol direk bu şekilde başlıyorum o zaman. Cb250r alayım tipi de güzel hoşuma gidiyor. Tekrar teşekkür ederim
  8. Ö

Yardım destek öneri

Grenej ve ön cam olmadığından çok yorar dediler. Yoksa Honda haldiza gitmiştim motoru almaya. Bayiden çıktık 1761199798 Aslında vitesli istiyorum ama yapamam diye bir korku var. Özellik 500 CC ye kadar advanture istiyorum.misal geçen voge 525 dsx bindim ama sürmedim ondan sonra yapamam algısı...
  9. Ö

Yardım destek öneri

Evet boy kisa 1.68 prosofi de izledim oda öyle dedi kısa boy için sıkıntı diye. Peki hocam ne alacam ben 😀
  10. Ö

Trafik Korkusu

Merhaba abi.. Bu korkuyu ancak motor ile trafiğe çıkarak yersiniz. Bence hiç düşünmeden bir arkadasinizdan alın ve korkunun üstüne git.
  11. Ö

Yardım destek öneri

Dediğiniz motoru hiç bilmiyorum bakacağım Baktım tipi güzel de parça vb de güven vermedi zati 6 tane ilan var
  12. Ö

Yardım destek öneri

Cb250r bu konuda uygun olur mu peki Svartpillen bakmıştim ama aldirmadilar Cl250 istedim oda yolda çok rüzgar alır yorulursun dediler😀 Scooter istemiyorum ama acabalardan da sıkıldım 😀
  13. Ö

Yardım destek öneri

Evet bayadir bakıyorum ki zati SYM hastasıyım çok beğenirim.yolda beni Üzmez gider diyorsanız bence bu paralara alınacak en iyi motor Sanırım stabil 100-110 yolda gider değil mi
  14. Ö

MV Agusta'lar Neden İkinci Elde Ölü?

Aslında cevap belli Honda Yamaha değil adı .bu motorlar harici ne alırsanız alın 2. El yok denecek kadar az Tamamen algı meselesi
  15. Ö

Yardım destek öneri

Evet a2 ile yarışmadan ayrıldık. SYM nht 200 için fikriniz nedir acaba Hem hafif motor hem SYM kalitesi hem de benim boy kurtarir Tek kişi uzun yol da yeterli olur mu hız vs işim yok
  16. Ö

Yardım destek öneri

2. Eli benim için önemsiz. Ben aldım mı keyif için alacağım o yüzden joyride 300 mantıki. SYM nh Benin de hoşuma giden motor hatta meraktan whatsaap grubunda bile varım genel olarak nasıl diye bakıyorum 1761127058 Naked konusunda hem fikirim.zati konu başında onu da belirtmiştim o rüzgar illa...
  17. Ö

Yardım destek öneri

Şimdi dediğiniz motora baktım harika bir şey de bende ehliyet a2 beni kurtarmaz o motor ancak bir daha sınava girmem gerekir oda zor üşendim :))) o tarz a2 kurtaran motor var ise öneri alırım
  18. Ö

Yardım destek öneri

Öncelikle çok teşekkür ederim Evet içeride bir yerde artık bir de vitesli motor başla hevesi var ama ehliyetim a2 istesem de o dediğiniz motorları kullanamam Kafamda tasarladığım bütçe maksimum 350 bin TL Scooter olarak da Honda forza ve SYM joyrat 300 arasında gidip geliyorum
  19. Ö

Yardım destek öneri

Selamün aleyküm Biliyorum binlerce böyle konu açıldı ve siz de cevap vermekten sıkıldınız. Ama aylardir işin içinden çıkamıyorum 40 yaşındayım boy 1.68 Yazın ise git gel 18+18 km için Ayriyetten de arkadaşlar ile uzun yol misal Kocaeli Trabzon gibi yollarda kullanmak için bir motor bakıyorum...

Yeni mesajlar