Arama sonuçlarınız

1. D

CB250R Boştayken Kendi Kendine Bire Atıyor

Merhaba, bugün otoparkta fark ettiğim daha doğrusu artık bugün net emin olduğum bir olay oldu. Ara ara yapıyordu ama bugün net oldu. Şöyle ki motoru kullanıyoruz ve biraz dinlensin diye boşta çalışıtırıyorum rölantide o çalışma esnasında motor ''rıı rırıı rıı'' yapıp devirde oynamalar olup N...
  2. D

şehiriçi 90 ile giden motosiklet sürücüsü servise arkadan çarptı

yani gerçekten yanlış anlaşılmak istemem herkesin maddi durumuna bağlı ama yani altında duran scooter gerçekten gidiyor mu gidiyor scooter'ı ne freni fren ne abs var ne bir şey var allah bilir lastikler iş yapmayan lastiklerdir, neye güvenerek basıyorlar anlamadım gerçekten. tamam hadi hızlı...
  3. D

CB250R İçin Zincir Tavsiyesi

Zincirin yağsız kalmamasına baya özen gösteriyorum binmeden kontrol ediyorum. Şu anki oring olduğundan bir de xring deneyeyim dedim biraz daha iyi dediler. Ayrıca DID içinse bu kadar sahtesi olması çok saçmaymış gerçekten. Ben de diyorum bu devasa fiyat farkları nereden ortaya çıkıyor...
  4. D

Tamamdır o halde ben de RK alayım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
  5. D

Biraz konuştum Karadeniz Motor ile de onlar da Xring tavsiye etti. Biraz fazla ama daha rahat ve daha uzun ömürlü olur dediler. Xring alacağım o yüzden. Bir de bu 2U Motors'a sorayım hangisi daha ucuzsa o zaman onu tercih edeyim daha iyi olacak. RK daha önce hiç duymadım biraz ChatGPT'ye sordum...
  6. D

Yok uğraşmamak derken zaten aldım taktım 5 bin km sonra yine aynısı olmasın diye dedim. Yoksa 15-20'de değişeceğini biliyorum ve düzenli olarak Motul ile de yağlıyorum. Onda bir problem yok sadece güzel bir zincir alayım da sıkıntı olmasın diye dedim. Zincir markasını yazdım ama gözünüzden...
  7. D

Gps önerir misiniz

Ben güzel bir disk kilidi aldım motorun başına gidince atarım size de bir de 1.500 tl'ye dandik sayılabilecek bir kilit aldım. Orada kilit satan adam ne yaparsan yap o motoru çalarlar, bir önlem alamazsın dedi. Otopark varsa yakınlarında otoparka bırak dedi. Şu an otoparkta mesela kafam çok...
  8. D

Merhaba, en son konumda bakıma götürmüştüm ve zincirimin artık değişmesi gerektiğini söyledi, bir aya yakın bir süre idare edebileceğim söylendi ama bugün ses iyicene arttı. Açıkçası biraz maddi olarak sıkıştım o yüzden bir ay ileride olsaydı daha iyi olacaktı ama artık binmeye korkar duruma...
  9. D

E-Clutch teknolojili Honda CL250 Şimdi Türkiye'de ..

ben bunların tipini çok seviyorum ya fiyatı biraz daha uygun olsa bunun yeşilini alırdım kesinlikle. çok güzel bir tarzı var tam sahilde sürmelik. fakat fiyatı çok yüksek ya. gerçi ucuza ne kaldı orası ayrı da baya yüksek.
  10. D

Motosiklet sigortasını iptal etmek sorun çıkarır mı ?

sigorta atıyorsa bir yerlerde terso durumlar vardır, o işler de öyle idare etsin şöyle olsuna gelmez. bir gün giderken bir anda alev alır motor bir şey olur bırak motoru allah korusun canından olursun. sigortanın atması iyi bir şey en azından sizi koruyor. sigortayı devre dışı bırakmak yerine...
  11. D

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Bana dedi ki amortisör için tornacıya gitmesi gerek öyle bir günde olacak iş değil dedi. Fakat daha değişmesine de gerek yok dedi. Ben de tornadan falan açıkçası korktum onun için bir yetkili servise gideceğim.
  12. D

Bugün İşleyen Motor'a gittim çok çok iyi karşıladılar. Aşırı samimiydi ve oğlu vardı. Uzun uzun anlattı ne yapıyor ne ediyor her parçayı gösterdi. Amortisör yağının değişmesine gerek yok dedi. Yağ, fren hidrolikleri, debriyaj teli düzeltti frenleri düzeltti ve serum dediği bir şey yaptı üstüne...
  13. D

Çok teşekkür ederim, az önce konuştum hayatımda bu kadar samimi bir usta ile konuşmadım galiba. Telefonda bile güler yüzlü. Forumda bir arkadaş sizi önerdi yarın müsaitseniz geleyim dedi. Uzaktan geliyorsunuz erkenden gelin hemen halledeyim kendi gözünle gör dedi. Gerçekten çok içime sindi çok...
  14. D

İstanbul, Beylikdüzü. Anes'te en yakın boşluk vardı oradan aldım artık. Motoru satan kişi sakın Anes'e götürme orada amortisör yağını fazla koyup amortisör yolda giderken dışarıya çıktı sonra düzelttiler ama sorun yaşadım dedi. Ondan da çok tedirgin oluyorum. Kafam o kadar karıştı ki. Keşke...
  15. D

Garantisi bitti, 2019 model zaten. Evet dediğiniz de doğru zaten o konuda da tedirginim ama en azından bir sorun olsa karşımda muhatap bulacağım diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim fiyat için, 9150 yine aklımda olan gibi o zaman. Umarım daha yukarılarda olmazlar. Bir de işin garibi bir...
  16. D

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bendeki ilk bakımı da yetkili de yaptırayım gerisine bakalım o zaman. Umarım 14-15 bin gibi saçma sapan fiyatlar gelmez diyelim.
  17. D

Peki yetkili servis ücreti ne kadar tutar bilginiz var mı? Yani bilemiyorum baya tedirginim bu konuda. Fakat bulduğum usta güzel gibi yorumları falan çok iyi ama bu kadar zaman yetkili servis olan motoru çıkarmak doğru bir karar mı? Satıcı bana daha bence götürme yetkili servise boşuna fazla...
  18. D

Merhaba motoru yeni aldık ve bakımı yaptırmamız gerekiyor bu zamana kadar hep yetkili serviste yapılmış bir motor. Bu yüzden yetkili servisten çıkarmaya gönlüm razı gelmiyor ama çarşamba gününe sıra verdiler o konuda da kötü oldu biraz. Bakım zamanı geldi çünkü. Değişecek şeyler ise: hava...
  19. D

2025 model motorlar beklenmeli mi?

merhaba, mt 25 almayı düşünüyoruz sizce 2024 model mi almalı yoksa 2025 model motorlar beklenmeli mi? eğer beklenirse ortalama çıkış fiyatı sizce 2024 ile benzer mi çıkar yoksa piyasa yukarı yönde mi hareketlenmeye başlar? bu konuda çok kararsız kaldık o yüzden bilen biri varsa çok iyi olur.

Yeni mesajlar